Odmah da napomenem:
1. Vrlo verovatno postoji gomila bagova koje ću rešavati u hodu narednih dana, prijavljujte ih ovde slobodno.
2. Neke funkcionalnosti (tipa nove sobe na četu) će biti puštene naknadno u toku nedelje.
3. Novi layout je mnogo zahvalniji za uvođenje novih funkcionalnosti pa će razvoj sajta biti mnogo dinamičniji.
4. Neke stvari koje su do sada imali ktitori, sada imaju svi. Neke opcije ktitora su ukinute (šarena slova na četu).
5. Za sada postoji samo jedna tema, uskoro će biti još. Takođe narednih dana će dizajn dodatno biti ispeglan.Kako vam se čini?
- P
Ne znam, ne sviđa mi se pozadina, deluje mi kao da mi browser nije u potpunosti učitao stranicu.
- 1
Није лоше што се мене тиче, можда нека плавосива боја да буде, и да се дефке одмах постављају, не након сат времена. Моја опција

Da, vidi se autor pre ocenjivanja, to treba srediti. Đa mi se sve, i sve u svemu, slažem se sa SMaretom, samo oko boje ipak mislim da bi moglo da se stavi nešto drugo, baš dugo je Vuka bila zelenkasta, nekako smo navikli na to. Ne razumem se u dizajniranje strana, pa ne znam da li to zahteva puno vremena ili šta, eto, čisto da predložim kao moje mišljenje, pa tako... Ukupan utisak: nije loše.
- P
Ne vidi se plus i minus dok ne pređeš mišem. Ali uopšte se ne vidi.
Ali mi se dopada što je izbačen rang! :)
- _
Прати ме девојцхица која је је 98 годисхте. То!
- 1
Не знам ств, стара ми се чини боље. Боље би било да има да се види ранк/број поена
- P
Plus i minus su zamenili mesta, ljudi će slučajno davati minus umesto plusa i obrnuto. A i vidi se ko je autor pre nego što oceniš.