Колико дуго је трајао ваш први пут
  • Фејзбукманијак

Ја сам пре 4 дана изгубио невиност напокон са моје 23 године. И сад, први пут је трајао 2 минута, нисам га ни поштено ставијо већ сам напунио кондом. Срећа па сам имо кондом иначе би вероватно трајало минут можда и краће. Е сад колико сте дуго временски јебали први пут. Да не каже, кратко лололо

Тема је углавном за ликове, ал могу и рибе да сукључе да испричају своје догодовштине. Ајте да вас чујемо

• Tulumbac

Ja prvi put nisam ni svršijo, tako da se može reći da još uvek traje.

JA ARČIM GODINAMA!

• Lindros

Nisam isprsko al sam ipak jebo! Dobro, lazem, nisam ni jebo.

• Dub

Meni su rekli da može duže da se jebe kad se stave dva kondoma. A ja nisam štedio pa sam prvi put stavio 3 komada. Na kraju se moralo intervenisati jer je moj junak počeo da mijenja boju u plavocrnu. I priveo sam priču kraju sa jednim kondomom. Nakon 7 minuta i 32 sekunde. To uključuje i muku sa kondomima.

• Хујо Смрад

Ja sam putovao u nemačku vozom, put je trajao bar 10 sati.

• Фрањо Дивљак

Фејз, јеси срећан сад кад си јебао? :Д

• sunshine

NIsam znao da ga fino metnem i bio sam sav ukočen pa mi ga je izdrkala na kraju. Ne verujem da je bilo preko minute.

• Hanger

Ја је окренуо згуза и 1...2.....3....... крај ...... мислим секунди али мало спорије кад бројите ...

• Sub Focus

између 5 и 10 минута, не верујем да могу поуздано да се сетим колико је трајало... било срање, цео сам био нервозан, имао сам сличан проблем ко саншајн, пуком срећом сам га лепо мето лололо

• SMAJ BOKE

ja prvi put nekih 5 min, nisam forsirao...onda sam svrsio malo nesto, nastavio odma... i jebo sam jedno 3 puta po kratko dok se nisam oladio

• Лупус фром купус

Око минут, можда мало више...

• don_brate

ја сам 15 минута маме ми моје.

• Урош

Дуже него други и трећи пут.

• Lonce sa poklopce

prvi put... jebl'a sam ga... jebem li ga... meni se cinila cela vecnost... zajebano kad si zensko... :p

• Johnny Kurajber

Ni minut...bio sam smešan kao bisokop....
    Tup, tup....štrc

• Џафтара

Фејзбукманијак
    Ја сам пре 4 дана изгубио невиност напокон са моје 23 године.

хихихихихихихи :))))) плусомиљено

• SMAJ BOKE

Око минут, можда мало више...

kolko ovo smesno za zamisliti.

a ribama? kapiram da je njima mnogo vise. usrale bi nas sve sa jednim postom.
    a mi glupi i neiskusni i normalno da ne moze posle minut da svrsi

• Фрањо Дивљак

ja prvi put nekih 5 min, nisam forsirao...onda sam svrsio malo nesto, nastavio odma... i jebo sam jedno 3 puta po kratko dok se nisam oladio

Лололо, да њој изгледа што дуже, само наставиш...

• Лупус фром купус

Јбг сад са ове дистанце изгледа јако смешно, али тако је било. И скоро сви људи које познајем су се тако избламирали, мада то није блам. Мени је олакшавајућа околност била та што је риба била невина :)

• Џафтара

За сад не познајем ниједну девојку која је доживела оргазам током ПРВОГ ПУТА (како до јаја звучи).

• Lonce sa poklopce

hahaha, gilipter, nama je prvi put iz vise pokusaja, bar 70% devojaka :) vas bole dupe, ne boli vas, zato tako kratko traje...

• Џафтара

Први пут = 17-ти пут.

• sedplas

Лололо, да њој изгледа што дуже, само наставиш...

hahahhaha taj rad.
    prvi put mi nije pala ta "prevara" na pamet pa je trajalo neka 2 minuta otprilike, drugih puta sam isao u produzetke....

kad smo kod toga, koliko je ribama dovoljno vremenski uopste?? msm otprilike, uvjek me zanimalo to, dal ce da se smore ako se oduzi preko 10-15 minuta ili sta...

• SMAJ BOKE

nama je prvi put iz vise pokusaja, bar 70% devojaka

sta je pisac teo da kaze? : )

Први пут = 17-ти пут.

vrhunski... ustvari nije.

reci kolko si ti to zelela kad si brojala 17 puta

• Earthworm Jim

Koliko pičkopaćenička tema. :)

• Lonce sa poklopce

pa prvi put, tj. gubljenje nevinosti kod nas zenski, mnogo boli, pa mora jedno 5-6 puta da pokusava da ga uvuce dok ne pukne... :p

• Dub

Jesi ljubomoran :D

• SMAJ BOKE

Koliko pičkopaćenička tema

kolko smekeru si prvi put?

