Kakav bi bio grad?
Na jednoj temi smo se raspisali i došli do ovoga.
Ktitori bi živeli luksuzno, po kućama sa više komata stotina kvadrata, obični autori po stanovima, posterdžije po favelama. Kaizen bi imao najveću kuću i na najbolje mestu, a pored njega bi boravio Straja.
U pekara bi se pekao PLEE, a po ulici bi šetao ker, mali ker.
Cepajte dalje.
- S
Поред Иштванове куће, Цара би отворио радњу у којој би продавао кулен, а Костић би ноћу потајно улазио у радњу и крао куленџу. Цара би свакодневно демонстрирао испред Кајзенове виле са паролама " Костићу врати кулен " скандирајући " Обијааа трафикеее модератор Вукајлије " !

на грацком тргу, или уопште у центру града (форуму) бисмо се састајали и заебавали а богами и тукли
становници један другом прискачу у помоћ у оправљању некретнина и материјалног стања (лајковање), а неки отварају и лажне фирме да брже оперу паре и населе се крај страје (дупли налози)
хејтери су лопови, они ситни џепароши, и редовно бивају ухваћени, за разлику од горепоменутих тајкуна
спемери су хулигани
и тако некако
- S
А на улазу у град би писало " Нека не улази нико ко се није извуко " !

Ja bih verovatno hodao po trgu i pucao iz kalašnjikova dok me Kostić ne banuje.
Džanki bi držao kladionicu, ali bi je preko noći gađali koktelima, jer je opet dao lošu dojavu.
Dankan bi hodao u Evertonovom dresu i preko megafona skandirao MOTIKA BOGOTAC, JEBANJE, PRAVDA ZA SLENG!
Laki bi bio pop koji spopada ženskadiju dok se kupa na reci lolo
Kaizen bi povremeno prošao limuzinom kroz glavnu ulicu i bacio par novčanica da se raja tuče oko njih.
хахахаха, ош курац, мој рођа електричар ми поставио тајне камере по свим собама у свим становима, надгледам вас све, неш побећ, и да, леп ти тај младеж на гузу лолололТаман сам написао (па обрисао јер ми је било глупо), да су у свим собама постављене камере и да само неки смеју заиста да кажу "ја јебем"!

пацов постаје профи бесраман у послу папарација, мого би да најебе, закувало се опасно.
али, једна истакнута ауторка, земљакиња оштећених тј. усликаних страна, стаје у његову одбрану и пред судом каже да је све то чинио у помраченом стању, заслијепљен од блица.онда се он окренуо свом првобитном, иако непрофитабилном послу, а то је снимање филмова за одрасле, у којима је он заиста неприкосновени дојајен нашег друштва

срето-штето, тв вукајлију уређује пекку
http://vukajlija.com/forum/teme/17234-tv-vukajlija