Sergej Trifunović
  • klowntown58

Da li je zaista znao da na majici nosi sliku generala koji je pobio Srbe?

• Dzankee

Ко ће знати.

• n

Znaš kako mi se, s oproštenjem, jebe za Sergeja Trifunovića i njegovu majicu.
    Ova Srbija je majke mi čudna zemlja, nemamo šta pametnije da radimo nego dva dana palamude svi o jebenoj majici. Nemamo veće probleme, svi, kao da ćemo da izginemo ako ne saznamo istinu o Sergeju Trifunoviću i odgovor na to ingeniozno pitanje da li je znao ili nije znao ko je baja na majici. Boli me bre uvo!
    Užas!

• klowntown58

U Sarajevu, na promociji filma "Montevideo...", juče.

• Урош

Волео бих да није знао, јер би то била потврда да је тупаџија, како се сумња.

• Dvajt

Љигама жељним пажње је највећа казна игнорисање. Тако да, пустиш их лепо у пизду материну па нек цркну од муке. А ионако ми пуца туксон шта Сергеј урбани Трифуновић мисли по било ком питању, а нарочито о рату у БИХ. Предлажем лок на тему.

• Tulumbac

Ja nem' pojma šta se to dogodilo(na putu za ludilo, jelte).

Ali ako je Sergej, kontam da je nešto zajebo.

• klowntown58

Dokle više da serete po sopstvenom narodu?! Naravno da nije dobro u Srbiji, ja drugu zemlju nemam!

• a

Znao je i ponosi se tim. I Črčo mene je, na žalost, briga, izvini. Ne zbog šupka Sergeja i što me zabole šta on radi u životu i koga guzi, nego zato što njegova majica i njegove izjave(ne samo njegove) imaju neke druge posledice...

• k

Ја бих најрадије Сергеја без мајице.

• menijesamodosadno

По моме, овај, мишљењу, далеко је битније питање: Да ли је он кривац из сенке за развод Нате&Даче <3<3<3 mwwa :* ?
    Ја мислим да јесте.

• n

Ma kapiram ja to aurora, pogotovo deo

Ne zbog šupka Sergeja i što me zabole šta on radi u životu i koga guzi

ali je poenta da se sve sad oko toga vrti, znaš niko ne priča o majici majice radi, ne o postupku njega radi, problemu rata radi, nego o majici Sergeja radi.
    Jebote iz frižidera ga očekujem ceo dan.
    Ovo nije istorijsko, sociološko, nacionalno, nazovi kako hoćeš pitanje više, ovo je prekrečeno u estradno, medijsko, ziljavo pitanje i od toga mi je muka!
    Jer nije ni prvo ni poslednje.

• klowntown58

Puca mi za estradu,pitao sam se da li ima još ljudi u Srbiji kojima je muka od uvlačenja u dupe drugima koji su nas ubijali.Ti bi mogao da imaš bar malo saosećanja sa onima koje je pobio taj Divjak.

• Cenotaph

Znaš kako mi se, s oproštenjem, jebe za Sergeja Trifunovića i njegovu majicu.
    Ova Srbija je majke mi čudna zemlja, nemamo šta pametnije da radimo nego dva dana palamude svi o jebenoj majici. Nemamo veće probleme, svi, kao da ćemo da izginemo ako ne saznamo istinu o Sergeju Trifunoviću i odgovor na to ingeniozno pitanje da li je znao ili nije znao ko je baja na majici. Boli me bre uvo!
    Užas!

Slažem se.Ljude treba da prestane da boli kurac šta radi neko drugi i da počnu da gledaju svoja posla.Jer moj život se neće bitno promjeniti ako se Sergej Trufunović sutra posere nasred skupštine i drekne se: JA NISAM SRBIN!
    I to je to.

• n

Ti bi mogao da imaš bar malo saosećanja sa onima koje je pobio taj Divjak.

Kome se obraćaš?

• klowntown58

Što se nađe prozvan ČURČE ?

• a

Jer moj život se neće bitno promjeniti ako se Sergej Trufunović sutra posere nasred skupštine i drekne se: JA NISAM SRBIN!
    I to je to.

hoće li ti se život mic po mic ovakvim istupima promeniti kad jednog dana budeš plaćao ratnu odštetu okolo?

