Ja lažem, ti lažeš, lažemo se kolektivno i masivno, jako zanimljivim lažima
  • m00t

Ko na sajtu najviše laže?
    Zašto lažete?

Ima li to neke veze sa tim što ste iskompleksirane osobe mentalne sposobnosti ekvivalentne majmunu na trambolini?

Ili ste pak visoko intelektualne persone, koje se lažima zabavljaju, uspešno trolujući druge?

Šta ste sve slagali na sajtu?

Da li više lažu muškarci ili žene? Moderatori, ktitori ili obični autori?

Koji lažov vas najviše nervira?

Da li ste spremni da lažima i prevarama zalazite u krajnost i ne obraćate pažnju na efekte istih na druge, samo da bi iz situacije izvukli neku korist za sebe?

• Duče

lažemo da spasimo bulju lololololo

• M

Ja ne lažem, ali moj dupli nalog da.

• Cenotaph

Je ne lažem JA JEBEM!
    Nego...

Ja lažem, ti lažeš, lažemo se kolektivno i masivno, jako zanimljivim lažima

Koji kurac?

• m00t

lažemo da spasimo bulju lololololo

Pojasni tu tvrdnju argumentovanim stavkama.

Ja ne lažem, ali moj dupli nalog da.

Da, kao anonimne internet ličnosti, zašto su vam potrebni dupli nalozi? Da li se u tami te potrebe ogleda tračak šizofrenije?

• m00t

Molim cenjene moderatore, koji treba da čiste ovaj sajt od spema i nekvaliteta, da ne zagađuju moju temu istim.

• enemyofthefreeworld

zašto su vam potrebni dupli nalozi? Da li se u tami te potrebe ogleda tračak šizofrenije?

Па реци ти нама јбт.

• PrvaDama

Ja sam majstor laganja, dosta iskusna, radim jer mi izgleda lakše, a dobro znam da nije, volim da lažem. Nisam majmun sa tramboline, ali nisam ni neka visoko-intelektualna persona.
    Svi lažu, nema razlike.
    Najviše me nerviraju oni koji su ubeđeni da dobro lažu, a u stvari su raspad sistema.
    Lagala sam svašta, ni sama se više ne sećam.

• M

Prva damo, aj ne laži časti ti. :)

• Towelie_

Mene lazu da sam dupli nalog.

• Nash Bridges

Laganje je najprirodnija stvar.
    Svi imamo koplekse i zato svi lažemo.
    Svi kompleksi su ustvari laganje sebe.
    Postoje namerne i nenamerne laži. Trolovanje je sastavljeno od namernih laži u cilju zabave i zadovoljavanje svog ega.
    Svako laža na sajtu, svi lažemo sve.
    Mislim da moderatori najviše lažu, po mom mišljenju.
    I muškarci i žene isto lažu.
    Ne nervira me nijedan lažov. Postoje vrste lažova koje stalno lažu, oni najviše trube kako ne vole laži i lažove. Ko o čemu, kurva o poštenju. Kao i svi palamudi. Ko god palamudi o nečemu taj najmanje zna o tome.
    Nekad zalazim u krajnost, nekad ne. Sve zavisi kako mi odgovara.

http://www.youtube.com/watch?v=G6dkMsogZ30

• Natnat

Mislim da bismo mi obični smrtnici sa po jednim nalogom, trebali ovu temu da prepustimo duplikatima.

• Kurd

Molim cenjene moderatore, koji treba da čiste ovaj sajt od spema i nekvaliteta, da ne zagađuju moju temu istim.

Pa ne razumem što ima potrebe da se otvara ovakva tema...na Vukajliji niko nikada ne laže, to se makar zna...

• PrvaDama

Mislim da bismo mi obični smrtnici sa po jednim nalogom, trebali ovu temu da prepustimo duplikatima.

Slažem se :D

na Vukajliji niko nikada ne laže, to se makar zna...

I svi jebemo...

• M

Otvoriš spemersku temu i napišeš IZRIČITO BEZ SPEMA.

• Petar Pan Pezo$

Saće Kostar Ištvan da ti zaključa temu, ček samo dok je vidi...

• Glavni

Moj crni hljebe krvlju poštrapani, koga raniš da otvara ovakve teme...

• m00t

Ne dozvolite da mi tema potone u beskrajnu jamu, van poslednjih aktivnih tema na forumu.

Koja vam je najuspešnija laž?

Da li se kajete zbog neke laži?

Da li ste ponosni na neku situaciju, kada ste lažima došli do nečega što vam je u datom trenutku bilo potrebno?

• Nash Bridges

Ponosan sam na ovu laž - TEMA TI JE PAMETNA

• m00t

Duboko u sebi, ti znaš da je to ipak istina.

• jezzillia

Počinjemo svesno da lažemo oko 4. godine života i to nikad ne prestanemo.
    Meni to ne ide, ili se uživim u sopstvenu laž da ne znam šta je istina, ili odustajem brzo. Ili me uhvate.
    Ponosno mogu da kažem da sam jako loš lažov.
    Ovde se ne laže, ovde se do jaja troluje. Čak ni to, samo se glupira. Da ne znam kakvi su ljudi, mislila bih da je neki kupleraj ili klub merača spolovila.

