ВАНРЕДНИ ИЗБОРИ 2011!!!
  • Л0Л

Председник Тадић је управо изјавио да је због великог притиска опозиције био приморан да распише ванредне изборе за децембар!
    Чему се надате од ових избора, а шта мислите да је реалност?

• дупло в

Sjaši Kurta da najaši Murta. Ne vidim razlog za ovako bombastichan naslov, dechko.

• nem0

Какви избори? Председнички? Парламентарни? И хоће Ђоковић да буде нови председник? Збуњена сам, не знам како да се понашам, ово ће бити први пут да излазим на гласање.

• P

Jel zajebavaš ili stvarno?
    daj neki link

• Tulumbac

Збуњена сам, не знам како да се понашам, ово ће бити први пут да излазим на гласање.

Bash si mlada, devojchice. Hocesh da se druzhimo?

• Negroidno Govedo

isto pitanje ko Pjer...

• dusan1001

nema ništa ni na mondu ni na blicu

• дупло в

Ne mozhe Djokakoka da bude precednik, kad NE PLATJA POREZ!

• P

LOLe nevaljalče!

• Ronnin

Drka droplja.

• Remac

O ne, sta cu sada sa svog zivota...

• дупло в

lole trole! sram te bilo!

• kizo

Ja mislim da Tadić slabo jebe. Slabo do nikako.

• [

nem0 je žensko?

• Bruce

http://www.danas.rs/danasrs/politika/vanredni_izbori_18_decembra.56.html?news_id=212640

eto linka, kad slože kampanju onda izbori, ako se ne ispune uslovi za kampanju onda možemo oči da izbijemo s izborima... ne troluje LOL, troluje Tadić...

EDIT: i još hoće da mi za Svetog Nikolu pravi izbore, zna li on koliko ja posla imam taj dan?

• Tužni Lijam

Nije ni čudo što pedeset odsto građana smatra da nema potrebe glasati, sve će biti isto ko god da dođe.

• Фрањо Дивљак

Раде Лацковић за преЦедника!

• свjecна свега

Biće isto,samo će se zamijeniti vlast i opozicija,a tako će u narodu drugi biti zadovoljni a ostali ne.I tako u nedogled.

• Ariel Ultra

Izbore zaista planiraju za decembar, to je provereno. Vrlo je jasno i zašto: tada je zadovoljstvo naroda najveće, slavi se, kupuju se pokloni, kurci-palci, tuki-maki, suše-muše i mozak ode u želudac a žuti i ne budu tako loši.

• Negroidno Govedo

Раде Лацковић за преЦедника!

Jedino ako Rade postane predsednik, biće jasno da se Srbija konačno pomerila iz gliba u kom se nalazi još od onda kad je Đurađ Branković ispalio Janjoša Hunjadija u Drugom Kosovskom Boju.

• menijesamodosadno

Ja bi glaso za Đovaka

• P

Rade Lackovic favorit iz senke!

• Butt

A kada su izbori (redovni) trebali da budu?

Ajoj, da, tri meseca nakon toga. Izvin'te, ništa.

• Petar Pan Pezo$

Biće isto,samo će se zamijeniti vlast i opozicija,a tako će u narodu drugi biti zadovoljni a ostali ne.I tako u nedogled.

konacno malo i mi ''drugi'' da budemo zadovoljni.

• Dub

Ja nisam nikad glasao. A moj glas može da promjeni sve. I zato ja kad budem glasao, doći će promjene, na bolje, naravno.

• nem0

ZeZaToR
    nem0 je žensko?

Моје омиљено питање.

• sedplas

Pjer88
    Rade Lackovic favorit iz senke!

rade ima profil na vuki!!!! >>> http://vukajlija.com/recnik/autori/29676

• Л0Л

Е до курца Брусе, пропаде ми трол због тебе! Јебему миша, нисам ни знао да планирају изборе...
    Какав сам видовњак требао бих да отворим тему - Србија најбогатија земља на свету!

• Bruce

Ahahahahaha, ja mislio ti si ozbiljan!
    Jebiga, meni ni jedan trol nije uspeo...

• Šalabajzer

1. Tulumbac
    2. Samhain
    3. kizo

Moji kandidati za precednike.

• Л0Л

Ахахахах Шалабе ћути не спамуј тему, ја хтедох да испадне спрдња ал јебига овај Брус ради рисрч по нету! :))))
    И шта сад, испаде Л0Л није добар трол, а добро ајде, нека вам...

