Banovao bih
  • Remac

Kaizen se napio i stavio svima opciju da mogu banovati jednog člana.
    Koga bi banovali? Na koga biste potrošili taj alkoholom dat poklon?

Ja bih banovao Straju, razlog spemovanje teme "Prijavite hejt".

• Krv

Remac, napusim ti se kurca kako mocna tema!

• M

Banovo bih kaizena...

• ЏелА

Stefana Kostića, razloga bez.
    Ili možda Zezatora.
    Ili bih Džankiju produžio ban.
    Hmm, stvarno ne znam...

• Krv

Banovao bih sve one koji su na temi "prijavite careve koji vredjaju i spemuju" prilozili svoju prijavu vise od dva puta.

• Луди Чак

Banovao bih svakog ko je redovan na temama "Prijavite hejt" i "Prijavite vređanje", jer su đubar!

• Фатман

Бановао бих ове говнаре што ми набацују трајни бан по форуму, а на сајту су два месеца, набијем их на курац.

• Ritchie ♣ B

Banovao bih Mrmuna.

• Gospod Bog

Nakon mog riborna ovde, hteo sam da počnem da pišem defke da bih bio moderator i banovao Caru, ali me je on poštedeo mukotrpnog rada.
    Banovao bih sve osim TaraRe i Doppie :P

• Фатман

Уфф... Ал' бих ја ТараРу умодовао.

• Л0Л

Искористио бих моћ и одбановао бих Цару, Бурзума, Данкана и Слобу...

• dusan1001

Lole dušmane zaboravio si mogšu

• bojanboj

Katiju, jer je prestala da me prati :)

• Gospod Bog

Sve osim njih 2 bih banovao, pa ih ucenjivao da mi šalju fotke, da ne bi' i njih banovao.
    -yeah-

• Л0Л

У да Душане, како сам могао Богоца да заборавим!
    И Могшу наравно!

• Л0Л

И вратио бих Кувајлији његове гласове...

• Skočimiš

Kad se napio Kajzen?

I što ja nemam opciju banovanja?

___.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

.
    .....
    .
    .
    .
    .

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Zajebavam se, naravno.

• Remac

sto ste fini, niko nista...

• riffraff

Ја не бих бановао. То је лоша радња. Одбановао бих Цару, Данкана, Бурзума, МОГШУ. Вратио бих ауторе који су давно престали писати а куљ су. ТО ЈЕ ТО !:)

• Хујо Смрад

Искористио бих моћ и одбановао бих Цару, Бурзума, Данкана и Слобу...

ALELUJA. Nisam jedini koji kapira da je zanimljivo kad sloba podprckuje ljude!

• Nash Bridges

tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe i tebevv i tebe i tebe i tebe i tebe i tebe

• P

Nikoga. Sve vas volim. <3

• Eclipse

banovan juče onaj kojeg bi ja banovala..... wahahahahhaah

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.