Пахомије добио орден Бели Анђео
  • ГС

Владика који је био оптужен за силовање 4 дечака, добио је орден од владике Филарета који нам је свима познат као човек близак радикалима, Коштуници, социјалистима и Вељи Илићу и који се често помињао у новинама у негативном контексту.
    Какво је ваше мишљење о овоме? Наш патријарх, који је и сам примио овај орден, није желео да коментарише.

• с

страшно. један потенцијални педофил је добио орден, а ђоковић још увек има само онај светог саве.

сретен

• Слепи

Нека, тиме га само мотивишу да још унапреди свој рад који је и овако био за сваку похвалу.

Слепи

• Butt

Konačno nekom pametnom da daju. Mislem, jebo vas Bećković.

• Л0Л

Ову награду бих желео да посветим ученицима своје омиљене основне школе.

Пахомије

• Eclipse

svako ko cijeni dobar anal treba da dobije neku nagradu.

al ono, iskreno me zaboli za to, i roditelje te djece treba jebati u čmar, pa gdje ćeš djecu ostaviti sam sa popom.

• a

Pa hoćemo na jebeni Zapad, moramo se ponašati onda k'o oni.
    Što to nisi stavio na transfer blama?

• Advokado

Kad može Obama da dobije nobela za mir, onda može i sve drugo.

• Gospodin Čoek

ПаХОМИЋ није добио никакву затворску казну зато што се уопште није појављивао на суђењу када је био оптужен. Монахиње и свештенике који су сведочили против њега је на крају пребацио у епархије на сасвим другом делу Србије. Пахомић је кретенчина, а није једини у СПЦ који је поремећен.

• Hipnos

Ко иначе добија тај орден?

• Ј

Како вас није стид и страх да тако причате о једном ДУХОВНИКУ и пре свега ЉУДСКОЈ ГРОМАДИ као што је владика врањски Пахомије, ви прљави поборници секуларизма, независног Косова и параде срама!

http://www.srbijanet.rs/images/stories/drustvo/slike1/1/arhijeriska-liturgija-498.jpg

• Peri d platapus

ahhahhahahahaha sanja objasnio :DDDD

• Maggot

nek neko javi onim katolickim folirantima da i mi konja za trku imamo.

Maggot

• AGFŽ

који нам је свима познат као човек близак радикалима, Коштуници, социјалистима и Вељи Илићу и који се често помињао у новинама у негативном контексту.

Ja mislim da su mu to sredili : radikali, Koštunica, socijalisti i Velja Ilić, i svi ostali neDS-ovci i neLDP-ovci koji se takođe pominju po novinama i televizijama u negativnom kontekstu

• shitbrix

svako ko cijeni dobar anal treba da dobije neku nagradu.

Теби треба орден да се да. :**

• Триша

Pahomije dobio orden ? Kad će da slavi ?

• sylar011

Ja mislim, a i sreten će se složiti sa mnom, da je judeo-masonska zajednica kriva za ovo.

Takođe mislim da ovo govno od čoveka treba razapeti i spaliti, a ne nagraditi nekim ordenom. Pre tries godina samo ljudi iz naroda su mogli da dobiju ordenje, a sad svaki bradonja...

• Eclipse

Теби треба орден да се да. :**

edi pa daj ako ti se daje, ne bunim se ja ni malo :DDD

• dusan1001

Како вас није стид и страх да тако причате о једном ДУХОВНИКУ и пре свега ЉУДСКОЈ ГРОМАДИ као што је владика врањски Пахомије, ви прљави поборници секуларизма, независног Косова и параде срама!

+++++++++++++++++++

• Earthworm Jim

Јогурт

Amin. Ateisti i ostali sektasi odjebite!

• Eclipse

Даћу, даћу. :)

:drži ispružen dlan čekajući orden:

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.