Licnost na koju ne mozete da se poserete, a hteli biste
  • Towelie_

S obzirom na to da su nasi dragi forumasi osobe vanvremenske inteligencije, strucnjaci za sport, politiku i zdravlje, kao i da imaju fizicke predispozicije za miss sveta ili velicinu polnog organa cija prva cifra pocinje sa 2, oni nalaze za shodno da kritikuju sve i svakog. Nije bitno ko je ta osoba, niti koliki je njen uspeh, oni znaju bolje. Moje pitanje glasi, da li postoji neka osoba na koju bi se posrali, ali jednostavno nemate obraza za to? Ili, da li to sto pljujete sve zive govori nesto o vama kao licnostima?

• Bruce

Ne pljujem sve žive, pljujem samo one koji ne ulaze u moj sistem kategoričkog imperativa. Mada, neki ljudi vanserijski zaslužuju da ih poseru. Navedi par imena pa da vidimo...

• nem0

1. Ја бих
    2. Ти би
    3. Он/она/оно би

1. Ми бисмо
    2. Ви бисте
    3. Они/оне/она би

• Natnat

Odakle ti ideja

da nasi dragi forumasi

pljuju sve živo?

• P

Moje mišljenje je univerzalna istina!

• Butt

Što su se svi naložili na tu rečenicu o pljuvanju? Meni lično smeta ova...

ili velicinu polnog organa cija prva cifra pocinje sa 2

Kako se usudjuje da tako bezočno potcenjuje veličinu polnog organa većine Vukajlijaša?

• Petar Pan Pezo$

da li postoji neka osoba na koju bi se posrali, ali jednostavno nemate obraza za to?

pa kako očekuješ onda da se poseravamo po nekome?

• Towelie_

1. Ја бих
    2. Ти би
    3. Он/она/оно би

1. Ми бисмо
    2. Ви бисте
    3. Они/оне/она би

Vi biste, drugo lice mnozine, tako da tvoj instant lekcija iz gramatike nema smisla.

natnat
    Odakle ti ideja

da nasi dragi forumasi
    pljuju sve živo?

Pogledaj nekoliko random tema i samo ce ti se kas'ti.

• Др Јанковић

tvoj instant lekcija

Каже се ''твој инстант лекциј''

• Towelie_

Bruce
    Ne pljujem sve žive, pljujem samo one koji ne ulaze u moj sistem kategoričkog imperativa. Mada, neki ljudi vanserijski zaslužuju da ih poseru. Navedi par imena pa da vidimo...

Djokovic mi je najbolji primer za to. Covek predstavlja Srbiju u najboljem svetlu, a da ne spominjem da se nalaze u samom vrhu u jednom od najcenjenijih sportova, a na sajtu se nalaze mozgovi koji pljuju po njemu.

• Valdemar

Ja bih se posrao na Jelenu Karleušu, pa bi onda ona na mene. U tom trenutku bi ušla Vesna Zmijanac sa bičem... Uh, zaneo sam se malo...

• Butt

a na sajtu se nalaze mozgovi koji pljuju po njemu

Vidiš, ja sam čuo za to, al nijednom nisam to video. Ko i gde ga je tačno pljuvao?

• Towelie_

buttinacookiejar
    a na sajtu se nalaze mozgovi koji pljuju po njemu
    Vidiš, ja sam čuo za to, al nijednom nisam to video. Ko i gde ga je tačno pljuvao?

Video sam to u komentarima jedne definicije, koja vise nije medju zivima.

• Др Јанковић

a da ne spominjem da se nalaze

Гари, надам се да тролујеш.
    Новака нема више комада.
    И овај један нам толико затрпава медијски простор, а од те његове доброте користи једино имају два-три клерикална објекта.
    Нек бар не прича да је велики патриота и онда све оке.

• Butt

jedne definicije, koja vise nije medju zivima.

Naglasak na ovo:nije više medju živima.

I šta ti to kaže o odnosu Vukajlijaša prema Novaku Djokoviću?

• Towelie_

To govori o odnosu moderatora prema njemu, ne svih clanova.

• Towelie_

Towelie_ decxo zasxto trolujesx?

Ali, ne trolujem.

• Butt

ne svih clanova.

Pa, jebi ga, ne možeš da očekuješ da ga svi vole. Zar nije dovoljno što ga već obožava 99,9999999 posto ljudi?

Da, ima ljudi u Srbiji koji ne vole Novaka (recimo, oni iz e-novina misle da je srbenda i seljačina) i logično je da će takvih biti i na Vukajliji. Šta je tu teško za poimati?

Iskreno, sumnjam da Novaka iko mrzi, al isto tako mislim da nije obaveza da ga svako od nas voli jer delimo sveta Lazarova krvna zrnca.

• Natnat

Još jedna u moru trol tema koja za cilj ima da otvarač zavadi pa zavlada :P

• Predražinjo

Posro bih se na one "2 girls 1 cup"... bar se niko ne bi uvredio nešto posebno.