• Nash Bridges

mislim da je loša zamisao teme!

!!!AJDE SAD SVI DA NAPIŠEMO NEKU LAŽ OVDE!!!

mute smatram te za inteligentnog čoveka!
    Ova tema postaje jama hrane

• Towelie_

Moras da lazes do neke mere da bi se socijalizovao. Ne treba samo preterivati.

• M

Umrla bi tema jebanje kad se ne bi lagalo.

• Kurd

Umrla bi tema jebanje kad se ne bi lagalo.

Mešja...rečeno je da napišeš neku laž, a ne istinu....

• m00t

Jako zanimljivo mišljenje, Jezila.
    Zanimljivo, ali ne i tačno.

Mnoga istražovanja su pokazala da je ljudski mozak sposoban da smisli laž još kao embrion. Mišljenje je ono što ljudska bića odvaja od maloumnih životinja, a homosapiens je u stanju da formira svoje misli još u najranijoj fazi svog života.
    Naravno da se to, uz današnju tehnologiju, ne može sa sigurnosti izmeriti i dokazati, ali u toj najranijoj fazi postoje indikacije plavih nervnih signala, iliti termin kojim se u savremenoj medicini tvrdnje dele na lažne i istinite, iliti plave i crvene.

• M

Izvinjavam se Kurde.

m00t JEBE!

• ЏелА

Ja lažem samo na glupim temama, a tvoja to nije, molim te nastavi da otvaraš ovako poučne i zanimljive teme.

• СМарко

Има на Вукајлију лажова и лицемјера кол'ко те воља, охохохоооо, не бих мога' да их набројим кол'ко их има.
    И то познатих аутора, можда су чак и модератори.

• Groka

U skladu sa temom>

Tema JEBE!!!!

• Mićko

Ја увек лажем.
    ЕДИТ: Сем кад не јебем.

• Punjac

zanimljiva tema,ali da

• Unfawkable

Koja vam je najuspešnija laž?

Da li se kajete zbog neke laži?

Da li ste ponosni na neku situaciju, kada ste lažima došli do nečega što vam je u datom trenutku bilo potrebno?

Najuspešnija što sam ubacio drugove sa 16 godina da sam izgubio nevinost sa kuravom u autu na proplanku. I to ona htela. Laž je uspešna jer niko od njih ne sumnja već 5 godina. A lagao sam da bi prestali da kenjaju o tome, smorili su me.

Kajem se što sam lagao za neke ljude, a nisam trebao.

Uspešno sam izlagao fakultetsku administraciju tužnom pričom i izvuko se da ne platim 7500 naknade za zakasnelu prijavu ispita.

• menijesamodosadno

лажи ме лажи, вероваћу све

• Punjac

vukajlija uopste ne baguje,ni malo

• Punjac

vukajlija uopste ne baguje,ni malo,bas je brza

• menijesamodosadno

vukajlija uopste ne baguje,ni malo,bas je brza, не нервира ни мало

• javio

VUKAJLIJA UOPSTE NE BAGUJE, NI MALO,. BAS JE BRZA, NE NERVIRA NI MALO, UOPSTE..

a ja jebem...

i uglavnom ne lazem..

osim kad sam rekao da imam 19 sanitima...

u stvari imam 19 i po, ali sam morao da zaokruzim zbog "moj te pipo"..

• Kurd

Da li više lažu muškarci ili žene? Moderatori, ktitori ili obični autori?

Muškarci.
    Moderatori.

• Duče

Један мој друг је као клинац, можда је има 4 године, сломио нешто, а кеви је рекао да није он него сестра, и мама га питала како знаш да је сестра? Каже он, па рекла ми је, а сестра још није научила да прича лолололо

• Gospodin Čoek

Једном сам слушо музике на мог мобилног. И ја скинио слушалице и извадио из телефона. И прошло пет-шест сати, кад ја ставих слушалице у уши док нису биле укључене у телефон. Кад оно из слушалица се чује крај песме "Рекли су ми да си плакала". Знаш оно, остало мало музике у каблу.. исто нако кад остане у цреву воде..

• Comatose

Ја лажем к'о псето.

• Срна

nikada mi nije bilo jasno gde je ta žica zanimljivosti u laganiju prekom i čemu?
    ne možete biti zanimljivi bez toga? manjka pažnja? vole ljudi da žive paralelne živote i ispituju memoriju, granice stpljenja i živaca? aj, aj, aj. predajem palicu, no me preocupa.

• Punjac

velika je razlika izmedju obicnog laganja i baronisanja
    obicno laganje je kad se mora nesto slagati,npr kad neko slaze sefa da je bolestan,da ne ode na posao
    a baronisanje je laganje da bi hranio svoj ego prestavljajuci sebe drugima u sto boljem svetlu i to rade kompleksasi najgori

• Punjac

varanje i baronisanje,2 totalno razlicita tipa laganja
    odo