Ako se pitate zašto nema ničeg novog - počeo sam da radim na novoj verziji koja ima novi dizajn (kupljen je, nisam ga ja radio), potpuno je promenjen raspored gde šta stoji, i usput će biti ubačena gomila drugih novina. Polako radim na ovome i ne želim da žurim, jer hoću da ga uradim kako valja. Ovo sve do sada je bilo budženje.
Eto čisto da ne mislite da gluvarim :)

Holly shit!!!ROFLMAO!!!LOL!!!LAWLz0rz!!!111one
*vraća se u normalu*
Do jaja. Jedva čekam da vidim kako će to da izgleda. Kupljen dizajn? Pa da... kaizenu dizajn i nije jača strana :) Nadam se da će ipak ostati mogućnost da se biraju druge teme.
I nadam se da će da bude vraćen stari logo. xD
- s
eeeee gde je avgust, ko zna da li cu biti zhiv...
- M
Mene interesuje kol'ko para se Kaizen isprčio za novu Vukajliju? I čija je proizvodnja.

Ja kad sam banuo prvi put na V bio sam iz fazona xa nema ni jednog banera, OPA imaju gugl oglasi xD
Mada sada iz priče mogu zakljucim da je bilo već govora o banerima i da je preovladala predpostavljam većina autora koja na to gleda iskreno (neprofitabilno) koji su bili protiv postavljanja istih, predpostavljam.
Meni iskreno, osim same poente Vukajlije, to što nema banera samo razlog više da nigde ne odlutam sa iste:)
Mada ima i gotivnih banera $_$
http://img.skitch.com/20090625-qmchpxaqnhnn966368sxumufsa.png
Jel smrdi il miriše?