ШТРАЈК! Серијско самобановање модератора зарад боље и светлије будућности зелене Вукајлије
  • Сантјаго Коровјов

Стара екипа модератора (2008-2010) бојкотује сајт од сада па надаље. Наиме, данас у току дана, на модфоруму избила је жестока свађа након чега су Келт, Џими и Лули решили да се повуку. Они, као модератори који се залажу за нешто оштрије критеријуме брисања и оцењивања су жестоко извређани и искритиковани од стране новијих модератора (крај 2010 и 2011 едиција) након чега су одлучили да неће радити у непријатељском окружењу. Питање је и хоће ли се враћати на сајт. Ви који подржавате нову екипу, сад ћете видети шта значи преливање дефиниција.

ПОДРШКА МАТОРЦИМА!

• dusan1001

PODRŠKA STARIM MODOVIMA
    RAZMOD ZA NOVAJLIJE

• kizo

UKINITE POSTERE!

• dusan1001

Takođe kaizen bi trebalo da se zapita dal je slabija posećenost zbog nove verzije il zbog nečeg drugog,i ranije se menjao izgled vukajlije al zbog toga nije padala posećenost
    EDIT

Деца...

Reče neko ko nije ni punoletan ololololo

• cornelije

LULI I DŽIMI moji Puleni! i bruce je dobar al ovi su mi ono omiljeni! PRAVDA ZA LULI!

• Зна Мурињо

Па зато сам и реко Дуле :)
    Мене су толко пута бановали јер сам дериште

• Сантјаго Коровјов

Деца...

НЕ разумем чему овај коментар.
    Каизене, ако не видиш да је сајт постао го курац, ваљда ћеш скапирати да ће га ово још више разјебати.

• Vučica21

Da se vrati Frenki!

• En_Dotter

Што су ови стари модеатори глупи... Шта каизена боли курчиница какве су дефиниције? Битна је посећеност. Кад су миџит и онај куленбој постали модови, шта се сад који ђаво буните? Заборавих да поменем и оног маторог комплесаша међу модовима.

• Bruce

Reme, to što ti imaš neke informacije iz povlašćenih izvora ne znači da smeš da ih iznosiš javno...

• cornelije

Оћу мој удео у 2. 000. 000. 000. долара, колико сајт вреди.

• Фејзбукманијак

Кајзена боли уво, овакав сајт му прави паре.

• Kobe braTe

Mene za moderatora !

• S

Reme, znam da si dobar sa Džimijem, ali on je rekao svoje tamo gde je trebao. Nema potrebe da te interne stvari iznosi na javni forum i to posebno ne preko nekog drugog.

EDIT:

Reme, to što ti imaš neke informacije iz povlašćenih izvora ne znači da smeš da ih iznosiš javno...

Kao što reče kolega.

• Ludi Psihijatar

UKINITE POSTERE!< Podržavam
    Napravite drugi sajt sa posterima možda zbog toga koči
    Jel mogu ja da budem mod dok se ne pomirite? vidite kako sam sladak ^^
    Volim vas ljudi :*

• cornelije

Jebeš vukajliju kad je komercijala, zato defke moraju biti probrane.

• Punjac

nek se svi modovi samobanuju i to trajno

• Bushido

Kapiram da ce doticni sada poput Saleta Stanojevica organizovati konferenciju za stampu. Kapiram da je moral u pitanju. Kapiram da ce reme biti moderator ako doticna tri buntovna moda isteraju svoje. Kapiram da je sarma sarma. Kapiram da me u principu zabole kurac.

• Tetka Drol

Otkad je ovo zabranjeno? Nije vam izneo detalje iz privatnog života.

• riffraff

Подршка 'леее за Лулу и пале модовееееееее
    Не дајте се власти нашаааааааааааа
    Са вама смо до победеееееее

• Zmia

Реме, иди чешљај ресе на тепиху

• cornelije

Kostiću i ostala kompanijo , aj daj printskrin tog vatrenog držanja Lulinog i dzimijevog, mora da se zna, izneste to pred narod!
    http://www.youtube.com/watch?v=Xv24N8H1KyI
    DOLE VLADA!

• Bushido

Stvarno Reme, sto si Sale Stanojevic decko?

• dusan1001

Kapiram da ce reme biti moderator ako doticna tri buntovna moda isteraju svoje.

Neće jer reme nema lajkersku fejzbuk grupu koju bi prodao

• Bruce

Otkad je ovo zabranjeno? Nije vam izneo detalje iz privatnog života.

Uz privilegije ide i društvena odgovornost. Ćero, pusa od matorog kompleksaša.

