Serbia on PC
  • Цар

У којим се све играма појављује Србија/ Србин/ Српкиња?
    Има нас у Knights of Honor, Europa Universalis 3 и има лик у Far Cry 2.

• СМарко

Има нас у Супер Мариу, ми смо оне печурке.

• Л0Л

Нико Белић из ГТА 4

• Цар

Има Југославија у Hearts of Iron

• Ritchie ♣ B

U Far craj 2 je taršip al ajde.
    Ima nas u Cod mw2 kao kosovo je neko kritično mesto neki kurac.
    Niko Belic Glavni lik Gta 4 je najverovatnije Srbin.
    2. misija u prvom Comandosu se zbiva na Kalemegdnu.

• urrad

Mislim da su se Crnorukci pojavljivali kao glavni negativci avanturi The Last Express. Takođe u svim Paradoxovim simulacijama(Europa Universalis, Hearts of Iron, Victoria, Crusader Kings...). I naravno GTA4.

• Mićko

Медиевал 2 Тотал Вор- Елитна тешка плаћеничка коњица Сербиан Книгхтс. Постоје и Сербиан Хусарс, лаки коњаници. Зато су Кроат Ексмен чобани голи до појаса са зарђалом сикиром хахах

• Vita

Тiberian Sun, Антон Славик, д србиан вулф. Заебан тип

• Цар

U Far craj 2 je taršip al ajde.

Не мислим на Јосипа, већ на 88 посто, код рудника Тае Мо Ко кад се шуњаш чућеш псовање на српском (У пичку материну, Бог те јебо)...са све титловима.

• Ritchie ♣ B

E da i dominiramo u E republiku valjda to važi za nešto :)

• Цар

Зато су Кроат Ексмен чобани голи до појаса са зарђалом сикиром хахах

лолололо
    Е да, има у Rainbow Six: Raven's shield онај усташа кога упуцаш у сред U и то у Загребу.

• Vita

Медиевал 2 Тотал Вор- Елитна тешка плаћеничка коњица Сербиан Книгхтс. Постоје и Сербиан Хусарс, лаки коњаници. Зато су Кроат Ексмен чобани голи до појаса са зарђалом сикиром хахах

А бозниан арчерс? бедници у крпама, кад виде коњицу беже

• Цар

Има Викторија 2.

ЕДИТ: Аха, неко се сетија пре мене.

• Скелетор

Soldier of Fortune, davno sam je igrao, al se sećam da je jedna misija bila na Kosovu.

• Mićko

А бозниан арчерс? бедници у крпама, кад виде коњицу беже

Да, има и Булгеријан бригандс, одвратни, косооки, ружни татари са кривим луковима :)

• sijalica

I Rogue spear, prastara igrica, ima jedna misija u Djakovici, kidas se sa Srbima i Siptarima...

• Цар

Има 555 модова за Косово.

• Цар

Има мод за Медивл Тотл Вор са Србијом...нешто типа Сицилија се кида с Французима...

• wojtek

У Бетлфилду 2142 постоји мапа Београд. У Командосима Бијонд Кол оф Дјути, други ниво је у Београтском зоо врту. Мисија - спасити партизана по имену Жарко Скопје.

• StrajaKg

U PES-u.
    Ima reprezentacija Srbije, zatim Nemanja Vidić, Dejan Stanković, Aleksandar Kolarov, Miloš Krasić...

• Л0Л

reprezentacija Srbije

Да али су ту Кисланић и слични :))

• celt

u f-16 ima etapa Srbija, gde bombardujes Srbiju. igrao sam je. '99, 2000. :)

• dzoni auditore

Ima na menadžeru i super liga i prva liga, kažu da i tamo neki put Tole namešta utakmice :)

U assassin's creed-u se pominje Tesla, a jedan od glavnih negativaca se preziva Vidić

• Скелетор

Čini mi se da i Euro Fighter 2000 ima misiju u kojoj bombarduješ BG.

• Earthworm Jim

Ima nas u Resident Evilu. Mi smo oni zombiji što treba da se icepaju.

• Цар

U assassin's creed-u se pominje Tesla, a jedan od glavnih negativaca se preziva Vidić

За Видића сам чуо. За Теслу нијесам.

• Триша

U Medivl 2 su pored Serbian Knights-a i Battlefield Assassins-i srpskog porekla - potiču od reda vitezova koji su se zakleli da će ubiti turskog sutana...

• dzoni auditore

За Видића сам чуо. За Теслу нијесам.

Ima ga u glyph-ovima u drugom delu, pominje se njegov sukob sa Edisonom, on je kao našao onu jabuku u Hrvatskoj (ali je ipak predstavljen kao Srbin), a Edison je bio Templar i on mu je maznuo.

• Л0Л

Најјебеније оружје у Вулфенштајну је Тесла Ган

• wojtek

Тесла-ово-оно има у брдо игара. Нпр. Ред Алерт, Бордерлендс или РТЦ Волфенштајн.

• wojtek

Конзоле и ја се не дружимо баш превише. :)

• Лупус фром купус

има у Маунт енд Блејд-у пар модова где смо ми. Европа 1200 а други сам заборавио како се зове. Углавном у једном смо у рату са Турском а у другом са Византијом...

• shitbrix

E jebiga. :)

• Цар

a Edison je bio Templar

Је л' то значи да је Тесла био Асасин?
    Лоло, већ видим Assassin's Creed 5: War of electricity

• Ј

У првом Splinter Cell-у један од главних негативаца је Бинср звани Милан Недић (лол) познат још и као Милош Новак, неки зајебани плаћенички дркатор.

• Цар

Јао да, ја то заборавио. И није први него трећи (теорија хаоса).

• Ј

Јесте, јебига, давно било.

• En_Dotter

Прва кампања у новаличик Ф-16 је у Србији. Прва мисија - бомбардовање нуклеарне електране у Панчеву. Тролололо

• dasisti

има и мапа калемегдан у цс-у... додуше ми смо је сами направили ал и то је нешто :)

• Цар

Ајмо људи, ћерајте даље...

• wojtek

Капирам да је једино "даље" гомила симулација летења, а то игра само Дотер. :)

• DS

Има нас у Супер Мариу, ми смо оне печурке.

+

• Vita

У развоју је мод за МТЊ 2, Цардомз тотал вор, са нама, Бугарима и још доста тога. Лепо им иде, само не знам кад ће да заврше.

• wojtek

Имају мапе СФРЈ и СРЈ за Хероје Три. Ми смо Кесл, а Хрвати Инферно. Да се зна ко је ту демон! :)

• Ј

Codename: Panzers Phase II садржи мини-кампању у којој играч води југословенске партизане предвођене ликом који се зове Ферван Вук Пондуровик. лол

• Цар

Има онај Балканс оф фајр.

• wojtek

Балканс оф фајр

ОН Фајр. Ал, добро, то је наша игра. :)

Вероватно има брдо симулација управљања тенковима у којима се појављујемо.

• urrad

Ja znam za mapu Evrope u Herojima 3 gde se samo Sarajevo pojavljuje kao Inferno.

• wojtek

Онда сам ја помешао. Јебига, давно било. А мапа СРЈ је једно време стајала на Википедији као скриншот из игре.