• Џафтара

Нииијеее, Фејсачи откинули цветић па 'оће да се по'вали :)

• Џафтара

vrhunski... ustvari nije.

reci kolko si ti to zelela kad si brojala 17 puta

Пи, буквалисто.

• СМарко

Ја сам пре 4 дана изгубио невиност напокон са моје 23 године. И сад, први пут је трајао 2 минута, нисам га ни поштено ставијо већ сам напунио кондом. Срећа па је имо кондом иначе би вероватно трајало минут можда и краће. Е сад колико сте дуго временски јебали први пут. Да не каже, кратко лололо

Тема је углавном за ликове, ал могу и рибе да сукључе да испричају своје догодовштине. Ајте да вас чујемо

Не знам јесам ли ти икад река' али сам вазда поштова' то што ниси крио да си невин, ето толико...

Иначе мој први пут је трајао неких 10, 15 минута, и нисам свршио, јер сам знајући да ће бити секса попио 4,5 ракија на екс и био пијан... Кад смо радили, радили, ја сам је питао је ли свршила, она вели да јесте и ја јој рекао АЈДЕ ДОБРО ЈЕ ОВО, ЧАСТИ ТИ, МЕНИ ЈЕ ДОСАДИЛО....
    Други пут, следеће вечери сам релативно брзо свршио...

Могу да се похвалим да сам се сад вратио са цурицом, довезла ме кући, имали смо два секса, први неких 45 минута, а овај други смо журили па је био 20.... Мада неко рече да је идеално 7-17 минута, и слажем се са тим, јер се за 45 умориш као коњина, а не дај Боже да гађеш са спермом у стакло, сломио би га.

ЕДИТ: Фејзе, нека је срећно, љуби те брат :****

• JamesBond

Хех, децо. Да вам каже чика Бонд : Није битно колико дуго, битно је колико квалитетно то радите ;)

.....

Иначе сам невин.

• Dub

Ovaj fejsbuk je kralj, za ne povjerovati :D

• СМарко

hahaha, gilipter, nama je prvi put iz vise pokusaja, bar 70% devojaka :) vas bole dupe, ne boli vas, zato tako kratko traje...

То је оно што више пута крварите и више пута вас боли, је ли тако, 2-3 прва пута?

• Џафтара

Иначе мој први пут је трајао неких 10, 15 минута, и нисам свршио, јер сам знајући да ће бити секса попио 4,5 ракија на екс и био пијан... Кад смо радили, радили, ја сам је питао је ли свршила, она вели да јесте и ја јој рекао АЈДЕ ДОБРО ЈЕ ОВО, ЧАСТИ ТИ, МЕНИ ЈЕ ДОСАДИЛО....

ХАХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХАХАХХА ПЛАЧЕМ

• СМарко

ХАХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХАХАХХА ПЛАЧЕМ

Плакао сам и ја кад сам се сјетио што сам рекао :)

• Mićko

Мени око 10 минута, ал' то зато што је стално испадао, и што је она кењала да јој боли. Маму јој хохштаплерску.

• Џафтара

Добро, не рече Фејз, је л' болело?

• Pepe González

Prvi put je bilo 15ak minuta, a zadnji seks koji sam imao 5 min. Jbt!

• l

jedan moj kojem sam bila prva (a bilo ih ihahaj, stvarno sam baksuz!), taj prvi put izdržao 4 sata.... ludak.... jebala ga tantra....

• СМарко

jedan moj kojem sam bila prva (a bilo ih ihahaj, stvarno sam baksuz!), taj prvi put izdržao 4 sata.... ludak.... jebala ga tantra....

АХХАХАХАХХАХАХА лемо, ти си имала посла :ДД

• SMAJ BOKE

tantra

llllllllllllooolll ....shaman 3. level

• Cenotaph

Koji kurac?
    Zašto ovakve stvari postavljate na net jebote? Ovo je previše intimna stvar.Koga zabole što si ti jebo?

• SMAJ BOKE

otvorio covek temu i cekao tebe sa ovim komentarom i sad ce da zakljuca

• l

ma ćuti samo... to je bilo tek prva 4 sata, onda se odmorio, jeo, istuširao i jopet! ceo vikend izašli iz kuće nismo... ja u ponedeljak jedva na posao otišla, kad su me videle kolege zabrinuli se za moje zdravlje....
    čuš 3. level... crni pojas, osmi dan, šesta nedelja... :S

• Šupalj ceger

Sti ozbiljan? :)

• Скелетор

sećam se da je trajao pristojno dugo..za početnika

• СМарко

Sti ozbiljan? :)

Јесте, озбиљан је... Што је ту чудно... Увијек сам поштовао људе који су искрено говорили о овоме, увијек. И нема никакве везе кад се изгуби невиност..

• Šupalj ceger

Pa ja sam još uvijek djevac a imam dosta godina pa zato. Poštujem i ja što se č'oek toga ne stidi. Čak mu i čestitam pa mu sad svaka dala!