• Ludi Psihijatar

>Otkad je ovo zabranjeno? Nije vam izneo detalje iz privatnog života.<
    Modovi nemaju privatan život, ne budu smešna...
    EDIT
    Smešan

• Punjac

Boli me kurac za sve modove,nek se svi trajno samobanuju

• Фејзбукманијак

Бруце немој да глумиш пекија д Џема
    и немојте да се зајебавамо. Одавно знамо да је сајт го курац и да је умодовање пар фаца међу којима си и ти, а и Фаца фаца и курд, Стефија и не помињем довело до усеравања насловних страна и гурања у уста овом ретардираном иначе народу говно за које они мисле да је злато. А наравно да за квалитет ту нема места. Мислим, тако је и турбофолк настао. А пошто је много битније да се намакне 200 000 посета дневно зарад скупљег рекламног простора тако ће и бити. Значи, зато су Блек и Френк размодовани, Змиа и остатак нормалних модова који су уз то што су дали, преко 4000 дефиниција сајту, умели и да препознају квалитет. И мислим да би требало да имамо и ми обични чланови увид у ону тему где линкујете дефке које сте одабрали да видимо ко то одабира говна и кога буи требало тим говнима почастити. Усрали сте сајт и то је то. Не ви лично но кајзен, који је плански намакнуо толико вас који ће да раде шта он каже и који ће да вам дају смернице колико зиљ дефку морате да ставите на насловну да би он повећао број посета.

Вукајлија је постала ругло, посро си се на свој пројекат Кајзене.

А зашто? За паре. Што је и разумљиво ако му је то био смисао. А и да јесте, брате претерујете га с овим

• Vučica21

DA SE VRATI MRMUN A DA SE RAZMODUJE DŽIMI!!
    I FRENKIJA VRATITE!!

• Tetka Drol

Uz privilegije ide i društvena odgovornost.

Reme ima privilegije? :)

• zoki

nema jasno definisanog kodeksa odabira,tu je problem!
    nema ni jednakog ophodjenja prema autorima!
    utvrdite pravila za sve na sajtu,onda je lako...

• Tužni Lijam

Ne razumem zašto se ovde vodi diskusija ako su se ljudi SAMObanovali? Šta tu može da se uradi? Ništa. Pustite ljude da izraze svoj protest na miru, a ove koji su preostali da rade svoj posao. Ako je već na mod podforumu, pustite moderatore da se izdogovaraju, a vi čitajte defke, gledajte postere, četujte i te gluposti, ne može sve uvek da bude med i mleko, valjda je judski svađati se. Svašta.

• Bruce

Reme ima privilegije? :)

pa vidiš da mu stoji tema...

• S

Svaka vam čast, drugovi i drugarice, svaka vam čast.

• mylyca

ево једна песмица за учеснике у теми :)
    http://www.youtube.com/watch?v=HEK6xqdemhc

• Negroidno Govedo

Eto, da ne spemujete raznorazno pitanje, otvaram ovu temu opet, pa pišite.
    Noćas je Bogojavljanje i po nekim običajima otvara se nebo i mož da vam se ispuni šta oćete, ako poželite, naravno...u duhu toga...jedna Bogojavljenska tema, pitajte, ne skitajte, ja danas se razbio na ledu, jebem ti sneg...

• dusan1001

Кад су миџит и онај куленбој постали модови, шта се сад који ђаво буните? Заборавих да поменем и оног маторог комплесаша међу модовима.

Gde ovde vidite vređanje ja sam obnevideo pa ne vidim
    midzet-znamo na koga se odnosi i znamo da nije ni prvi ni poslednji koji je ovo rekao milici i takođe znamo da niko dosad zbog ovoga nije banovan
    kulenboj-ako je ovo uvreda za 40 dena onda banujte pola sajta
    kompleksaš-ovo takođe nije uvreda usput mislim brus da je mislio na kurda a ne na tebe

Eo ovde izbriso sam post sa raznoraznih pitanja

• mylyca

ево да ти копирам са ктитор подфорума

mylyca

рекао мени да сам миџит, то мени могу да кажу само особе с којима сам добра. он свакако не може.

и поред мене, вређао још два мода, а ово му је четврти такав прекршај, лепо сам написала у бану :)

• ФејзБукснетина

Šta se ložite s tim en dotterom? Lik samo ide i vređa koga stigne, pritom samo kenjajući u prazno. Sve mu smeta, on je najpametniji, on je najbolji. Nek se ladi 40 dana, mada sigurno će doći sa duplog da opet soli pamet svojim teorijama, kao još par njegovih sledbenika.

• Фејзбукманијак

С ВЕРОМ У КРАЉА И СВЕТОГА САВУ!

• GM

Влајко, бе, откључај ону тему. Имам разноразно питање.

• Negroidno Govedo

Eo ovde izbriso sam post sa raznoraznih pitanja

Nsii trebo, nek ima da si pisao...ne pada mi na pamet da brišem te vaše postove, samo da se ja uključim malo, ovo je šok za mene, ceo dan neulogovan, i vratih se u 2011.u godinu...

• ФејзБукснетина

I što zaključavate raznorazno pitanje, ako je ova opet otvorena? Hteo sam tamo da pitam ZAŠĆO JEBENO OVAJ SAJT OVO PORUČUJE?!?
    http://trololololololololololo.com/

• Скелетор

ZA DAN BEZ MODOVA!

• Punjac

Ko mi je obrisao post?

• Kobe braTe

Ja sam ga obrisao !