Дечко, ево, добронамерно те молим, немој више да причаш људима да си анархиста, јер, очигледно, нити имаш основно знање о текућем социјалном и економском поретку, а камоли о једној, одавно фиктивној творевини. Смејаће ти се и људи и деца. Ако тролујеш, прелистај мало градиво, не можеш разговор да водиш аргументима попут
hahahahaahah sajt je sajt. Niko te ne tlači, ništa ne plaćaš. A vlast države je nešto drugo
Anarhisti, monarhisti, nacisti, komunisti, neshvaceni umetnici i sva ostala govna koja se grupisu, samo su najobicniji debili sa gomilom slobodnog vremena i manjkom kreativnosti da u njega uloze. Da se ja pitam, svima bi im prvo jebao mater, a zatim oca iz cisto hedonistickih razloga, a onda bi ih poslao u rudnik da rade. Srecom, ja se ne pitam, te mogu slobodno da se proseravaju, jer je svet oko njih generalno previse tolerantan.
Anarhisti, nasapunjajte mi skrotum.
Анархизам је контрадикција сам по себи, јер претпоставља непостојање правила и власти, а само непостојање правила је правило.
Друштво без правила не да сме него и не може да постоји. Давно су римљани закључили: где је друштво ту је и право.
Човеку је у природи да живи у друштву јер је друштвено биће, ван друштва и државе човек је човеку вук.
Дакле, анархизам је једна небулоза иза које углавном стоје неки латентни интереси који са самом природом и циљевима анархизма немају много везе.
Уместо да млади људи, који су углавном олако заведени овом површном идеологијом, своју енергоју улажу у образовање, и да не буду људи једне књиге, они се бацају на прву коску коју им неко баци.
Трудите се да друштво и себе учините бољим, уместо што због сопствених животних неуспеха предајете себе неким тоталитарним идејама.
Читајте, учите, на крају ћете почети да сумњате у исправност сваког система који вам је на први поглед деловао савршено.

Anarhija je utopija, i tako je treba shvatiti, kao plod utopijske svesti. Nikada se takvo stanje u društvu ne može ostvariti. Ali težnja ka ostvarenju pojedinih utopijiskih ideja dovodi do većeg stepena slobode, pa tako anarhijska ideja je samo strelica koja pokazuje u pravcu u kome se nalazi cilj kome bi nas težnja ka apsolutnoj slobodi dovela. Za one što ne vole komplikovane rečenice: ideja je nedostižna, ali stremljenje ka toj ideji oslobađa Čoveka. Eto. Zadavite se, desničari.
ali stremljenje ka toj ideji oslobađa Čoveka.I rad oslobađa http://www.reformiert-info.de/daten/Image/Bild_Upload_Orig/2326_org.jpg lololo
- TB
Анархисти су кул, они су до јаја јер се својим ставом о слободи разликују од других.... Него, колико пута дневно да се клањам статуи или слици Тривунца да и ја будем тако кул и до јаја?
Ali težnja ka ostvarenju pojedinih utopijiskih ideja dovodi do većeg stepena slobodeПа нека теже. Све ја поштујем, само док се не лупета. Сматрам да је веееома нарцисоидно у 21. веку сматрати себе способним за покретање било какве глобалне друштвене револуције. Овде нико није причао о "дубоко усађеној идеји човека о неограниченој слободи" и њеном значају за ментално здравље. Причамо о поретку где ја тебе могу да бијем каменицом у главу јер ми се може и јер ми је у интересу.
Zadavite se, desničariSvi vi fašistiФејспалмчина. Управо ми се указао сваки од "анархиста" које сам упознао. Плејада анархистичких, квазиантифашистичких и либералних идеја без икаквог конкретног примера који би ме приволео да и ја постанем један од њих. Млатикурчење, ако мене питаш.
ЕДИТ: Шта се и ја примам које пичке материне.
znam samo onog djembelog trivuncaТривунац ИДОЛ
http://www.youtube.com/watch?v=HQPi8tcGF28
Svaka ideologija je gledano iz perspektive čoveka kao pojedinca glupa da gluplja ne može biti, ali je evidentno da je ideološko delovanje oblikovalo svako društvo. A nijedna ideologija se ne može ostvariti onako kako piše u programu stranke ili manifestu pokreta. Toliko i o anarhizmu, nije ni bolji ni lošiji.