Екранизација дефиниција
  • Фејзбукманијак

У шаљивом разговору са једним модератором дођосмо на безвезну идеју да екранизујемо неке дефиниције и да те клипове качимо на форум да људи виде екранизацију тих дефиниција...

Идеја је једноставна, изабере се нека дефиниција, и онда се сними клип по њој...

Први филм би био на тему ове дефиниције....
    http://vukajlija.com/okretanje-upaljaca-dok-se-ne-izravna-nivo-plina-u-oba-stupca

Деца би седела испред улаза зграде и дрндала би упаљаче као луди и окретали би да поравњају плин... и тако 10 минута, свађали би се ко је први и тако то...

Шта мислите о екранизацији дефиниција?

• Сантјаго Коровјов

Teška ziljavština! Podržavam!

• Chavez

Toliko je glupo da podržavam maksimalno!

• Šalabajzer

Slažem se s Džankijem, protiv.
    Osim naravno, definicija sa eksplicitnim sadržajem.

• Јова

Dobra ideja, nije baš lako za sprovesti u djelo, ali podržavam!

• Фејзбукманијак

е кул кад сте се сложили отварам конкурс... значи можете све осим ове дефке коју сам ја изабрао... па ће бити неки Фест дефиниција :)

• Che-Vu

A ko ce da bude reziser?

• Фејзбукманијак

Чеву, па било ко, отворио сам сад управо конкурс... значи ко год жели може да направи филм по некој дефиницији и онда нам да клип да погледамо... ето тако :)

• Šalabajzer

Evo vam ova moja, jer ja nisam kompjuterski pismen da to odradim, ali mislim da bi za vas bilo mačji kašalj. :)
    http://vukajlija.com/moze-al-iz-tvoje-ruke/247315

• K

Јовичић

Dobra ideja, nije baš lako za sprovesti u djelo, ali podržavam!

• Natnat

S obzirom da je Kaizen vlasnik svih definicija na sajtu, mislim da bi vas sve redom mogao tužiti. Mislite o tome...

• Хилда Суарез

Mislim da vi nemate dovoljno mašte, ni rečitosti, ni teatralnosti da bi uopšte napisali definiciju na način na koji može da se ekranizuje.

• Che-Vu

Da nalozimo Pitera Dzeksona da nam odradi spektakularnu trilogiju "Moja Baba"?

Ili Bunjuela da odradi neki plagijat?

• BH

Ja sam više za ekranizaciju Krešimirovih definicija sa Šarliz Teron.

• l

odlicna ideja. mogao bi da se dogovoris sa kaizenom (jer defke su ipak njegove, ne nase) da kontaktirate neku producentsku kucu da se to lepo snimi i emituje negde. moglo bi biti veoma zanimljivo i ukoliko je dobro snimljeno verujem da bi avala ili prva mogle biti zainteresovane, eventualno cak i rts, zavisi kakve veze imaju producenti. eventualno, mogla bih da vas spojim sa studentima produkcije sa fdu, oni uvek traze zanimljive projekte. a ako napravite dobar predlog projekta, mozda i neke ozbiljne filmadzije pitam da li bi bili zainteresovani za neku kratku formu...

• S

Teška ziljavština! Podržavam!

lemaja
    odlicna ideja. mogao bi da se dogovoris sa kaizenom (jer defke su ipak njegove, ne nase) da kontaktirate neku producentsku kucu da se to lepo snimi i emituje negde. moglo bi biti veoma zanimljivo i ukoliko je dobro snimljeno verujem da bi avala ili prva mogle biti zainteresovane, eventualno cak i rts, zavisi kakve veze imaju producenti.

Šta više reći? :)

• Che-Vu

Ma kakav RTS, reprizirali bi to do 3011. godine :)))
    Bolje neki RAI uno ili CANAL +, mozda diskaveri, da sjebemo bizmis glupom americkom coperu i onim beskrajnim dokumentarcima o madafaken Hitleru i podvizima anglo-americkih armada od 19. veka naovamo :D:D:D

• Фејзбукманијак

људи, који вам је ђаво лололо ово неће да прелази границе сајта, тако да оно, а и не верујем да би Кајзен тужио ако би му то донело популарност... Рецимо неко види клип на ком пише да је екранизација дефке са Вукајлије и баја дође да види и свиди му се! Маркетиг за џабе има и још да ме тужи, па добро децо немој се зајебавамо...

• Фејзбукманијак

Хилда Суарез

Mislim da vi nemate dovoljno mašte, ni rečitosti, ni teatralnosti da bi uopšte napisali definiciju na način na koji može da se ekranizuje.

ЈТУ извини молим те о свемаштовити надчовеку!

• Che-Vu

U jeste, ja da ostavljam svoju mladost na sljaci, prosipam genijalnost za dz na voljenom mi artizanskom sajtu, a onda neka reziserska baraba pokupi kajmak semena moje genijalnosti - e, pa nece moci! Samo preko mene mrtvog :D

• L@ki

Ја би да режирам већину својих дефиниција , и да будем главни глумац у неким......ко ће да буде представник лајт мотива , кучке која се јебе?

