Nekoliko puta mi se dešavalo da ktitoru na definiciju ostavim komentar kojim obrazlažem zašto mu je definicija loša (odnosno, zašto mi se ne sviđa) ili gde je pogrešio u definiciji - i on taj komentar obriše. Zašto to autori rade?
Moje mišljenje da su to autori kojima je toliko stalo do plusa da su spremni da zarad istog daju i rč ako treba, i da smatraju da ako nemaju negativnih komentara definicije će im biti bolje ocenjene.
Interesuje me vaše mišljenje. Takođe bih voleo da se oglase i autori koji to rade i da mi objasne zašto to rade.
Јао, брате љубим те у курац за ову тему. Планирао ја да отворим и све заборавим, али хвала ти што си то учинио за мене. По мени, то никад неће бити НЕШТО ДРУГО, већ само ова прва два која си навео. Мада... Кад мало боље размислим, могло би бити и нешто друго. Да те рецимо силовао стриц кад си био мали, па оно, шта ја знам вучеш неке трауме, као да је то нешто страшно. И онда се најебеш мајке целом свету тако што уплатиш ктитора и обришеш негативан комент на својој дефиницији, светећи се при том стрикановом питону од 28 цм без шешира, на дојаја јак начин!!!
Пре неки дан сам оставио комент, нека бараба, не сећам се која га је обрисала. А касније му модови обрисали дефиницију, јер је била баш голо говно. Овим путем га поздрављам једним набијањем на виртуелни курац, попут деде и стрица који су му некад давно радили дабл пенетрејшн и ес ту маут :*

Pičkasta stvar svakako.
Ta opcija treba da postoji i da se koristi samo ako zbog bagovanja sajte neko stavi dva ista komentara i to je otprilike to.
Ovako brisati negativan komentar je pederluk najgore vrste i svi koji to rade treba da 2. izađu na paradu pedera ali da obuku dreseve duginih boja i pokušaju da izbegnu cigle.- n
Ja sam brisala samo Džankijeve komenare jer su isto što i on kaže za moje definicije.
Ostavila bih da me lepo ishejtuje kao čovek i da kaže što su sranje, ali mi ide na kurac to što opiči na 25 definicija najnovijih od iole afirmisanih autora "Sranje -". To nije negativan komentar to je spem.A inače mislim da ktitori to rade, jer se ne osećaju dovoljno samouverenim, i imaju možda kompleks niže vrednosti. Možda je falilo pažnje kad su bili mali. Pružimo podršku:
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/318357_258812160825504_100000901655038_779201_48214442_n.jpg 
Obrisao sam dva komentara na istoj definiciji. Prvi je bio uvredljiv, drugi je bio reakcija (pristojna) na prvi. Oba puta sam najavio brisanje pvt-om. Od onog što je vređao nisam dobio odgovor nekoliko sati. A autorka čija reakcija više nije imala smisla je razumela i podržala moj postupak. Jednom sam tražio da se jedan moj komentar obriše jer sam poslao dva istovetna. Duplikat je obrisan. Nekoliko mojih komentara su drugi obrisali, ako ih to čini manje nesrećnim, imaju moju podršku.
- P
Ja sam to radio samo na jednoj defki kad su počeli modovi kolektivno da pišu nebuloze. Šta me boli uvo, ako sam plOOOtio od svojih pOrO, može mi se.
Пре неки дан сам оставио комент, нека бараба, не сећам се која га је обрисала. А касније му модови обрисали дефиницију, јер је била баш голо говно. Овим путем га поздрављам једним набијањем на виртуелни курац, попут деде и стрица који су му некад давно радили дабл пенетрејшн и ес ту маут :*Pre par minuta sam imao baš imao takvu situaciju, tako da se pridružujem pozdravima...
Ta opcija treba da postoji i da se koristi samo ako zbog bagovanja sajte neko stavi dva ista komentara i to je otprilike to.Potpuno se slažem. Dakle ok je brisanje spema, ili npr. bezrazložnog vređanja.
Dešavalo mi se da i autoru na solidnu definiciju napomenem gde mu je greška s namerom da to promeni i na taj način je poboljša, a on jednostavno obriše komentar.
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/318357_258812160825504_100000901655038_779201_48214442_n.jpg
Šo ovaj levo ima neku traku na ruci jel jevrejin- n
Ja sam sa svojih definicija kad sam postala mod i "+" i sl. brisala kad je to bio spem.
- n
Nisam se ništa namestila, kao što rekoh, ja sam sa svojih definicija obrisala i svaki + komentar i "dobra +" komentar. Meni je i to spem, meni kad je nešto dobro kažem, Odlična ti je ova, ili sl. "+" kao i "-" nije komentar.

Ne brišem nikad komentare, to je krajnje pičkasto... Imao sam slučajeva da ljudi brišu komentare i kada lepo argumentujem kritiku... Još pičkastije...
Ali realno na Vuki i fali pravih komentatora koji će da ti kažu pravo mišljenje... Po odnosu pluseva i minuseva na svojim defkama, i odnos pozitivnih i negativnih komentara bi trebao da mi bude 3:1, a nije ni blizu...
Uvek cenim kritiku, nebitno kakava ona bila, pomaže da budeš bolji... Pozitivne kritike uljuljkaju...
Ovde se u 99% slučajeva viđa komentar: Odlično +, i - (neću da komentarišem da se ne zameram)... Kad je argumentovana negativna kritika je bolja od pozitivne!
- n
Hahahaha :D Mršćite bre :))))
Šo ovaj levo ima neku traku na ruci jel jevrejinNeeee, to im je kapiten fan kluba :)
- n
Da, to i ja rekoh, ne bi meni bilo problem da mi napiše negativan komentar i napljuje me muški, argumentuj, nema problema. Ali ovako, i to na gomilu definicija isto, mi je debilno.

