Klub Lažova Vukajlije
  • Chule37

Pošto sam skontao da ima nekih članova koji vole da lažu i izmišljaju, želeo bih da na ovoj temi napravimo klub lažova i da proglasimo najvećeg lažova na Vukajliji. Ako vam odgovara ovaj moj predlog prebacite je u odgovarajuću kategoriju pošto nisam siguran da spada u sport. Ovde pišete sve vaše izmišljene priče i anegdote. Evo ja ću prvi da započnem.

Jedne letnje noći spavam ja u mom krevetu i ono prokišnjava sve po meni, i ja na prozor da vidim kad ono ne pada kiša. Legao ja opet da spavam kada ono opet prokišnjava, ne mogu zaspati nikako. Popnem se na tavan, kad tamo miševi jedu crni luk i plaču, napravili poplavu na tavanu.

• S

Ova tema je super.

• Chule37

Hvala. Ajde napiši neku tvoju anegdotu.

• riffraff

Jedne letnje noći spavam ja u mom krevetu i ono prokišnjava sve po meni, i ja na prozor da vidim kad ono ne pada kiša. Legao ja opet da spavam kada ono opet prokišnjava, ne mogu zaspati nikako. Popnem se na tavan, kad tamo miševi jedu crni luk i plaču, napravili poplavu na tavanu.

Победа у почетку нема шта да се каже

• Butt

Pošto sam skontao da ima nekih članova koji vole da lažu i izmišljaju,

Hah. Zanimljivo. Odakle ti ideja da smo lazhowi, decxko? Gde su ti dokazi?

• M

Chule37 kakav si ti Shomy23.

• Фејзбукманијак

Деветар Цокилић јер је обећао нови сервер за пар дана од гашења старог и ништа није испуио!

• riffraff

БИће фејз, само да скупим пара. КРИЗА

• Chule37

Kriza prošla

• Bioshocker

JA BARONIŠEM!

• Л0Л

Ја и Иштван Костић смо били у тројци са емо цавом.

• Јованча

e, fino. došao ja večeras na vukajliju, nakon što sam izjebao 3 superiška bicuri, i to sve džumle, kurac mi gotovo otpao, al' su zato svima njima otekle cupi da ne mogu da sede. i sednem ja tako za komp, palamara, koji je razume se još bijo u erekciji stavim uz nogavicu, kad ono nešto počne da puca. i pucaaaa, razvaljuje, kao što sam ja razvaljivao one cave. ma jebeš zemljotrese u kraljevu i japanu, ovo puca i probija bubne opne. magli vid!!2
    žale se komšije, stiže komunalna služba pred moju kuću, pišu tužbe, i meni nelogično sve. al' ono na kraju ispade da puca meni kurac za ovakvu temu, i taj pucajući tuks pobije sve one komšije i komunalce, muriju, i strpaju me u zatvor. i onaj telefonski poziv koji sam dobijo ja pretočim u 3 megabajta na netu, da bih vam sve to napisao. e tako. a sad odoh da guzim neke pajsere ovamo.

• NadžakBaba

ja sam devica.

• riffraff

Због поста наџак бабе мјењам мишљење о побједи !

• Chule37

aleksandrekg jebiga sada više nemaš kurac

• Л0Л

ja sam devica.

КРАЈ! НЕМА ДАЉЕ! БАБОООООО :*

• Chule37

Tako se to radi krato ali jebitačno

• Skočimiš

Džimi jer se povukao pa se povukao od povlačenja.

• .Vule

ja imam 16 godina.

• S

Ova tema je super.

Chule37
    Hvala. Ajde napiši neku tvoju anegdotu.

Čekaj, nismo se razumeli. Zar tema nije "Klub Lažova Vukajlije"?

• Премежденије!

Ja kad sam bio mali bilo bombardovanje. I mi našli negde bombu kašikaru. Tj. JA NAŠO! I dođem na školsko, tamo se skupljala deca i donesem dimopokažem. I ja ti tu izvadim OKIDAČ i oni svi krenu de beže, misle da će da eksplodira, a ja, hahaha, vratim okidač u bombu i ono ništa! I tako sam im spaso živote.

• Премежденије!

Isto sam tako išo kod vojnika (tamo sam i našo bombu) i oni mi davali kobasice da jedem.