• n

Zato što sam ŽENSKO, a navedeni post se odnosi na moj post, pa da ti kažem da proveriš rod kada se obraćaš nekome, osnovna kultura na svakom forumu.

Ljude treba da prestane da boli kurac šta radi neko drugi i da počnu da gledaju svoja posla.Jer moj život se neće bitno promjeniti ako se Sergej Trufunović sutra posere nasred skupštine i drekne se: JA NISAM SRBIN!

Upravo to. Savršeno me boli za ispade javnih ličnosti tog tipa. A moja briga ili palamuđenje ili ne znam šta neće ni jedan život nigde vratiti niti uticati na nešto.

• P

Što pridajete značaj ovoj marginalnoj pojavi?

više bi imala smisla tema o Žiki Obretkoviću ili debelom CIganinu sa Cvetkove pijave koji ceo zivot udara 4/4 u onaj njegov lonac.....

• Cenotaph

hoće li ti se život mic po mic ovakvim istupima promeniti kad jednog dana budeš plaćao ratnu odštetu okolo?

Ja neću jer sam iz BIH.A što se tiče vas iz Srbije, ko vas jebe kad ste glupi.Svoje generale i vojnike hapsite i šaljete u Hag dok si rekao keks.A muslimani svoje ne daju.Kad su pametni.U Srbiji se niko nije pobunio kad su slali srpske državljane u zatvor...

• n

Ja hoću da sve srpske državljane koji su po bilo kom osnovu krivi, od provale, pljačke, otimanja torbice na ulici babi do klanja ne znam koga, strpaju u zatvor.

• Cenotaph

Uredu, ali neka vojna lica kojima se sada sudi uopšte ne trebaju biti u pritvoru.Jebote hapse sve koji su pušku nosili.Bio je rat i sranja su se dešavala, ne možeš suditi samo jednoj strani...

• cernogod

Ja mislim da Sergej ne jebe.

• a

Sergej je urbani čoban i zatvorite temu.
    Cenotaph ja sam poreski obveznik obe države.
    Črčo ja sam za ali i za reciprocitet. Kad se sud u Hagu osnovao meni jadnoj i naivnoj bilo drago, kontam svi će...hoće al u kurcu.

• Šalabajzer

Mene je briga, kao i majke te pobijene djece. Mislim da bi ovi što ih "boli kurac" trebalo da porazmisle o tome.
    Srpstvo ubijaju upravo ovi "Srbi" što ih "boli kurac". Zato nam se svijet i smije.

• Dub

Niđe veze tema, pa ovo treba pod ključ. Ovaj lik je toliko nevažan, da ne zaslužuje temu, ali evo ja postujem jer me nervira on svojom pojavom, nema veze kakvu majicu nosi.

• P

Lik nije ni znao ko je čovek na majici, ukratko. Lock.

• Ox

Klovn, znaš koliko mi je kurac pun onih što nose majicu sa Mladićevim i Karadžićevim likom i što tetoviraju Dražu. Baš mi je pun kurac. Sergej je za mene (i valjda za sve ovde) genijalni glumac svetskog kalibra. Šta radi van filma: da li nosi ovu ili onu majicu, da li se napio sa holivudskim glumcem i da li puši kurac Amidžiću? Zabole me.

• Dub

Ja sam samo htio da kažem da ne volim Sergeja jer je javno pljuvao Tomu NIkolića, sram da ga bude... A Mira Banjac je otišla još dalje i nazvala sve ljude koji ne glasaju za demokrate glupima i tako... A Sergej nije bio loš lik ranije, ali urbano, urbano, a svi slušaju ono, de Denise zapjevaj...

• DP

svetskog kalibra

mojega

njegova recenica u nizerazrednoj holivudskoj splacini 'u picku materinu' a u nasim filmovima loliska fore...kapiram da ribice luce vlagu... i to...jeste talentovan. ali previse isfoliran.

• Francky Delevra

Probudio sam se i vidim temu -Sergej Trifunović. Zabagovalo se nešto rekoh? Želite li zaista da raspravljate o javnim ličnostima i njihovom životu ili da ključam ovo?

• DP

kljucaj, ziv ti ja...

• n

Ja rekoh u prvom postu sta imadoh, kljuc.

• Šalabajzer

Zaključavaj brate, ako bude još komentara kao u ovog Oksa, ima da se poturčim.

• cernogod

Frenki sergej uopste ne jebe aj lock

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.