Grad Vukajlija
  • Sale d snajperist

Kakav bi bio grad?

Na jednoj temi smo se raspisali i došli do ovoga.

Ktitori bi živeli luksuzno, po kućama sa više komata stotina kvadrata, obični autori po stanovima, posterdžije po favelama. Kaizen bi imao najveću kuću i na najbolje mestu, a pored njega bi boravio Straja.

U pekara bi se pekao PLEE, a po ulici bi šetao ker, mali ker.

Cepajte dalje.

• Срета-Штета

Може да прође као неко шизеније. (:

• S

Поред Иштванове куће, Цара би отворио радњу у којој би продавао кулен, а Костић би ноћу потајно улазио у радњу и крао куленџу. Цара би свакодневно демонстрирао испред Кајзенове виле са паролама " Костићу врати кулен " скандирајући " Обијааа трафикеее модератор Вукајлије " !

• Lullaby

на грацком тргу, или уопште у центру града (форуму) бисмо се састајали и заебавали а богами и тукли

становници један другом прискачу у помоћ у оправљању некретнина и материјалног стања (лајковање), а неки отварају и лажне фирме да брже оперу паре и населе се крај страје (дупли налози)

хејтери су лопови, они ситни џепароши, и редовно бивају ухваћени, за разлику од горепоменутих тајкуна

спемери су хулигани

и тако некако

• Марко 

Dzimi i Kostic su panduri koji imenikom biju spermere u policijskoj stanici.

Ja idem po kucama i plodim.

• дебели пацов

Ја би блејо под прозорима вукајлијашица када се туширају и пресвлаче, ха! Први се сетио! Пу за мене.

• Lullaby

ја кад сам ово чула, одма се преселила на највиши спрат управне зграде

• S

А на улазу у град би писало " Нека не улази нико ко се није извуко " !

• Cenotaph

Igre su zabačeni dio grada gdje vlada kocka, nasilje i seks.

• дебели пацов

хахахахаха, ош курац, мој рођа електричар ми поставио тајне камере по свим собама у свим становима, надгледам вас све, неш побећ, и да, леп ти тај младеж на гузу лололол

• Lullaby

јоооој пацов ме видо, морам да се самобанујем = одем из града на неко вријеме док не прође брука

• Срета-Штета

Кајзен градоначелник. Модови извршни органи, махом корумпирани. За гајбу пива ти дају рекламу у центру града. :Д Фридрих понекад изврши терористички напад, али борба против тероризма се наставља!
    Фејсбук интеграције немају алтернативу!

• Срета-Штета

Џими пише по билбордима "Вукајлија чека Власуљара!".

• Lullaby

модови су скупљачи секундарних сировина, онда кад нису обични смећари (ови за постере и реакције) или гробари (ови за дефке)

• Električar 

Ja bih verovatno hodao po trgu i pucao iz kalašnjikova dok me Kostić ne banuje.
    Džanki bi držao kladionicu, ali bi je preko noći gađali koktelima, jer je opet dao lošu dojavu.
    Dankan bi hodao u Evertonovom dresu i preko megafona skandirao MOTIKA BOGOTAC, JEBANJE, PRAVDA ZA SLENG!
    Laki bi bio pop koji spopada ženskadiju dok se kupa na reci lolo
    Kaizen bi povremeno prošao limuzinom kroz glavnu ulicu i bacio par novčanica da se raja tuče oko njih.

• Lullaby

то јест, тај посао са депонијом је само параван, знате већ :)

• Марко 

Skupljaci sekundarnih sirovina koji biju imenicima.

• Facafacaa

Ја ниш' не радим у том граду. Само сједим неђе, пијем пиво и фино изгледам.

• Mala Vidra

Je l' Smarko misica? :D

• Lullaby

фаца добио парохију ван града па се курчи кад дође с бембаром у дгра

• hladan.krompir

хахахаха, ош курац, мој рођа електричар ми поставио тајне камере по свим собама у свим становима, надгледам вас све, неш побећ, и да, леп ти тај младеж на гузу лололол

Таман сам написао (па обрисао јер ми је било глупо), да су у свим собама постављене камере и да само неки смеју заиста да кажу "ја јебем"!

