- s
Snalazljiv kao Barracuda i svi njegovi drugari.:o)
- s
Ima smisla koliko i sevastove pesme. (znači nema smisla) :)axaxaxa toliko ima smisla ovo sto si rekao da si morao da objasnis u zagradi barakudice.razume se kao barracuda u poeziju
- M
Barracuda, ne razumiješ se ni u gramatiku! "U opšte" Haha! Man, you're dumb...
- s
da nemaju smisla onima koji se ne razumeju i nemoj barracuda dirati mog gej brata mensura :O)
- M
Samo mali broj ljudi zna za tu internu foru prste.
- s
upravo tako
- s
i to nije fora, svi muskarci imaju mensura
- s
meni je surovi surovo seksi

Za one koji su prethodnih nekoliko dana proveli u bunkeru na Antartiku bez ikakvih veza sa spoljnim svetom pa jos nisu culi za ovo - Mif smatra da je najpozeljniji muskarac na ovom sajtu nas dragi i vozljubljeni administrator Kajzen.
@Mif - moram da te razocaram ali ova slika sa Kajzenovog profila u koju si se ti zaljubila ... to je slika njegovog daleko zgodnijeg brata od tetke koji je maneken. Kajzen u prirodi uopste nije takav strava frajer, on zapravo izgleda ovako:
http://thelongthread.com/wp-content/uploads/2009/01/paper-dragon.jpgZnam, znam, izgled tebi nije bitan, tebe su ocarale Kajzenove duhovne vrednosti, njegova poetska dusa i bla, bla, bla... XD
- M
JTU, ti izađi s Gvozdenovicem, napij ga, ne, čekaj, on ne pije. Onda mu stavi neki ošamutator u sok od jagode, onda ga povedi u mrak, skini ga i uslikaj digitalnim s blicom. Što? Pa da bi razbio uvriježeno mišljenje da ima kurac do koljena, ne možemo ništa žensko ufatit' od njega.
- N
Ljubazan si ko Karizma
Kocijas si ko mara munja. - N
Docicu ti glave ko mali prst spamerima- i drkadzijama.
- d
Staviću sexy avatar kao Jana>:)))
- N
hahaha
seksoman sam kao dule345 :)))) - d
Zavodljiva kao Jana>:)))
- N
lep si ko karizma
saljiv si ko ming, dule i predrazinjo zajedno :)))) - d
Najlepša i najzgodnija, još malo pa ko Jana>:)))
- d
Crnokosa kao k@rizm@
- N
dosadan si ko surovi kad oce nesto da pita.
- dl
Kučka si kao JTU
- d
Dobar si kao đavo... tasmanijski đavo:)))