Beer Fest
  • Сантјаго Коровјов

Pošto sam prekopao ceo podforum i nisam našao temu o Bir Festu, reko' da otvorim.
    Ko će doći za Bg tokom festivala, ko će ići na festival, koga bole kurac za Bir fest i tako dalje.
    Ovde dajte i informacije o programu ako saznate ranije, zatim ponudite pomoć ljudima oko smeštaja, klope, ili tako nečega, dajte savete.

Za sada su dolazak potvrdili Simple Minds i Marky Ramone.

Ne znam, ali mislim da će ovaj Bir Fest biti muzički jači od prethodnih, kapiram da će i poseta biti još veća, da redovi za wc biti veći i da će svako drvo biti zauzeto. Po meni Bir Fest prerasta u ozbiljan festival, što u suštini možda i smara, jer su sve veće gužve tamo, ali ko ga jebe, svakako je to nešto što treba videti. Pored Exita, naš najveći muzički festival u svakom slučaju.

• Урош

Ако поново буде музике најебали смо.

• Срна

bir fest,or ber fist? lolo

• LickItGood

ja cu doci da popijem i pojebem nesto kapirate?

• Фејзбукманијак

Ја бих волео да одем на бир фест и да слушам тај Симпл мајндс, делују ми као геј бенд што је тотално мој фах! О јеа!

Иначе волео бих само Рундека да видим јопет!

Иначе начух негде да је и Ладно пиво на биру ове дине

• Фејзбукманијак

Ликит гуд ево мене појеби!

• LickItGood

neka suvise si hot cak i za mene.

• ParadiseLost

Имам разлог да опет будем пијана, а да ме не смарају због тога, тако да вуху.

• Срна

boga mi,tamo pun pimpek smarača.

• Moćni Ming

Ne propuštam, ići ću i ove godine da se uroljam kao svinja i onako baljezgav da smaram pičke dok me po običaju sve i jedna ne odjebe...

• Уро5х

Oću didem na Bir Fest da slušam Ortodoks Keltse ko i svake godine! Oni su mi talični!

• Filozofinjo

idem na bir fest da se uroljam kao pička i da smaram pijane ribe. jebo muziku

• Rosoneri

Ne propuštam, ići ću i ove godine da se uroljam kao svinja i onako baljezgav da smaram pičke dok me po običaju sve i jedna ne odjebe...

+ 184
    Samo kapiram da bih trebao pre odlaska da se uradim nekom rakijestinom, cisto da bih imao kinte da se napijem bar 3 dana.

• дебели пацов

Da podelim događaj koji mi je ostao u pamćenju od prošle godine. Petak veče oko pola šest, stižemo dva druga i ja, svirali su Santos Braders bend čini mi se, ustvari pre njih su bili neki RATM tribjut. Dolazimo pravo iz onog parkića na Banovom brdu, iznad Ponča gde smo šikali pivo dva sata i neke supstance domaće i malo južnije proizvodnje. Stižemo i uzimamo po pivo, nema puno ljudi jer većina bleji ispod onih šatorčića na štandovima i taman negde na pola svirke onih Santosovaca sam morao u WC ali kao i uvek svi zauzeti. Ne lezi vraže uzmem ja da zapišam ono kamionče što je stojalo sa desne strane blizu vajfertovog štanda (ako ste okrenuti leđima ka bini) jer nisam više mogao da izdržim. U tom okreću se SVI ispod jebenog šatora i počinju da mi skandiraju "to majstoreeeee" "otvori sezonu" "potpiši se" itd. Da nisam bio pijan umro bih od sramote, ovako sam podigao ruke da ih otpozdravim, izgubio kontrolu nad muricom i potpisao se malo na šorts.

A da jel spazio neko onu sisatu plavu što je radila na štandu nekog češkog svežeg nepasterizovanog piva? Zamal njen dečko bilder sivonja da mi olomi druga.

• p

idemo prvo obidjemo sve one ludorije u luna parku i pravac pivo

• Christine

Beer fest u srrrcu, za vjek i vjekova! <3
    jedva čekam ^.^
    i kakav crni muzički program.. to postoji? o.0

• Rosoneri

Jebo luna park.

• Стеван

Прошле године сам ишао. И то се лоше одразило на моје јурење буџета, тако да ћу ове године вероватно тешка срца да пропустим ову манифестацију...