• P

Zezatore jel si ti iz hora bečkih dečaka?

• Butt

jel si ti iz hora bečkih dečaka?

Lol

• Bruce

šta da ti kažem, čekam te izbore kao mačka vruću kobasicu, a 90% informacija dobijam sa Vuke jer ne gledam tv niti čitam novine da se ne zarazim optimizmom... kad sam video temu poleteh da nađem informaciju...

• nem0

Bruce
    http://www.danas.rs/danasrs/politika/vanredni_izbori_18_decembra.56.html?news_id=212640

eto linka, kad slože kampanju onda izbori, ako se ne ispune uslovi za kampanju onda možemo oči da izbijemo s izborima... ne troluje LOL, troluje Tadić...

EDIT: i još hoće da mi za Svetog Nikolu pravi izbore, zna li on koliko ja posla imam taj dan?

Јесте провалили датум?

• GM

Јесте провалили датум?

А назив новина?
    Хипстерска иронија.

• Bruce

ih bre, kakvi ste likovi, ja rušim trol, a vi me dezavuišete...

Nisam ni pogledao datum članka :)))) mnogo dobra fora...

• Penzioner

Kuma mi radi u "Danas"! Sad ćemo da proverimo iz prve ruke dal je patka novinarska il je patka za LoL i "vidovnjačke izbore"...

• Penzioner

Novinarska patka...Ovo je neproverena informacija...Reko Pera Žiki a Žika Miki...

• Bruce

a Mika Danasu - a posle kažu da je Skandal žuta štampa...

• Penzioner

Ima kumi da linkujem šta misle o tome, pa nek vidi gde radi...

• Ariel Ultra

Ja vam kažem da Dićta provereno planira izbore za decembar, a vi vidite. Nije to slučajno pušteno u Danas još u martu. Ćune da zvučim kao neki konspirator ili debeovac, ali imam određene informacije i neka ostane na tome.

• Bruce

bilo kad da budu izbori ja sam rešio da poslušam javiov predlog i da na listu dopišem "jebem vam mater svima" i preškrabam celu listu, a za predsednika ću dopisati Čak Norisa...

• eu

Slažem se sa Bruce - om, Čak Noris za predsednika !
    Iskreno, iznenadila me je Tadićeva odluka da u Decembru raspiše izbore, mislio sam da će vlada još odugovlačiti, barem do sredine 2012.
    Evo i detaljne analize izbora.
    DS - Njima izbori sa jedne strane odgovaraju ( zbog pozivanja na Evropu, što će im doneti neke glasove ), a sa druge strane ne odgovaraju ( prošlo je 11 godina otkako su na vlasti, a nisu ništa uradili, zbog čega je narod besan ).
    Naprednjaci - Oni su u najpovoljnijoj situaciji pred izbore, glasači žele svežu krv, nekoga ko će Srbiju uvesti u Evropu sa Kosovom, i istovremeno održavati dobre odnose sa Rusijom, i naravno učiniti da narod živi bolje ( prazna obećanja ).
    Čeda i LDP - Njima se isto daje, imaće 5,6 posto kao i uvek, taman da pređu cenzus, a ko zna, možda uđu i u vladu.
    Dačić i SPS - Standard, oko 10-ak posto najviše, i verovatno će se prikačiti uz vladu kao tih neophodnih 7,8 posto potrebnih za njeno formiranje.
    Koštunica, Velja i DSS, NS - Pukli totalno, predviđam im oko 9, 10 posto u vrh glave, mada nisam baš siguran. Jedina šansa im je vlada sa SNS-om, mada teško, s obzirom da se ne slažu oko EU.
    Radikali - Oni su tek pukli i njima najmanje odgovaraju izbori. Em se Šešelj nije vratio iz Haga, em su im Toma i Vučić pokupili glasače. Teško da mogu da prebace cenzus, ali možda tu oko 6,7 posto ( u Zemunu imaju dosta glasača ).
    Moguć scenario : DS i SNS formiraju vladu, potpisuju sporazum o pomirenju i ništa se neće promeniti. Toma premijer, Tadić predsednik. Ko zna šta će tu biti, zavisi šta tajkuni žele.
    Uzgred, ko nije bio na vlasti od ovih stranaka, tj. koji političari nisu bili na vlasti ? Totalno je svejedno ko dolazi na vlast ( svi su se izređali u 20- ak godina ) , jer će i dalje nastaviti da jašu narod kao volove. The End.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.