Evo jedne zanimljive teme, jako me interesuje odgovorh drugih. Da ja imam opciju da vratim vreme i svoj život unazad, to bi svakako bile prve godine nakon bombardovanja, negde od 2000-2005. Uživao sam u tom dobu, zaista, osećao sam to i tada i sada. Jedini problem mi je bio da pronađem i zalepim Zidanovu sličicu. Koji je vama najmiliji period dosadašnjeg života?
- Џ
Kad sam imao oko 6-7 godina. Dovoljno mali da ne brinem ni za sta, a dovoljno veliki da kazem sta hocu. Jeste bio rat, ali, realno, meni je tokom tog rata bilo najlepse. Bio sam na selu, otac mi je pravio kojekakve igracke, cak sam jedno vreme imao i rucno napravljne skejtbord, sa lagerima umesto tockica.
Kad sam imao oko 6-7 godina. Dovoljno mali da ne brinem ni za sta, a dovoljno veliki da kazem sta hocu. Jeste bio rat, ali, realno, meni je tokom tog rata bilo najlepse. Bio sam na selu, otac mi je pravio kojekakve igracke, cak sam jedno vreme imao i rucno napravljne skejtbord, sa lagerima umesto tockica.Отприлике то. Имаш 5 година, не идеш у школу, не радиш, ниси беба ментол која се ничега не сећа, боле те кара, кева те купа, спрема ручак и сутлију, гађаш будуће рибе и гробове блатом, а довољно си сладак да те не бију, или те бију са великом грижом савести.

Ne žalim se na ovaj deo, mada zlatno doba 5. i 6. godine nikada neću zaboraviti. ''Sam u kući'' - brat u vrtiću, mama i tata rade. Tu u dvorištu živeo neki klinac dve godine stariji od mene i imao neku tetku iz Nemačke koja mu donosila sve one igračke koje su za mene bile pojam. Sećam se da smo igrali fudbal na segi, zaginemo po 3,4 sata.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.