Da li biste prodali Kosovo?
  • javio

Srbija ima 8 miliona stanovnika.
    Da li biste prodali Kosovo ako neko hoće da ga kupi?
    Početna cena 160 milijardi evra....20 iljada evra po glavi stanovnika, koje bi država Srbija isplatila svakom stanovniku, bez obzira na pol, godište, rasnu ili versku pripadnost, na šalterima pošta i banaka.

• Slavk0

Ja bih ga dao i za manje.

• Master of Sarma 2

Za milion evra.Vise i ne mogu da potrosim.

• BH

Kako možeš da prodaš nešto što nije tvoje?

• Jericho

Prodas i za sve pare sto dobijes zasadis poljoprivredu.

• Лупус фром купус

Ne bih ga prodao ni za šta na svetu. Kakve pare, jebeš ih, ko se još sa parama usrećio.

• Mr. Moon

Da, prodao bih ga. Kao što ga je prodao i onaj zbog koga se sad zove šiptarsko.

• Christine

ja bih prodala blek hola, ionako samo 'vata prašinu, vuka ima hiljadu aktivnih članova, ovog prodamo za 50.000 evra i svi srećni i zadovoljni :D
    dečko zdrav, prav, taman da mu povade sve unutrašnje organe, jedino.. bleče holu, jetra u kakvom ti je stanju? brzo je opravi pa ideš da te pangluju :D

• Sanitarni čvor

zar to nije vec odavno ucinjeno?

• Penzioner

J bi ga oto opet od njih!:-)

• P

KOSOVO JE KOSOVO!!!!

• Jericho

Da, prodao bih ga. Kao što ga je prodao i onaj zbog koga se sad zove šiptarsko.

Valjda bi bio malo pametniji od njega?

• javio

Blek, rekao sam ako neko hoće da ga kupi....da država Srbija raspiše referendum "hoćemo li da priznamo Kosovo za 160 milijardi evra" na primer, kako bi se izjasnili?...ili nešto slično, ali uglavnom da ga se odreknemo..za cifru...

• Jericho

MOZETE DA GA PRODATE, ALI NE MOZETE DA GA PRODATE!!!

• BH

Kristina, kad me budeš prodavala, nađi dobrog kupca. :) Kosovo je Bugarska.

• Moćni Ming

Bolje duzmemo pare, nego da nam ga uzmu džaba...

• Christine

ovi ljudi ništa ne znaju, od kosova se 'leba neće najesti. prodajmo moderatore.

• Bojan extream

Bas bih voleo da vidim dal bi neko od vas pricao o tome da svoju kucu i zemlju prepise nekom tamo prljavom albancu koji mu je pre desetak godina oteo i iskasapio clana porodice ili familije.

• Пд

Ово је као да мене неко пита да ли би продао комшијину кућу.

• Jericho

Ne palite se, samokontrola je cudo.

• Mr. Moon

javio

Blek, rekao sam ako neko hoće da ga kupi....da država Srbija raspiše referendum "hoćemo li da priznamo Kosovo za 160 milijardi evra" na primer, kako bi se izjasnili?...ili nešto slično, ali uglavnom da ga se odreknemo..za cifru...

Da, naravno, ali mislim da je za to malo kasno, jebi ga. Zabole nekoga patka za srpsko priznanje Kosova, kad su ga svi ostali priznali. I dosta više o Kosovu, pun mi je šešir te priče. Čije ovce, toga i livada, sad mož' samo da kukumavčimo k'o Koštun i Toma.

• javio

mojne tako Mune...možemo da pričamo...

Peki kako komšijinu kuću?..pa to je naša kuća...odnosno deo nače kuće...

• Лупус фром купус

Sad će da bude otprilike 10ak banovanih zbog ove teme.

• Mr. Moon

Ma, pričajte, ok, neću da zaključavam, ako si na to mislio, samo kažem. Muka me 'vata od Kosova. Stvarno mi je dosadilo sve to.

• Пд

Реално, Косово и Метохија никад неће више бити у саставу Србије. Никад. Можда извучемо део, и то у најбољем случају, а после нам Шипоси и то узму.

• Пд

Peki kako komšijinu kuću?..pa to je naša kuća...odnosno deo nače kuće...

Си био доле скоро? :)

• javio

pa zar nije bolje da ga prodamo ondsa Peki?..sve u kompletu....lepo se sdogovorimo sa amerima, eu, šiptarima..naša cena je 160, al ima mesta pregovorima...skupite lepo lovu i kraj priče...

• Пд

pa zar nije bolje da ga prodamo ondsa Peki?..sve u kompletu....lepo se sdogovorimo sa amerima, eu, šiptarima..naša cena je 160, al ima mesta pregovorima...skupite lepo lovu i kraj priče...

Све то лепо звучи, али зар не схваташ да би сви који би учествовали у томе били мртви у року од месец дана?

• Moćni Ming

Muka me 'vata od Kosova. Stvarno mi je dosadilo sve to.

Takođe.
    Kako vas više ne mrzi...?

• BH

Jeste, javio, kad te neko saleti u praku i oće da ti skine patike s nogu, pritom ima nož u ruci, ti mu slobodno reci " Brate, daj sto evra, pa nosi patike".

• Jericho

Nova rec za danas - KONCEPT. Iskoristiti rec u recenici: Raspravljamo o KONCEPTU prodaje Kosova. Ne o vlasnickim pravima, ne o ovlascenim distributerima za Kosovo, nego o KONCEPTU.

• javio

Peki, pa to kažem...zato se lepo raspiše referendum....ne kažem da država uzme kintu, nego da se lova podeli svakom građaninu Srbije..i seljaku, radniku, poštenoj inteligenciji...

da li možete da zamislite šta bi bilo sa 160 milijardi svežeg kapitala u ovoj zemlji?...

