Muško-ženska nesigurnost pri "startovanju"
  • Adams86

Temu otvaram zbog jedne situacije koja mi se skoro dogodila (a nije prva verujem ni poslednja koju sam doživeo ),naime skoro sam se zatekao u muškom društvu nas 5 momaka,blejali na Gardošu u Zemunu, na 10 metara od nas su sedele 4 devojke koje su takodje blejale,nakon nekih 20 minuta našeg uobičajenog,već po malo dosadnog druženja sam predložio da proširimo društvo i pozovemo devojke da nam se pridruže ili da se mi njima pridružimo... Zaprepastio sam se reakcijom mojih drugova,koji su se ponašali kao da sam im predložio da skačemo sa mosta,jednima je bilo glupo,drugi su našli izgovor u tome da nisu manijaci da spopadaju devojke po ulici!?A najviše me je zaprepastila činjenica da se ne radi o nekim balavcima, pa da ih je sramota već smo svi tu generacija od 86 do 90tog godišta.Ne kažem ni za sebe da sam neki Don Žuan ali upoznavanje sa suprotnim polom smatram nečim najnormalnijim i u tome ne vidim razlog da budem nesiguran jer se ponašam isto u upoznavanju sa muškarcima i ženama.Verujem da ni kod devojaka nije mnogo drugačija situacija,pa me interesuje vaše mišljenje na tu temu. Šta vi mislite da je razlog nesigurnosti kod oba pola kada trebaju da pridju onom drugom,pa čak ni kad nije muvanje u pitanju nego najobičnije upoznavanje? A usput možete da navedete i vaše neko iskustvo slično ovome ili da pak napišete nešto o tome kako vi to radite (startujete)...

• impressionism

Детцхко, што си отворио две исте теме?

• Kurd

Ajde obrisao sam jednu, neka bude da je bilo slučajno...

• Шљиворад Тртовић™

Žene imaju problema sa kvačilom te zbog toga slabije startuju automobil. Većina muškaraca sa tim nema problema.

• Adams86

Ma slučajno sto posto, izgleda sam dva puta pritisnuo mišem,ne vidim drugo objašnjenje :) Zeza me miš pa sve dupliram :)

• Natnat

Šta vi mislite da je razlog nesigurnosti kod oba pola kada trebaju da pridju onom drugom,pa čak ni kad nije muvanje u pitanju nego najobičnije upoznavanje?

Previsoko postavljeni standardi sa obe strane.

• impressionism

Зашто ниједна тема не може да буде бар мало озбиљна. Што одма тераш шегу, веверице, нек се појави прво бар неки смислен коментар.

• Adams86

Previsoko postavljeni standardi sa obe strane.

To se i meni čini kao jedan od problema, ali mislim da nije najveći niti jedini,više mi vuče na celokupnu situaciju današnjice kada omladina nema dovoljno sigurnosti,što je proizašlo iz kompletne situacije u kojoj živimo...

• Petar Pan Pezo$

ne mož to da se generalizuje zbog čega je to tako....postoji gomila umišljenih kučki koje kad im priđe bilo ko osim dejvida bekama su u fazonu ''e aj odjebi, pali, smaraš ja sam nedodirljiva dok ne izvučeš ili kurčinu od 300 cantimetara ili vidim da imaš novčanik veličine torbe za lap top'' pa iz tog razloga dosta momaka neće ni da priđe devojkama.....a sa druge strane g moram da stanem i na stranu devojaka zbog gomile prenapaljenih seljačina koji ne zna normalno da priča nego smatra da ako devojka razgovara sa njim to automatski znači da oće i da mu puši kurčinu kad god mu se digne....iz tog razloga su verovatno neke od tih devojaka u onom ''smaraš odjebi'' fazonu da bi odbile preventivno takve nasrtljive likove

• Шљиворад Тртовић™

Kompleks niže vrednosti i strah od ispaljivanja.
    Većina razmišlja "jao koji blam ako me ispali" umesto "šta ako uspem". Strah od neprihvatanja. To je cela filozofija.

ЕДИТ: Импресионизме, јес сад задовољан? :Д

• Малолетник

Шта ја знам, ја приђем риби, па јеботе, ил добијеш одјеб или ти успе. Нема трећег.

Једино ми је несигурно кад прилазим девојци која ми се свиђа дуже време.

• Valdemar

Posle pet piva, ili litar vina, ili dva i deci rakije te barijere nestaju. Pijte, deco.

• SnobIvanKenjoBi

Kompleks niže vrednosti i strah od ispaljivanja.
    Većina razmišlja "jao koji blam ako me ispali" umesto "šta ako uspem". Strah od neprihvatanja. To je cela filozofija.

• ninka_92

Burazeru, samo upadneš. Ja hvala Bogu nemam ni p od priče kad upadam, al' boli me kurac, idem oštro, jesi ikad ljubila Hercegovca fazon, pa gdje prođe, prođe, gdje ne prođe, taman i jes'.

• marcipan

Najbolje je u ovom slučaju biti iskren prema sebi i prepustiti se prvoj koja naiđe a hoće te. Najjadnije je kompenzovati bolest navodnom kuloćom. Ako si pacijent, budi to do kraja dok ima ko da te leči, posle je kasno. I uvek pričaj o svojim problemima osobi koja ti se sviđa, da ona uvek može da pobegne na vreme. Normalna ti ne treba jer ti nisi normalan pa ne umišljaj. Znači, iskrenost i ona kojoj se svidiš, to je to.