• Марко 

Vidra je najveci user koji u tom gradu dobija 3 puta godisnje na lotou.

• дебели пацов

Повољно продајем слике голе модераторке, заинтересовани нека се јаве да договоримо примопредају. Једна слика 100 евра и дајем гратис голу слику рендом вукајлијашице. Ако се јавите у следећих 10 минута добићете и слику на којој се види Локси како блајви Џимију за одабрану.

• Lullaby

ШКАНДАЛ!

• Mala Vidra

A Mилојко (МОД ЕДИТ) je Slavoljub iz Slagalice. :D Tj. YeahBatch. :D

• Марко 

Nemoj da odajes moj tajni identitet. Ja sam se ovde predstavljao kao Milojko.

• Blake Griffin

Ja sssssss, sam.. sam.. ja samo dežuraaaaam ovde...

• Mala Vidra

O matero, ni ime se ne smije znati! Kakva cenzura! :D

• Električar 

Slavko je glavna trandža u gradu ololo

• дебели пацов

Пожурите, још мало па нестало! А и јуре ме модови да ме кастрирају и отму слике, ђокош мурији, слобода пацову! Добро је да живим у канализацији.
    Такође продајем снимак на коме се види иницијација Стефана Костића у модераторе, скромна цена од 500 у европској валути, нећете се покајати.

• Срета-Штета

Ол стар тим Вукајлије изгубио 2:1 од ол стар тима Партије уједињених пензионера Србије, али су оставили срце на терену.

• Lullaby

ријешили смо проблем идентитета, мала видра ће да буде накратко анатемисана

• Mala Vidra

Kul, moj prvi ban :D

• Lullaby

ухапшен локси јер је покушао да дође до стефанове "иницијаторске" слике преко певетеа

• Blake Griffin

али су оставили срце на терену.

Ko je ostavio srce na terenu, penzosi? :D

Slavko je glavna trandža u gradu ololo

Ja bih rekao da ova titula ide glat Butu. :D

• дебели пацов

Тако је, ја сам га потказао код модераторке која од мене купује слике младих вукајлијаша и мастурбира на њих, не смем да кажем која јер добро плаћа а кинта увек треба. Није 'тео да плати него хтео на кварно да ми отме, децхко Локси.

• Lullaby

мала видро, сад си пунољетна, такорећи, легална :Д

• Mala Vidra

Meni rekoše da sam izgubila nevinost, al' more i to :D

• Марко 

To sam joj i ja reko.

• Триша

Колико имаш гласова толико зарађујеш годишње евра... педесет евра је минимум за животну егзистнцију јер град има добру социјалну политику...

• Срета-Штета

Ko je ostavio srce na terenu, penzosi? :D

Не, бре. Наши! Борили су се к'о лавови. Али и пензоси су играли.. Уф! Оставили пејсмејкер на терену. (:

• дебели пацов

Лулана пробила Малу Видру! Имам ексклузивне снимке чина, било је крви!

• Марко 

Koliko para za snimak?

• Šanzamm

Cara je mesijanski propovedao novu veru i hteo da ruši paganske idole, ali su ga poput Muhameda proterali.
    Sada samo poneki sledbenik radi u ilegali.

• Šanzamm

Лулана пробила Малу Видру! Имам ексклузивне снимке чина, било је крви!

Licitacija otvorena!
    Nudim 199e!

• Срета-Штета

Koliko para za snimak?

Снимак текме можете погледати на локалној Вукајлија ТВ, коју уређују Сос и Ремац.

• Lullaby

пацов постаје профи бесраман у послу папарација, мого би да најебе, закувало се опасно.
    али, једна истакнута ауторка, земљакиња оштећених тј. усликаних страна, стаје у његову одбрану и пред судом каже да је све то чинио у помраченом стању, заслијепљен од блица.

онда се он окренуо свом првобитном, иако непрофитабилном послу, а то је снимање филмова за одрасле, у којима је он заиста неприкосновени дојајен нашег друштва

• Срета-Штета

Пацов и Лол се играју Прлета и Тихија у паркићу.

• Lullaby

срето-штето, тв вукајлију уређује пекку
    http://vukajlija.com/forum/teme/17234-tv-vukajlija