Vratiti opciju "za brisanje" kod defki
  • Smirnoff_On_Ice

Ovo predlažem iz razloga što ima stvarno brdo definicija koje su nekvalitetne i spam,tako da sada kada bi definicija imala nekoliko predloga za brisanje ,bila bi automatski obrisana...šta kažete na to?

• Џими

Подржавам предлог, али је безвезе да буде аутоматски. Онда би гомила мојих сувих генијалности отишла на гробље, а све због неких тамо религиозних фанатика.

• Л0Л

Да бре људи, да има то онда би Пајица давно био мортус :Д
    Ако је предлог и за псотере :)
    http://vukajlija.com/var/products/posters/201004/8488/moj-izbor-gibson-les-.jpg?1301801288

• бури

za dugme, ali da modovi odluče koja zaista treba ići na groblje, a oni koji je zloupotrijebe da popiju ban i to duži, jer kratki banovi više nemaju efekta...

• Vučica21

Za. Džimi a što da ne ionako su sranje i previše trolovski. Kose se sa pravilima sajta.

• Мatriks

Protiv. Iako ima dobrih strana može doći do zloupotrebe zbog nekih hejtera koji ne umeju da definišu pa misle da bolje to niko ne radi.

• Џими

Za. Džimi a što da ne ionako su sranje i previše trolovski. Kose se sa pravilima sajta.

Тебра, моје дефиниције су уметност (изузев комерцијалних које сам писао у тренуцима растројства). Ко то не схвата, није одмакао од Беле лађе и сличних покушаја.

• Vučica21

Тебра, моје дефиниције су уметност (изузев комерцијалних које сам писао у тренуцима растројства). Ко то не схвата, није одмакао од Беле лађе и сличних покушаја.

Umetnost kažeš. Daj Džimi (da ne kažem nešto, danas je crveno slovo)! Elem, ja pravim defke za svoju dušu a i da budu prilagodljive sajtu i smatram da su delimično ok. Možda ne shvatam tvoju "umetnost" ali generalno gledano, tvoje defke se sranje izuzev nekih koje su ok. Trebalo bi još malo da poradiš na umetnosti, tj. da pišeš knjige.

• Џими

tvoje defke se sranje izuzev nekih koje su ok

Храбро с твоје стране. Ја мислим да си ти од мојих триста и кусур дефиниција прочитао максимум 15, и то оних најисфуранијих, на које се пали маса. А чим се пали маса, значи да су шит. Разумљиво је онда да тврдиш да су срање, и ја бих слично тврдио да сам само њих прочитао. То би било као кад бих ја за твоје дефиниције тврдио да су говно, јер је говно ова једна коју сам ти запамтио. Не могу да судим на основу те једне, капираш? ;)

Одох да се подсетим својих добрих дефиниција и уживам мало читајући их, све уз руски квас и будимску кобасицу.

• Џими

онда би Пајица давно био мортус

Па, Паја и јесте мортус, кад боље размислиш. :) Хахахахах!

• shonedboj

A da li ima opcija da sami obrisemo svoje definicije,zbog kojih nas je sada blam ?

• casperkaz

Одох да се подсетим својих добрих дефиниција и уживам мало читајући их, све уз руски квас и будимску кобасицу.

Odakle ti ruski kvas? Je li очаковский?

• Џими

Odakle ti ruski kvas? Je li очаковский?

БиП-ов.

http://www.kupinanetu.rs/images/uploads/normal/bip/bip_kvas_russky_033_n.jpg

Не знам да иједан други има да се купи у Србији. Ако има, јављајте где!
    У сваком случају, таманим га у последње време као нездрав.

• casperkaz

Znači postao popularan kvas i Srbiji?
    Ne znam da li ima neki drugi, ali ja imam odličan recept i iskustvo u pravljenju domaćeg kvasa :)

• casperkaz

Da ne spemujem , za predlog sam , samo je mnogo puta predlagano...

I kad ste počeli priču o Paji...igram sa sinom Ringe Ringe Raja, pa ne znam je li Paja poneo ili pojeo jaja, ako neko zna, voleo bih da mi kaže...Hvala!

• Џими

Ne znam da li ima neki drugi, ali ja imam odličan recept i iskustvo u pravljenju domaćeg kvasa :)

Супер, сад знам кога да контактирам ако се будем једном одлучио на тај подухват. :)

• СМарко

pa ne znam je li Paja poneo ili pojeo jaja, ako neko zna, voleo bih da mi kaže...Hvala!

Poneo valjda

• Facafacaa

Oпција није укинута из зајебанције. Разлог за то је постојао, а ако ниси додао ништа паметно у овом предлогу, не знам који си курац отварао тему. Можемо сви бити за, ал' курац од тога.

• Remac

Ma treba vratiti tu opciju, ali opet da je imaju ljudi sa preko 10 000 ili 15 000 poena, kada bi svi imali to dugme pa ne bi ostale 2-3 definicije na sajtu svaki dan. : )

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.