4 člana porosdice, prosek, svaka kuća dobije 80 iljada evra...malo li je?...

PS

bio sam Peki..iako moje kuće više nema...imam tapiju...nisam prodao...

• Jericho

Nije prosek 4 clana, vec nazalost samo 3.

• javio

Blek, morao bi da ima pištolj..a i to bi bilo povuci-potegni...

• menijesamodosadno

Не бих. Има наших још доле, а и цела српска историја почива на темељима постављеним тамо ( како духовним, тако и световним).
    Међутим, одавно сам ја мишљења да што пре треба ови наши да дигну руке од тога, уместо што безобразно демагошки скупљају политичке поене од патриЈота.

• javio

Jericho 60 iljada, malo li je?

Esdson, ima vremena, kajaću se...ajd da uzmemo neku kintu...da smislimo neku prevaru...da napravimo neki program pa vladi na sto..trus, prodajte i dajte lovu...

• javio

mjsd, ako već treba da dignu ruke, zar nije bolje da to naplatimo?..ako možemo...da zaboravimo tu priču oko borbe za Kosovo i da krenemo na borbu za lovu..a lova će doneti prosperitet, napredak vrste, novo deljenje pravde...

• АК

nešto slično, ali
    uglavnom da ga se
    odreknemo..za cifru...

Не. Нема тих пара. Јесте да би те паре добро дошле за неких 90% грађана Србије, али ипак не. Не треба дати душманима део сопствене државе. Само што смо сви ми само кап воде у мору и апсолутно ништа не можемо ту.

• javio

bre Arei ruski car prosdao Aljasku punu nafte...za siću...na Kosovu osim crkava koje smo ionako zaboravili, nema ništa...nafte pa nikako...

imaš 5 stanova, u jednom se neko uselio, ti se sudiš, sudiš, sudiš...koji se sudiš?...i vičeš "to je moje"....ponudi mu da ga prodaš..možda pristane, ko zna...

• АК

Јавио, имаш ти неког доле? Чудно ми да си покренуо расправу о томе. Сви су већ заборавили да оно постоји.

• javio

imam kuću koju nemam...

• menijesamodosadno

mjsd, ako već treba da dignu ruke, zar nije bolje da to naplatimo?

Лепа је то свота коју си ти навео, али много је нереално причати о томе. Ништа нам неће платити, још смо добили по ушима од Савезника.
    Добро, капирам да је питање онако хипотетички постављено. У том случају, те би паре требало узети. Али опет, знајућу нас, можда ипак не. Све ће то покупити неки Ђелићи, Динкићи, а нама увалити неку беду, попут БЕСПЛАТНИХ акција.

• dusan1001

bi i za manje pare...
    Realno šta prosečan srbin ima od kosova-ništa i ja barem ne osećam da je kosovo srce srbije kako se dernjaju neki
    Dal imam dole nekog?Nemam a i da imam ne bojim se ja za njih doćiće oni ovde ko izbeglice i dobiće povlastice raznorazne i za par godina će finansiski bolje stajati od većine sa ove teme ko i 90-tih pogle kolko izbeglica ima kućerine koje koštaju 200+ hiljada evra barem ja znam nekoliko takvih primera

• LesTaT

Ja oću da prodam Beograd. Nemam blagu vajdu od njega, samo parazitira na grbači ostatka Srbije.

• lud

Ja bih ga prodao odmah samo kada bi neko hteo da ga kupi.
    To bi bio super posao-prodaš nešto što nije tvoje.
    Svako ko je kupio kuću u Srbiji a poreklom je sa Kosova,
    dobro zna da je on sam (ili njegova familija),
    odavno prodao svoju dedovinu Šiptarima za debele pare.
    Ja ne vidim ništa loše u tome.
    Nisu hteli ljudi da žive na siromašnom Kosovu sa smrdljivim šiptarima,
    nego su lepo došli tamo gde im je bolje da žive sa mirisnim Šumadincima.
    Ne,nisu pobegli jer su ih Šiptari iserali '99-e.
    Skoro svaka porodica je i pre 99-e imala imanje i kuću u Srbiji.
    Kažem skoro.

• merci

Treba mijenjati Kosovo, za plac na mjesecu, jednaka je vajda.

• АК

И немоћан си.

Слично се десило мојој родбини из Сарајева. Имали кућу на три спрата, боли глава, супер живели. Све до једном. У по бела дана улећу муслимани, као да је њихова, и терају их напоље. Само тако. Кућа је и дан данас обична рушевина, поцрнела од чађи, избушена од метака. Остали су тада без ствари, без ичега. Живели су код моје кеве, ја се тада још нисам родио, све док нису скрпили неку кинту и купили кућу тамо, у Сарајеву. Сада солидно живе, али опет, није то то. Тамо се и даље, у поподневним часовима, чује како јебени хоџа завија. Јебем ја свима њима матер.

• javio

Edson bre pričamo...hipotetički...si razmislio ti nekad o toj opciji..al da nam stvarno daju lovu..evo ti, cenim da nisi sam u kući?..koliko bi bio dobar?..a ovako se samo patiš i nerviraš...

mjsd, to već nebi prošlo..toliko drpanje..ovaj narod toliku lovu ne bi oprostio...pogotovo što je njegova, referendum, pičke materine...

LesTat njega tek niko neće da kupi..Bg..ovo Kosovo možda, napominjem možda i oće..al niko nije pitao...

• javio

Lud, nisi ti baš lud..al nisi ni u pravu...skroz...jebeš to, ajd da vidimo dalje...kako da predložimo Mlađi, on voli pare, da napravi referendum?