Никад нисам обрисао коментар на своју дефиницију, чак ни коментаре у којима ме вређају. Безвезе би ми било да обришем коментар у коме ме неко критикује, али могу да разумем поједине ауторе који бришу коментаре, јер на Вукајлији има заиста мало аутора који умеју да конструктивно искритикују дефиницију, па лупају глупости у незнању. Е, сад, с друге стране, има и аутора који не подносе никакву критику, па макар она била и конструктивна, па бришу све коментаре који им не одговарају. То је већ убер-пичкински.
- SJa sam brisala samo Džankijeve komenare jer su isto što i on kaže za moje definicije.
Ostavila bih da me lepo ishejtuje kao čovek i da kaže što su sranje, ali mi ide na kurac to što opiči na 25 definicija najnovijih od iole afirmisanih autora "Sranje -". To nije negativan komentar to je spem.Takođe. Desilo se jednom da su mi 3 moda i 2 jako popularna autora pohvalila defku, i na to Džanki komentariše:
Zašto ovo još nije obrisano?I brisao sam Zezatorove i Matroksove komentare sa jedne moje odabrane definicije jer nisu ni imali nikakve veze sa definicijom, već su me optuživali za neku glupost.
Ali dobro, brisanje Zezatorovih i Matriksovih komentara je dobro delo i svi bi trebali toga da se pridržavamo, zar ne? ;)Brisao sam, pored toga, jedino kada me osoba koja je postavila komentar zamoli da ga obrišem.
A skoro sam imao slučaj gde sam 5 puta postavljao komentar, normalnu i opširnu kritiku na definiciju i taj autor je svaki put brisao taj komentar, a ostavljao samo dobre.
Upozoren je od strane moda da to ne radi, jer je jako pičkasto.I predložio sam Kaizenu na njegovoj temi da uvede neke kazne za takve autore, jer je to zlupotreba ktitorske opcije, kao što je bio slučaj sa kompletnim menjanjem definicija.
Čekamo odluku... 
Pored toga što je pičkasto, pederski, jadno, itd. komentari gube prevashodni smisao, a to je da budu kritika (a kritika, naravno, može biti dobra i loša). Možda bi trebalo npr. prijaviti takve autore pa da ih moderatori opomenu, a ako se ponovi možda i banuju ili ti autori izgube obciju da brišu komentare...
- a
Ja sam brisala carine komentare i opet bih. Tovario se kao pit bul zbog neke definicije dana, pustila ga koji dan, zamolila na pvt da to ne radi, jok. Šta god napišem on opet, par puta je navukao i druge, ali samo par puta pa sam i njih brisala. I opet bih. Nije isto tovariti nubove i tovariti stare autore. Ja sam bila nubara.
Ovo je sajt za zabavu a ne za izdrkavanje. U međuvremenu smo, valjda, to prevazišli.
I koristim ovu priliku da apelujem da vratite caru. Jer je bez veze da čovek piše pod drugim nikovima a da se za njim plače kao da je nedajbože... - Sizgube obciju da brišu komentare
Jednostavno im se onemogući da budu ktitori. To bi Kaizen mogao da sredi.
Ktitor je osoba koja pomaže sajtu, prevashodno finansijski. Ali ne može da pomaže i zloupotrebljava te opcije. - n
Slažem se sa ne'amnadimak, ali mi to ne možemo da znamo dok neko ne prijavi.
Imate temu za prijave.Pekki
Ja sam to radio samo na jednoj defki kad su počeli modovi kolektivno da pišu nebuloze. Šta me boli uvo, ako sam plOOOtio od svojih pOrO, može mi se.Npr, ovde je po mom mišljenju Pekki zaslužio ban. Na definiciju "Tipovi ljudi na bazenu" ili kako god su mu Peki d džem i tada razmodovan Surovi ostavili komentare, nikakve nebuloze, već najnormalnije negativne kritike, ono što neko reče retki su oni koji umeju da dobro negativno iskritikuju nešto. Meni je Surovi pojam za to. I dečko uzme i izbriše. Ne znam da li mu to šteti skupljanju pluseva na fejsu za tu definiciju, ali ja da sam bila na Peki d džemovom mestu ja bih ga zveknula.
Ok, nije nešto, popularna je, eto dobio si naslovnu, ali brate ne pravi ih još i budalama.
Surovom na onakav komentar je mogao samo hvala da kaže. Iz razloga koji je naveo Dejs:Дејс!
Ma meni pišu i viđeniji autori takve pohvale, ali to je krajnje iskreno... Ja bih čak voleo da i od njih dobijem kritiku: Defka ti je dobra, al da si uradio to, to i to bila bi sjajna... - a
Zašto bi gubili tu opciju? Ne kontam. Neka opcije. Što vama toliko smeta to? Ono- junak si ako ti ostane izdrkavanje na nečijoj definiciji ili šta? Meni se lično smuči kad vidim neku redaljku od kurčenja. Ja bih mogućnost brisanja svima uvela, šta fali? Čovekova definicija, njegova stvar.
Meni su jedno 3 puta slali pvt zbog loših komentara. Aferim. Neće više dobiti od mene nikakav i nikad i to je to.