• Bruce

Priđeš i kažeš: "Izvinite gospođice, svestan sam da se ne poznajemo, ali ja imam žarku želju da vas pojebem"...

• Valdemar

@marcipan Imaš divnu narukvicu. Da li si cela tako divna, ili je to samo tvoja narukvica?

• Christine

a možda ste vi imali pivo, one jok, i svi su bili u fazonu "s' lud, šabane?! vi'š kak'e su krmače, sve će nam popiti!! ona sa šiškama deluje kao da bi cisternu na ex ispraznila.. murš sa tim."

• Малолетник

виш како суптилно

• marcipan

Priđeš i kažeš: "Izvinite gospođice, svestan sam da se ne poznajemo, ali ja imam žarku želju da vas pojebem"...

Naravno, bolje odmah da joj bude jasno nego da sluša svašta danima.

@marcipan Imaš divnu narukvicu. Da li si cela tako divna, ili je to samo tvoja narukvica?

Hvala.

• enemyofthefreeworld

Ма јок, чим си јој пришао значи да имаш ту жељу... Па ниси болестан ваљда.

• p

interesantno....

• Valdemar

Flert, čarolija igre i poigravanja, romantika, ništa, a? Današnja omladina voli više da ždere instant hamburgere nego da se sladi kulinarskim specijalitetima koji se spremaju satima, to je statistička činjenica.

• Bruce

Hvala Valdemare za kompliment, ali ja odavno nisam omladina ni po Krkobabićevom aršinu :)

• paninaro

ja se prvo raspitam preko drugarica da vidim imam li prolaz. što je sigurno, sigurno.

• marcipan

Ма јок, чим си јој пришао значи да имаш ту жељу... Па ниси болестан ваљда.

Neki jesu.

Flert, čarolija igre i poigravanja, romantika, ništa, a? Današnja omladina voli više da ždere instant hamburgere nego da se sladi kulinarskim specijalitetima koji se spremaju satima, to je statistička činjenica

Nažalost. Ja napisah da treba otvoreno i potanko o svojim bolestima, to stvara i taj flerrt, to je čarolija itd. Da se ne izražavam baš grubo toliko. :)

• enemyofthefreeworld

Neki jesu.

Па са њима ваљда и нећеш да будеш...

• Valdemar

Nažalost. Ja napisah da treba otvoreno i potanko o svojim bolestima, to stvara i taj flerrt, to je čarolija itd. Da se ne izražavam baš grubo toliko. :)

Ahahahaha! Ja volim da budem bičevan i grubo ponižavan sve do granice dehumanizacije, pa i preko nje. Šta misliš, kolike su mi šanse za romansu? :)

• Срна

I uvek pričaj o svojim problemima osobi koja ti se sviđa, da ona uvek može da pobegne na vreme. Normalna ti ne treba jer ti nisi normalan pa ne umišljaj. Znači, iskrenost i ona kojoj se svidiš, to je to.

apsolutno se slagam.

• marcipan

Па са њима ваљда и нећеш да будеш...

Pa jesam napisala da ona treba da pobegne u određenim slučajevima. Ovo jeste taj slučaj. :)

ed:

Ahahahaha! Ja volim da budem bičevan i grubo ponižavan sve do granice dehumanizacije, pa i preko nje. Šta misliš, kolike su mi šanse za romansu?

Šta je ovde neromantično? Ovo nije čak ni šire značenje tog pojma. Moram prestati da govorim reč "bolest" kada je u pitanju ovako osetljiva oblast.

• Valdemar

Pa jesam napisala da ona treba da pobegne u određenim slučajevima. Ovo jeste taj slučaj. :)

A šta da rade "bolesnici"? Da lažu, ili da budu forever alone?

• marcipan

U laganju je usamljenost, i nema ovde "ili". Lepo me Srna citirala za iskrenost. :)

• Valdemar

Šta je ovde neromantično?

:) +

• Adams86

Ma ja sam naveo jedan od stotine primera gde sam se i svadjao sa društvom zbog takvih stvari...Ma meni samo to ne ide u glavu,kako pojedinci više ne puknu,imam jednog ortaka 91 godište,iskreno nisam siguran da li je momak još uvek skinuo mrak,iskreno ja ga još uvek nisam video sa devojkom, i ne ide mi u glavu kako mu ne dosadi pa jbt makar da postane i silovatelj :D A najgore je od svega,lep momak,čak i njega ribe startuju,što je još gore ni para mu ne fali, e baš zato sam i pokrenuo temu jer volim psihologiju, a ima slučajeva koje ne mogu da objasnim,znači dečko kome ništa ne fali ni fizički ni materijalno a pogotovo ne psihički,totalno omutavi u blizini devojke!? A to mene interesuje šta može da bude izvor kompleksa jednog takvog momka,sve ide lepo dok je ono takozvano neobavezno čavrljanje,čim preraste u nešto malo ozbiljnije kreće bukvalno da drhti,zamuckuje,preznojavanje i ostali tripovi...

A upoznao sam i jedan slični ženski primer,gde sam se zaprepastio kad mi je jedna iskreno prelepa devojka priznala posle par meseci zabavljanja da se plašila da me muva jer je smatrala da nije moj nivo!? A da budem iskren,kada sam se smuvao sa njom ja sam razmišljao u fazonu,jbt da li je moguće da ja izlazim sa ovakvom ribom. