Pobegnite iz sobe
  • Lithium

Nalazite se zakljucani u praznoj sobi, tu je samo nekoliko stvrcica koje su u sobi namerno "zaboravljene", i mozda bezbroj tragova koje tek treba pronaci. Da li mozete da pobegnete iz sobe?

http://useloos.com/mediaplayer/?itemid=5314

• muerrrte

ja imam kalauz sva vrata otvara,br 43 model nike air max!!!
    prema tome,dabome...

• Lithium

Ovde fali kvaka, kalauz ne pomaze :):):)

• rockangel

Pa sta ako fali kvaka.Ako su vrata drvena,a u sobi se nalazi malo ostriji predmet po mogucnosti gvozdeni ja mogu poceti da habam vrata.Izasla bih za jedno 3-4 sata.

• Цыплёнок

Nakupila sam gomilu beskorisnih sitnica, od kojih ne znam za šta služi bar većina. :)
    Sad ću to da strpam u džep i sačekam da se neko seti da me izvuče. :)

• celt

Rešio sam ovo pre neki mesec. Mnogo je glupo i zarazno.

Došo sam skoro do pred kraj, a onda sam ipak morao da nađem na internetu kako se rešava. Nisam mogao baš toliko da tupim mozak. Tvrdim da bez toga niko neće ovo da reši.

• Lithium

Ma moze, sve moze:):) Brutal Force:)

• obelix

Ovo je prava stvar koja ce me zatvoriti u sobu na neko vreme... Dok ne nadjem nacin da izadjem ili dok ne batalim :)

• celt

srećno obi. oči će da ti oteknu i ispadnu :)

• obelix

Ima da pobegnem, ne zvao se ja Obelix!
    (A i ne zovem se tako) :)

• Surovi

e i ja sam kada sam rešavao onomad još pogledao jedan deo na netu. onaj sa dirkama :D

• Zmia

како сте успели да подесите шифру за сеф?? колико видим, мора из цуга да се намести на број а то ми се чини посве немогуће, шиба ко подмазан! то не пише у воктруу :Д

• celt

klasicno otvaranje sefa. ides prvo do x (na skali) u desno, pa do y u levo, pa u z na desno itd...

• Zmia

Jasna mi je šema, nego mi nedostaje veština. Prebrzo se okreće, i ako potrefim x, već sam na y omanula za broj, dva i onda moram opet. Probala sam jedno 20 puta, mrka kapa. Nadala sam se da znate neki laksi način :)

• celt

klikci. kako bre brzo?
    tu nesto nije kako treba.

• Lithium

Ђиљана, ne moras iz cuga, mozes i cak-cak podeok po podeok, bitno je da iskljucivo vrtis u onu stranu koju ti traze, ne smes da vracas u suprotnu da bi dostimala broj. Kad stignes do trazenog broja, to je to... onda prelazis na sledeci, i vrtis ga u onu stranu koja se trazi.
    Pozic:)

• Zmia

O, pa to je divno! Hvala. Već sam bila rešila da ću, kad se obogatim, da držim dragocenosti u klimi ili tako negde :)

• shmizla

пре неколико месеци сам решавала ово и успела сам..заразно је, нервира ме, а нећу да баталим док не решим..другару који ми је послао линк сам псовала целу фамилију док сам решавала..

• .Vule

kako da predjem jebeni prvi nivo

• Ludi Psihijatar

Kako mrzim ovu igru MRZIM JE!!!!

• mali prst

Budi ruzne uspomene, a?

• M

Igrica je sranje. Opučali smo se ja i drug sat vremena da provalimo onaj kurac sa bojama i sef, pa onda pogledamo klip kako je jedan obrnuo igricu, i ispizdimo. Na kurac nabijem kreatora i sve one koji su učestvovali u kreiranju igrice.

• .Vule

a ljudi recite mi kako ili dajte klip

• M

Nađi na Jutjub Vule, samo ukucaj ime igrice. Ili nemoj, ako ćeš da se nerviraš zbog govneta od igrice što su napravili.

• batistuta9

02:09 ne znam kako da namestim ovaj djavo....:( jel i za to postoji neka sifra???

• Crackmaster

sifra je: "Ukljuci mozak i nemoj da trazis odgovore na tacni." igrica je i vise nego laka. Probaj da igras "Notpron" pa ces da vidis koliko tamo treba kapaciteta vijuga i zivaca.

• Пд

Прешо сам је !!!! БЕЗ ИКАКВЕ ПОМОЋИ!

• katya

ne kontam ono govno sa dirkama!!!

• brainiac96_Dio

kako da otvorim onaj kurac što pišti!?

• obelix

Ako vec bezite, bezite... Ali stvarno.

http://www.escapegames24.com/

• Nikola_M

Presao, na kraju uzmes kvaku stavis u vrata i izadjes, ko da nisi mogao da razvalis glupa drvena vrata

• Vizard

na kraju uzmes kvaku stavis u vrata i izadjes

ko da nisi mogao da razvalis glupa drvena vrata

Геније.
    Сачувајмо дрвеће.

• Vučica21

Imam neki jebeni kofer koji treba da otvorim a ne znam kako.

• Rosoneri

kljuc
    odma na pocetku
    presao odavno, doduse uz jedan hint

• Čo

Imam dva magneta, papirče i ključić neki. Dođoh do sefa, ne znam dalje, nabadam. Over and out.

EDIT: I neku epruvetu.

• Vučica21

Pokusavam vec pet minuta da nabodem sifru. Ne ide.

• Čo

Nema šanse da nabadanje prođe.

• Rosoneri

sklopite neki laser i osveltite zid
    videcete sifru

• sedplas

kakav bre laser? odakle ti to? :/

• Rosoneri

nadjes kuciste za laser, izgleda ko hemijska, ubacis 3 baterije i eto ga

• sedplas

lolololo nije ovo za mene :D
    jel ima samo jedna soba? msm na ovu prvu sa koferom, slikom na zidu i ona dva sefa valjda od kojih jedan nece da se otvori. jel samo ta jedna soba?

• sedplas

AAAAAAAAAA jel ima neka fora sa onom daskom od parketa, da li koristi necemu, ili je to samo onako ubaceno da nervira???

• n

ajd što jurim i dalje treću bateriju, nego ova daksa što i mene jebe.
    Pada mi na pamet da je podglevim kockicom ali ne mogu obas u isto vremeee :(

• Čo

Vrati se u manastir :)

• Rosoneri

dignite dasku
    kliktanjem

• n

el to subjektivni doživljaj "mršte u kuhinju" :D

• Rosoneri

isecite koncic nozem ili makazama, zaboravio sam sta je.

• Čo

Igrica te odvoji od sveštenstva. Bila bi šteta da izgubimo takav napredan crkvenjački um.

Glatko sam izbeg'o odgovor :)