Ovih dana krenuo sam sa radom na novoj verziji sajta. U planu je kompletan redizajn, bolja navigacija, nove funkcionalnosti i sl. Očekujem da bude pušten u rad u julu ili avgustu.
Zaključavam temu da ne bi bilo "jel će biti ovo", "jel će biti ono" postova. Ova poruka je samo informacija da znate zašto narednih meseci neće biti novih stvari na sajtu.
- Пд
Брате управо сам уш'о после пар сати и реко: "Шта је бре ово, само сам два пива попио...". Добро је овако, треба само пар дана да се навикне човек...
Јел има неких новитета осим дизајна?
- N
da. A sta mi polu-coravi da vidimo?
sve mi nesto malo :) - Ž
Кајзене, скрпи нам бар још једну боју профила? :)
- l
meni se bas ne dopada, definicije izgledaju nekako... jeftino... kontam da je sajt ovako izgledao u početku... znači, kaizen imaš minus od mene :)
- l
e da i primeri su nepregledni...

Prijedlozi:
Ubaci nam nešto da se dešava kada pređemo preko naslova definicije, ovako je monotono....
I posvijetli slova u rubrikama sa desne strane (sve definicije, slike, video...na te rubrike mislim), nepregledne su u svim bojama, pogotovo u zelenoj....
Ovo ostalo jeste malo bljutavo, al' se da priviknuti....
P.S.
I izmijeni malo boju slova, spoji koju komplementarnu boju, boli glava od istih tonova....2. edit:
Jesam bezobrazan....- Ž
Kajzene, i kolače da nam ispečeš! I kolače!
EDIT: Pih, da se ne lažemo, i meni se sviđa ovo komentarisanje po profilu.
- l
džimi, to malo fejsbukovski...
a jeste wlex je imao onaj odličan predlog za chat, ne mogu sad da nađem gde je beše postavio tu temu....
I mislim da bi bilo ok kada bi se racunali i poeni za postere... zasto se oni ocenjuju ako se poeni ne racunaju...?Мени би било скроз океј да поени за постере само буду написани рецимо испод ових за дефке. Не да утичу на просек и то, него само да знамо колико имамо и тих поена.
А мени се ова промена баш свиђа. :)
e...ima jedna promena na bolje, meni se (na Operi) dešavalo da ne mogu kad neko postavi youtube klip, da u donjem desnom uglu odmah pritisnem Watch on Youtube, morao sam da pritisnem Play, pa onda bi tek mogo da pritisnem Watch...
Epa sad radi :) i klipovi koje sad postavljam su veći po dimenzijama od klipova koje sam danas na staroj verziji postavljao.
Hvala Kaizene, bar za to!
- Žovo nije vest. želim novi dizajn.
I ja sam se najiskrenije nadao. :)