Фендеров кутак за спорни тренутак
  • ps

Ili možda bolje reći da li kenja? Evo mu tema poput one granjkine da ne spemuje ostale i da nam ne skače po živcima.

• riffraff

Smaraš pseto.
    RASNI JE

• ps

mogao bi i ti ovde sa njim lepi taman sam zaboravio na tebe nekoliko dana

• ps

i što me ne smaraš na fb više zašto si odustao?

• kizo

Da, ali pravo pitanje je ko ih ovdje ne jede?

• riffraff

Blokiro sam te da mi ne šalješ one jadne poruke.
    Rasni je

• izijem flips

Pseto se rodio 8 godina nakon smrti Josipa Broza.

• ps

kizo sviđa mi se filozofski pristup ali da bi ga namamili trebaće nam malo duži postovi

• S

Što bismo rekli u Leskovac: Jede gomna s obe ruke.

• izijem flips

Pseto se rodio 8 godina nakon smrti Josipa Broza.

Da brt ali moras da budes svestan da je to 18 godina pre smrti Milosevica.

• kizo

Da, ali pravo pitanje je koji tip govneta je lakše pojesti? Nku proljevčinu ili hard kor brabonjke?

• Mister_NO

Čovek se preterano prima na svaku temu i previše je opširan, ja uglavnom samo preskočim njegove postove, tako da ne vidim u čemu je problem.

• Bushido

Fender je neka Šana neke nove generacije. Te trenerke u farmerkama, to je neka moda sačuvaj Bože. Ali podržavam Fendera!

• celt

ja bi reko da je les paul definitivno bolji od fendera

• Mala Vidra

ne znam, imala sam periode kad ga gotivim i kad me jako nervira
    al eto, moje neko mišljenje je da će on, ako ga sve u vezi sa njegovom okolinom nastavi nervirati toliko, jednog dana uzeti pušku/bombu/sataru i napraviti neki masovniji masakr.
    AL TO JE SAMO MOJE SKROMNO MIŠLJENJE

• riffraff

Vidro potpuno te razumem, aj me odbanuj na rasnilu.

• Mala Vidra

ako nastaviš, banovaću i taj, pa se ti pravdaj cokuli.

• riffraff

LOOOOOL montiro čet

• ps

LOOOOOL montiro čet

Koliko puta ćeš pokušavati sa tom forom lepi?

• ps

J A D A N
    A
    D
    A
    N

• Fender Stratocaster

Е, Псето... И после ја дебил, а погледај шта ти радиш са овом темом. А мислио сам да си један од најпозитивнијих ликова на форуму, нешто као Данкан, а ти испаде већи дркош него што сам мислио.

Мистер НО

Ја пишем дуге посотове? А Пазл? А Грањка? А Трулекс?

ЕДИТ: Видра је у праву, само не би смела као модератор да досољава.

• ps

S T R I C O V A NJ E
    T
    R
    I
    C
    O
    V
    A
    NJ
    E

• riffraff

SPRČIO SAM TE POYY

• ps

Е, Псето... И после ја дебил, а погледај шта ти радиш са овом темом. А мислио сам да си један од најпозитивнијих ликова на форуму, нешто као Данкан, а ти испаде већи дркош него што сам мислио.

Ne bih ti se ni obratio da ne smatram da rasplinjuješ/spemuiješ onu temu

• YouCantHandleTheTruћ

ти расни капираш да си добио бар пет пута већи бан зато што си се вадио на ту фору са монтирањем?

• plok

gotivim fendera

• riffraff

jbg i meni je onaj mudžahedin blz pretio po fejzbuku sa više naloga pa ga niko nije sankcionisao.

• javio

Meni je okej Fender skroz...ono jest da piše podugačno ali uglavnom ima nešto pametno da se pročita...

a šta te naljutio?

• YouCantHandleTheTruћ

јбг, неће нико да те банује што вређаш на фејсу. то није проблем овог форума. само ти кажем да не мислиш да су овде сви глупи, а само ти паметан, па знаш да нешто може да се монтира.

• Mister_NO

Ја пишем дуге посотове? А Пазл? А Грањка? А Трулекс?

Mojne da si naprednjak. ''Ako neko drugi radi nešto što i ja radim onda nema veze što ja to radim jer nisam prvi ni jedini.'' logika
    Da, pišu i oni ali su mi lično tvoji najpredvidljiviji i najdosadniji. Pri tom nemam nikakav stav o tebi lično.
    Granjkini su suvo zlato, ali ne iz razloga iz kojih bi on voleo, šteta što ga nema u zadnje vreme.

• mrljo

Samo skratiti dužinu postova, meni brada poraste ko u amfilohija dok pročitam post

• ps

iskreno me boli kurac za fendera, neretko uđem u neku diskusiju sa njim, nego sam lepo zamolio da sa one bohorove teme o karcinomu sjašu svi koji nemaju šta pametno da kažu u direktnoj vezi sa temom al dečko ne kapira pa sam mu otvorio temu da kenja koliko hoće van one teme

• YouCantHandleTheTruћ

не свиђа ми се наслов теме. да је неки нормалан наслов "фендер против фуфица из унутрашњости које су дошле у београд", "помозите фендеру да се не опаше динамитом" и тако нешто, можда бих и дискутовао на тему.

• Eru Ilúvatar

A u jednom trenutku mi bilo žao rasnog što je dobio mesec dana...

• riffraff

Meni BLZ slao slike noževa i nikom ništa. jos sam slao 15 pvtova.

• javio

Ako hoće da ide u skupštinu sa tim dinamitom ja ga podržavam...

a ti Kis sereš nije ti bilo žao Rasnog, opet bi se tužakao...

• riffraff

Ja se barem plusiram sa jednog, ne sa 15 naloga.

• Fender Stratocaster

А што расплињујем? Па јеботе, не бих измишљао нешто у шта се сам нисам уверио. Па нећу ваљда да кажем Боксеру: "Жао ми је, пусти човека да умре, нема му помоћи, тако је рекао лекар." Све што сам испробао, нека проба и он, нема шта да изгуби. Уље канабиса нисам. Јесам присталица тога да исхраном чуваш здравље.

А и ти Трућ, не досољавај. За ово би Курд лупио свима бан, што због отварања хејтерске теме, што због спема.

• ps

rasnee potpiši se misliće neko da se cokula plusira sramota brt

• Bushido

Fendere kobja[njava[ na vi[e nivoa. Imaš tu shana-power-migty-morph auru, samo u nekom drugom ruhu odeven si! Neka sila bude sa tobom prelepi čoveče!

• plok

gotivim fendera al ne gotivim to sto gotivi kurda i modovsko izdrkavanje i strogocu

• ps

А што расплињујем? Па јеботе, не бих измишљао нешто у шта се сам нисам уверио. Па нећу ваљда да кажем Боксеру: "Жао ми је, пусти човека да умре, нема му помоћи, тако је рекао лекар." Све што сам испробао, нека проба и он, нема шта да изгуби. Уље канабиса нисам. Јесам присталица тога да исхраном чуваш здравље.

А и ти Трућ, не досољавај. За ово би Курд лупио свима бан, што због отварања хејтерске теме, што због спема.

aj ne teraj me da kopam po temi tamo i tražim postove jer:
    -nisam rekao da samo ti spemuješ
    -mrzi me

• javio

Ljudi, wodite ljoobaw a ne rat.Zashto se svadjate? Wolite se ljoobaw je sooupeerrrr.

• Bushido

За ово би Курд лупио свима бан, што због отварања хејтерске теме, што због спема.

A ovo je stvarno istina. I bio bi u pravu ako bi roknuo ban za otvaranje onakve teme.

• ps

Ban sam verovatno zasluzio i ja za otvaranje ove jer je valjda zabranjeno vredjati autore direktno

Ali ona tema je zakljucana ja sam svoje odradio

• plok

nemojte gotiviti to plz

• YouCantHandleTheTruћ

лол, видиш како можете и сами да модеришете. али хајде да не банујемо кад сте већ спустили лопту. преименоваћу тему, па ако нема потенцијала нека се сама угаси.

• ps

Ko kaze da neko gotivi?

Ti ko fenderinjo sto je skapirao da sam ja clan farmaceutske mafije jer sam mu rekao da ne kenja o farmaceutskoj mafiji lol