Grupa A
Bajern
Mancester Siti
Napoli
ViljarealGrupa B
Trabzon
Lil
CSKA
InterGrupa C
Mancester U
Bazel
Otelul
BenfikaGrupa D
Lion
Dinamo Z.
Real M.
AjaksGrupa E
Valensija
Celzi
Leverkuzen
GenkGrupa F
Arsenal
Olimpijakos
Marsej
DortmundGrupa G
Zenit
Porto
Sahtjor
APOELGrupa H
BATE
Barselona
Milan
Plzengrupe za 2011/12

Kapiram da se Roma drkala ili tako nesto, jer je ono bilo ocajno, sto su prikazali kod kuce. Mislim da ce da prodje Roma.
Navijam za Valensiju da prodje. :)
Ocu da Arsenal dobije Barsu, da prestanu svi da mi seru kako ce Barsa da guzi na Kamp Nou, zato sto su dobili Real.
Totenhem-Milan, mislim da prolazi Totenhem, jer Milan ima odbranu k'o na malom fudbalu.
Za Celzi nema sta da se kaze, mnogo im tesko da prodju.
Navijam za Lion, i za Mancester :)
Bajern-Inter..Nem pojma sta sve tu moze da bude.Al sam ga iskenj'o.

-Šahtjor - Roma (agg: 3-2) Шахтјор иде даље, лагано.
-Valensija - Šalke (agg: 1-1) Биће тврдо, али изаћи ће Шбаве на крај са мишовима.
-Barselona - Arsenal (agg: 1-2) Барса пролази, Арсенал се много нада.
-Totenhem - Milan (agg: 1-0) Овде очекујем изненађење, да Милан иде даље.
-Čelzi - Kopenhagen (agg: 2-0) Глупо је коментарисати, Челси иде даље.
-Real M. - Lion (agg: 1-1) Реал.
-Mančester - Marsej (agg: 0-0) Манчестер наравно.
-Bajern -Inter (agg: 1-0) Бајерн иде даље, Интер је слаб много.
Šahtjor ide dalje, nema priče.
Valensija,Totenhem, nadam se i želim da Arsenal prođe, ali bez van Persija, ne vjerujem.
Na početku seone sam mislio da će biti finale Milan-Čelzi, sad ne'm pojma. Možda bi Čelzi mogao da uzme LŠ, ali mislim da je Totenhem zaslužio da dođe do polufinala. Radovao sam se njihovim utakmicama najviše i iščekivao ih.
EDIT: Da ne zaboravim i ovo:
CL tema 1 i CL tema 2Судија слепац уништио утакмицу... Ко још даје други жути за онако нешто? Ја навијао да прође Барса (да би се Арсенал сконцентрисао на борбу с Манчестером, а и зато што ће Барса највероватније да дере МЈ и Челзи сусретне ли се с њима) и успео да ме изнервира идиот, могу мислити како је навијачима Арсенала.
Месију свака част за први гол, оно је царски потез.
- С
Валенсија - Бајерн, финале.

Barsa je bila bolja, onako kako ona to zna, smaranjem do nesvesti. Sta bi bilo kad bi bilo necu da pricam, penal je bio sporan, ali onaj faul Dijabija nad Mesijem je postojao, tako da mu to dodje na isto. Sve ovo je zasrano jos prosle godine, porazom od Brage. Ne bih voleo da ovi (po meni smaraci) osvoje ligu sampiona, svaka njima cast ali taj fudbal je toliko smor, mozda cak i smorniji od onog Interovog prosle sezone.
- nВаленсија - Бајерн, финале.
Naravno, glavni sudija heteroseksualni Aca Stojanovic, na tekmi pevaju Bitlsi,
i svi mi idemo da gledamo, imamo karte na sred istoka... - С
Е јбг, ти се спрдаш, а ја био озбиљан. И отићемо на запад к'о људи.

Реално, Арсенал боље да се покрије ушима и ћути, пошто шута једног нису имали. У првом полувремену су прешли пола један и по пут, а у другом чак пет пута. А и није судија крив што је Ван Перси сељачина. Ко га јебе кад оће да шамара људе и после се курчи. Није да волим нешто Барселону, чак сам се и надао да их ови могу избацити али јебига, тако је... Ваљда ће их неко рокнути сад.
Иначе, надам се финалу Бајерн - Тотенхем.

Jebace neko Katalonce,dace Bog,naci ce se neki Inter opet...pun mi ih je vise...Svi drkaju na njih kao da su vanzemaljci,a ustvari niko nece da opali po nogama Cavija i Inijestu,penis moj bi onaj mali pacov igrao da nema njih.Igrao bi,ali ne bi to bilo ni B od Barse.Ja se nadam da ce Inter nekim cudom da prodje,ako ispadnu,nemam pojma za koga da navijam.

Prljav fudbal, mnogo prljav. Niko više ne igra jer mu je zabavno, samo da ga zabije i završi posao pa da se vrati u bunker da piša. Ružna igra oba tima, nažalost. Ovi Katalonci se valjaju kao neke kmeze čim dune vetrić, ovi lome šta stignu. Skoro da kažem da je Alveš bio najpitomiji na terenu. Užas.

