- ГС
Владика који је био оптужен за силовање 4 дечака, добио је орден од владике Филарета који нам је свима познат као човек близак радикалима, Коштуници, социјалистима и Вељи Илићу и који се често помињао у новинама у негативном контексту.
Какво је ваше мишљење о овоме? Наш патријарх, који је и сам примио овај орден, није желео да коментарише. - с
страшно. један потенцијални педофил је добио орден, а ђоковић још увек има само онај светог саве.
сретен
- a
Pa hoćemo na jebeni Zapad, moramo se ponašati onda k'o oni.
Što to nisi stavio na transfer blama? - Ј
Како вас није стид и страх да тако причате о једном ДУХОВНИКУ и пре свега ЉУДСКОЈ ГРОМАДИ као што је владика врањски Пахомије, ви прљави поборници секуларизма, независног Косова и параде срама!
http://www.srbijanet.rs/images/stories/drustvo/slike1/1/arhijeriska-liturgija-498.jpg
који нам је свима познат као човек близак радикалима, Коштуници, социјалистима и Вељи Илићу и који се често помињао у новинама у негативном контексту.Ja mislim da su mu to sredili : radikali, Koštunica, socijalisti i Velja Ilić, i svi ostali neDS-ovci i neLDP-ovci koji se takođe pominju po novinama i televizijama u negativnom kontekstu
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.