• Chule37

Hhahahha preme ti si heroj

• NadžakBaba

ja mislim da temu treba zaključati jer moju laž niko neće prevazići.

• Chule37

Slažem se sa tobom NadžakBabo, apsolutna si pobednica.

• Јованча

NadžakBaba
    ja mislim da temu treba zaključati jer moju laž niko neće prevazići.

gora si od sijalice. EGOGLISTO!!2

• Električar 

JA JEBEM! HA šta ćeš sad Baba lololo

• NadžakBaba

elek jebe hahaha e dobro, to je ipak najmanje verovatno!

• Towelie_

Svidjaju mi se posteri.

• Chule37

Evo da se i ja uključim

Krenuo ja jednom u školu i prvi put došao bus na vreme, i to nov da novije ne može biti, i u njemu sedi mlađan dinkić i deli akcije od 1000 evra nekim penzosima. Stigli mi ispred škole kada tamo čeda jovanović ne priča o patuljcima i zmajevima, nego kenja nešto kako treba da dođe tadić dolazi tadić i udara kolima neku babu i izlazi i ladno joj se nije izvinio i počne da kenja kako amerima treba jebati mater i da ne valja evropska unija kad tamo novak đoković dolazi da kenja kako je prvi na svetu već 2 godine za redom, ja se smorio ko kondukter u tenku sedam u svoj bmw 6523 dizel i samo što sam kreno zove me keva i kaže budi malo u vili nema te kući kao vuka jeremića u srbiji, ostanem ja tu 5 minuta, krenuo ja da se vozam kada tamo nekih 5 kurvi sve uzele da mi ga glabaju, uzmem ja jednu i krenem da je jebem, i samo sam glasno uzviknuo JA JEBEM.

• turtleboy

Idem ja nizbrdo ficom 200 i kaze mi ortak da ukocim. Ja na kocnicu- nece, ja za rucnu- prc, ostade mi u ruci. Ja sta cu jebiga obaj panici pored mene, uzmem lepo razbijem tablu sa kilometrazom i vratim kazaljku na 20 km/h. Mi odahnemo, smirili se taman- kad ono opet krece da ubrzava! Ja sta cu, opet za kazaljku, kad PRC! puce kazaljka! Vec stizemo na kraj puta i taman da udarimo u semafor ja se setim i izadjemo kroz menjac. Fica se zakuca u semafor. Fici nista, a policajac na semaforu morao da placa kaznu.

• Триша

Laže Baba u horoskopu je blizanac.

• Chule37

NISAM DOBIO NI JEDAN MINUS NA DEFINICIJI

• Триша

O mojim dostignućima pišu na Tarzaniji.

• Фрањо Дивљак

Једне ноћи сам три дана спавао.

• Warner von Latinsche

ЈЕДНОМ САМ СА ДВА ДРУГА ПРЕБИЈО КРАЈИШНИКА!!

• Earthworm Jim

JA I SKOČIMIŠ PIJEMO RAKIJU OD 85 GRADI!

• Триша

УСПЕО ДА УБАЦИМ У КОШ ИЗ ПРВЕ !

• wojtek

Бурзум се куне да сам му једаред рекао да сам прешао Сејкрид, а ја сам ту игру цепао једно десетак минута. Лажем за најнолајферскије срање на планети, узимам награду и идем гајби да је полирам.

• Kolfild

drzim se ja za sipku, pogledam ka prednjem dijelu autobusa, krenem da povicem:"MAJSTORE ZADNJA!!", kad se ona sama otvorise. Stadoh na koji sekund da vidim ko me zajebava, pa iskocih.

• JamesBond

Ja nešto radim u bašti, i vidim ja kruži mi avion oko kuće. Popnem na merdevine i on me pita kuda za Beograd. Ja reka' samo pravo i neš ga promašit.

(pričao seoski biser mog mesta)

• syngrafeas

Kad sam bio mali moji su me, kad krenu na posao, ostavljali kod strica koji me nije zlostavljao, niti je to snimao. Posebno me nije terao ništa da pričam dok me snima, niti me je ikada vezao za nešto i zvao svoje prijatelje na čajanku. Ne volim čajanke. Ništa se nije desilo i to sam i rekao policiji. Posle je to nastavilo da se ne dešava, bar jednom dnevno.

• M

Aj ne lažite.

• дебели пацов

Jednom sam pojeo samo dva ćevapa a resto bacio!