• p

Jebo luna park.

prvo se dobro izvrtis na onim ludorijama a onda mozes baciti peglu pre nego sto krenes da pijes...vise ces popiti

• Lutak iskrivljenog L

ko dolazi od bendova? kad je to? dajte neki link

• bvdlga

Ukoliko ne nadjem neki stand gde daju da se uzima baksis,dolazim da se opijam bavarijom....

• дебели пацов

Da ne zaboravim da pomenem neku klinkicu koja imitira Seku Aleksić, ima i onu kretensku tetovažu na vratu, debela i sa sisetinama kao Imlek da snabdeva. A došla sa kevom i pije koka kolicu, njoj smo skandirali "Seko, Seko, blajviiiiiiiiiiiiiii gaaaaaaa!".
    Vaistinu je taj Beer Fest dobar za majmunisanje.

• SoulOfMySoul

Dolazim, naravno, nadam se da ce da dodju Dubioza i 'Ladno pivo :)

• p

dubioza ima najvise glasova skoro pa sigurno svira za bf

• SoulOfMySoul

To mi kazi, oni su najjaci kraljevi na svetu :)

• Rosoneri

Daj neki link za te glasove.

• Ј

Надам се да ће да свира Збрнџа, то би било до јаја.

• Л0Л

А има неко неке инсајд информације о извођачима? :д

• Znaci ja

Ja ocu ladno pivo da mi sviri

• nem0

Долазе вам и Гоблини, јуче потврђено у главном штабу. Свирају осамнаестог (http://nocturnemagazine.net/vest/597/goblini-nastavljalju-turneju).

• Л0Л

Ja ocu ladno pivo da mi sviri

Оћу и ја :(

• SoulOfMySoul

Ja ne znam nista, ali ko ima neke proverene informacije, neka podeli sas nas :D Hocu i jaaaaa 'Ladno pivo :)

• бури

ja ću možda doći... ako skupim ekipu

• LickItGood

pa sa mnom pobogu.. sve mora da ti se kaze..

• бури

pa sa mnom pobogu.. sve mora da ti se kaze..

sigurno dolazim...

• Луди Чак

Dolazim sigurno, muzika skoro nebitna, mada poslušam nekoliko stvari.

• Natnat

Maaa, ići ću kao i svake godine i ponovo ću se nadati da neće točiti jednoteisto pivo iz jednoteistih neobeleženih burića...svega se čovek nagleda u bekstejdžu...
    Čini mi se da jedino Hajneken i Skopsko dovoze.

• Christine

prošle godine me je dečko ostavio za beer fest, a kako mi se čini... istorija će se ponoviti.
    avaj.
    bar je pivo tu <3
    :)))

• BeboP

a kako mi se čini... istorija će se ponoviti.

istorija ne mora da se ponovi, aduj me, imam vozačku, 120 kg, 191 cm, sviram harmoniku, pravim origami, kuvam i još što šta radim. Usrećiću te, iskreno i stručno !

• Луди Чак

Ovaj BeboP muva sve što liči na žensko, lolol. Kristina jesi našla stan? :)

• Christine

e BeboP, ne ubacuj se.
    Čače, brate, našla jedan dojajan, samo čekam da se gazda vrati iz španije, pa da ga zaposednem. stan, ne gazdu :D

• Луди Чак

Zaposedni ti gazdu, barem nećeš stan plaćati. A moja ponuda još stoji, ako ćeš da kuvaš možeš kod mene lololo

• BeboP

e BeboP, ne ubacuj se.

Izvini molim te, nisam znao da nemaš smisla za neslani humor.

• Christine

ma, idi begaj, valjda je neki matorac. tol'ko zagorela nisam :DD

BeboP, opet, ne ubacuj se, iliti, ne sVataj sve tako lično :)

• BeboP

Christine , problem je što sam daltonista pa sve shvatam lično i perso(A)nalno !

• Фејзбукманијак

OĆEMO BIR FEST NA KALIŠU!

• Луди Чак

OĆEMO BIR FEST NA KALIŠU!

Ko ti kriv kad živiš u pički materini :)

• Christine

i 'oćemo da fejz upadne u neki kaFez! :P

• [

Jednom sam na Beer Festu video OGROMNE PANJEVE!
    Bili su ogromni...