• Francky Delevra

Pazi, nisam ni čitao ostale postove.
    Sad idem iz teretane i provalim da bi bilo do jaja da se snime klipovi pa nekim definicijama. Znači N E V E R U J E M.

Evo skuvam jesti...pa da radimo. :)

• Facafacaa

Sad idem iz teretane

ФРЕНКИ ТЕРЕТАНИШЕ!

Одлична идеја! Можда и ја одрадим неку са рајом, само ако нађем адекватну...

• En_Dotter

ФАцо, немо оне са јебањем, ћеш изгубиш парохију.

• Фејзбукманијак

лолололо френки ти можеш у моју секту ололл

• Пд

Деца би седела испред улаза зграде и дрндала би упаљаче као луди и окретали би да поравњају плин... и тако 10 минута, свађали би се ко је први и тако то...

Ахахахахахахаха. :))

Могла би она Блекова, "Људи који причају о говнима док једу".

• Francky Delevra

лолололо френки ти можеш у моју секту ололл

Jašta. Dogovorićemo se oko produkcije i glavne ženske uloge i to PVT-ovima. :)

ФРЕНКИ ТЕРЕТАНИШЕ!

Što da ne...molim lepo. Zgodan sam ko Kežman. :)

• Фејзбукманијак

реци Џеме да није генијална идеја а? :))

френки зависи која дефка шта ако нема женске улоге лололо

и да контам да стварно не може да се праве никакви клипови док кајзен не одобри, јбга

• kaizen

Samo se bojim da će većina ekranizacija da se kači u http://vukajlija.com/forum/teme/16661-transfer-blama :)

• kaizen

и да контам да стварно не може да се праве никакви клипови док кајзен не одобри, јбга

Kaizen uvek odobrava zajebanciju :)

• L@ki

Мени пало на памет да потерам старог ћалетовог Југа на цесту и терам и снимам....могућности су неисцрпне :)) ал овај мој је леп и уједа , тако да у неку руку обара све стереотипе о Југу....

• Facafacaa

Дотеру, ко ће, ако нећу, ако нећу ја...

Ево за почетак ова, само да нађем бабу.

• Фејзбукманијак

То тебрекс.. Па пази и да заврши ту, потпуно небитно, као што ти рече, зајебанција :)

• Cara™

Pandan nema da omane. Ima to da bude TETRAFILM!!!!69

• Пд

реци Џеме да није генијална идеја а? :))

Ма ја само да видим екранизацију овога што си ти рекао, и доста ми је. :))

Е, заправо, волео би да видим екранизацију Смаркове за белу бојицу. Као, седе клинци, и чуде се чему служи. То би било генијално.

• Букснетина™

Имам ја једну ФАНТАСТИЧНУ!!!

Дајте предлоге, верујем да за њу имате итекакве!! :))

• Фејзбукманијак

ИМА ДА ПРЕЈЕБЕМО ТАРАНТИНА! лололол

• Cara™

Ja ću da snimim moju babu kako ašovi kao uvod za defku "moja baba"

• Фејзбукманијак

ахахаха тај фазон, иду кадрови.. твоја баба трчи на покретној траци, твоја баба диже из бенџа, твоја баба поправља ауто, твоја баба цикра литру ипо брље, твоја баба реинсталира виндоус, твоја баба побеђује шумахера у Ф1.. и блеја, омнипотентно биће човече! :) Ето га филм! како је ово лако смислити :)

• Cara™

za Tatabanju i Merak pivo zovemo Danakan i Gambija da objasne. Kapiram da bi sa njima prelako bilo snimiti klip za defku.

• Фејзбукманијак

а ко ће да сними филм за Дукатлију лолололол

• Tetka Drol

Ovo treba odraditi. Prvo flešbekovi pa akcija.

• Cara™

Фејзбукманијак

а ко ће да сними филм за Дукатлију лолололол

E to nemam pojma al znam da će već tražiti da se ubaci moj kulen loolloollolo

• Букснетина™

Имам идеју за дојкаре!
    10 риба са сајта скакућу без бруса, а у крупном кадру борба дојкари која ће највише да се види!!! Још да се намажу и ВРХ!

ЕДИТ Морају да се нађу бомбастичне кајлијашице, ако ме разумете.

ЦАРЕДИТ Зајеб лолололо

• Cara™

10 врх риба са сајта

AHahahahah, matori promašio si sajt! lololololololo

• Maksimilijan Morel

Uuuuuu, dojajna tema!
    Ekranizujmo odmah nimfomanku sa naslovne!

• Фејзбукманијак

AHahahahah, matori promašio si sajt! lololololololo

ЛОЛЧИНА!

• Фејзбукманијак

људи не бисмо баш да снимамо хардкор порњаву лолололо

• Букснетина™

Дојкаре нису хардкор порњавитис, на њима можеш и да спаваш! На једну главу, другом се покријеш!