Ja se nisam mogla odlučiti za koga da navijam, jer navijam za oba tima, ali opet sam bila na strani Arsenala, jer mi ih je više žao da ih B. stalno izbacuje. Ipak, što jest jest, nisu zaslužili da idu dalje, odigrali su očajno. U prvom poluvremenu NIJEDAN udarac ka golu. Ne znam da li je bio ijedan u drugome. Pa i onaj gol je bio autogol... Koliko god da su prljavo igrali, ipak je ovo bila odlična igra i stvarno finale prije finala.
Niko više ne igra jer mu je zabavno, samo da ga zabije i završi posao pa da se vrati u bunker da piša.Мислиш Арсенал је тако одиграо вечерас? :) На самом почетку се видело да су отишли тамо по нула нула или да га рокну из контре или корнера па да се бране до краја и приме евентуално један гол. Нису успели јбг, више среће други пут. Нема разлога да се због тога разочараш у цео фудбал. :)
onakva ekipa ne osvoji LŠOnakva - profesionalni plačljivci i valjači po travi?
Мислиш Арсенал је тако одиграо вечерас? :) На самом почетку се видело да су отишли тамо по нула нула или да га рокну из контре или корнера па да се бране до краја и приме евентуално један гол. Нису успели јбг, више среће други пут. Нема разлога да се због тога разочараш у цео фудбал. :)Upravo tako su odigrali. Klub koji volim zbog ofanzive je spao na to da se bez pravih defanzivaca brani. A od onih drugih mi se povraća. Najveći klub na svetu? Prazne reči. Da su najveći ne bi morali da kukaju za sve živo. Igrali bi svoje i bolelo bi ih dupe. Bili su najbolji, sada su samo arogantna skupina.

Ma nisu toliko dobri, jebeno su izvikani, niđe veze, da igraju u Premier Ligi stabali bi ih kao stoku nakon 3 kola, ne bi bilo prvog tima nigdje, a ona balerina Mesi bi bila van terena. Pa razlika između njega i CR-a(koga ne volim, ali se lik uozbiljio, vidi se) je u tome što je CR stigao do vrha preko EPL-a a Mesi preko španske lige gdje je realno liga go kurac, da prostiš. Da nalete na nekoga sa čvrstom sredinom i adio Barsa, samo što imaju protektorat sudija. Sve su to balerine u Barsi.
Neće Barsa da osvoji, pa jebem li ga, ako osvoji, ima da pročitam sve definicije selenijumu i Predražinju.Ne seri, bre... Šta ste se toliko digli protiv B.? Ljudi igraju fenomenalan fudbal.Zar treba da idu Milan ili Čelzi? Niđe veze. Vjerujem da će Totenhem do finala, a za Barselonu se iskreno nadam da će osvojiti.

Storma, previše si ostrašćena da bi realno rasudjivala.
Samo slepa osoba može da kaže da je nekad gledala lepši, bolji, kreativniji, lepršaviji fudbal od ovog koji trenutno igra Barselona.
Ovde nikako ne govorim o ovoj utakmice gde je ona mala pederčina Van Persi trebalo da ga puši još kod onog šamaranja, i gde je bilo 724:200 u uspešnim pasovima, 70:30 u posedu lopte i 19:0 u nula u šutevima na gol... ne o njoj... nego onako uopšteno, cele sezone (i par unazad) gledano.- С
Реално, много је добра Барса. Контам да ће намучити доста Валенсију у борби за финале.
Волео бих да извуку Бајерн сад.OBOŽAVALA BIH da izvuku Bajern. Oni su mi, pored Milana (moji matorani, ebga), i Arsenala najdraži klub, znaš one što te prate od starta. A Milan da prođe i njih bih volela protiv Barse, samo da Gatuza puste na te fićfiriće.
Storma, previše si ostrašćena da bi realno rasudjivala.Jesam, ima i tu istine. Al' nisu tako lepršavi kao što ti kažeš. Mesi kao da je imao dve desne noge večeras. Ne želi da doda pas igračima u boljoj poziciji. Igraju lepršavo protiv timova koji su ošamućeni na terenu. Ebga, šta god da kažem, biće da sam pristrasna.
Samo slepa osoba može da kaže da je nekad gledala lepši, bolji, kreativniji, lepršaviji fudbal od ovog koji trenutno igra Barselona.Liverpul u drugoj polovini sezone 2008/09. doduse samo nekoliko mjeseci ali su jebali sve i to ne smaranjem do smrti, nego direktno u muda, al nebitno....
inace, nije mi jasno zasto ste iznenadjeni sto je Arsenal dosao da igra na 0-0. prosle godine su dosli da se nadigravaju i ispusili su zestoko.
Danas su glupo primili prvi gol i onda je sve otislo u kurac. Van Persi je idiot -cini mi se da je prosle godine upravo on u istom jebenom mecu uradio istu stvar kad je vec imao zuti, i opet se zalio kako nije cuo pistaljku- mada prosle godine nije dobio crveni....