• Towelie_

Predražinjo
    Posro bih se na one "2 girls 1 cup"... bar se niko ne bi uvredio nešto posebno.

Hahahaah...Pobeda

• Bruce

mislim da si za Đokovića pogrešio, ja, na primer, ne mogu da smislim defke o njemu ali čoveka pratim po svim medijima... imm jedan poster sa Australian open-a koji je malo trolovski, ali to je onako, iz ljubavi :)

• Soad_psyho

Ja bi se iskenjao na onog Bobana piromana,idu mi na kurac njegove pesme.

• Butt

Ma daj, zar je moguće da ti se ovo ne svidja?

http://www.youtube.com/watch?v=KVDDfkQmMFQ

Mislim da je ovo sa stranim tablicama promovisanje ministarstva infrastrukture srbije. Pu, djubrad jedna, oćete da se ogrebete o Bobanovu slavu!

• P

Iskreno, i ja sam hteo to da pitam. Da li je postalo IN pljuvati ono što drugi vole?

Razlog nesimpatija prema Đokoviću ovde su preterano uzdizanje njega, a i komentari određenih ljudi da mu je glava mnogo u oblacima. A što je najgore, nije u oblacima jer ga ovde ga smatraju Bogom, tako da se on sasvim ponaša u tom stilu. Naravno, veliki respekt njegovim pobedama, ali nije on kriv koliko drugi jer su smorili sa njim.

Pljuvanje po EKV nije toliko pljuvanje po njima koliko po njegovim fanovima koji, kao što je i sa Novakom slučaj, smaraju sve žive kako su oni Bogovi, da je njihova muzika nešto najlepše na svetu i da ako ih ne voliš "grandovac koji ne zaslužuje da živi".

• Bruce

to sam hteo da kažem ali nisam se snašao brzo :)

• nem0

Vi biste, drugo lice mnozine, tako da tvoj instant lekcija iz gramatike nema smisla.

Немој тровати. У наслову је било

а хтели би

и ти то добро знаш, Бобо.

• Warner von Latinsche

На Курта Кобејна, ал' мртав је, јебига.

• Towelie_

а хтели би
    и ти то добро знаш, Бобо.

Procitaj ponovo naslov teme, nije izmenjen, ovako je bilo.

• Butt

Procitaj ponovo naslov teme, nije izmenjen, ovako je bilo.

Lol, ovo je ono što zovu "jebanje u zdrav mozak".

• Verbalni GzV

Na tvoju sreću o njima više vesti neće biti.

• Towelie_

Koliko god da nam Natasa izlazi iz frizidera, ribetina je, odvalio bih je od qrca.

• Др Јанковић

Посро бих се по госп. Црњанском и сваком појединачном члану фамилије Исаковича, јебале их миграције, требали су у логор да их позатварају да их изеду ракуни!

• nem0

Сереш ми се по глави, видим ја. Е што нисам принтскриновала, пу!

• Culle.haha

Посро бих се по госп. Црњанском и сваком појединачном члану фамилије Исаковича, јебале их миграције, требали су у логор да их позатварају да их изеду ракуни!

Nacisto!

• nem0

Ово што каже Јанковић, потписујем.

• Towelie_

nem0
    Сереш ми се по глави, видим ја. Е што нисам принтскриновала, пу!

Ne, majke mi. Nije zajebancija, nisam izmenio naslov, ne mogu to da uradim sve i da hocu.

• Butt

Сереш ми се по глави, видим ја

Sere generalno :)

Videli smo svi koji smo na temi od početka da je napisao prvo bi.

• Warner von Latinsche

+ ∞

И јебала га Русија посред чмара радикалског.

• nem0

Па терминатор неки изменио онда. Нисам луда, писало је БИ.
    Но, нећу више да спемујем.

• Др Јанковић

И јебала га Русија посред чмара радикалског.

Шта мислиш, што су га отерали из Југославије?

• Predražinjo

Da ne bude da nem0 nije u pravu, i da završimo s tim, ima greške u uvodnom postu i to kod krucijalnog pitanja.

Moje pitanje glasi, da li postoji neka osoba na koju bi se posrali, ali jednostavno nemate obraza za to?

• Butt

Da ne bude da nem0 nije u pravu,

Editovao sam svoj post-hteo sam da kažem da je nemo u pravu, ne peškir. Ispalo je nešto potpuno šesto.

Sori, nemo:)

• Chavez

Po komšijskom keru koji svaki jebeni dan poslednjih godina laje na mene, makar pogledao na ulicu kroz spuštenu roletnu jebeno, ali nemam obraza za to jer bi onda komšije srale meni, haha. Jbg, kreč'o hakija, ne razumeš ti to, druže sudija.

• Др Јанковић

А још као зинат, насред хола Филозофског факса биста Црњанског! Мајку му јебем, не мож се посрати као човек од портира, фотокопира и остале жгадије.

• nem0

А што бих се тек деканици посрала, и оној асистенткињи шугавој.

• Др Јанковић

Мојне ми дираш тета Љиљану : )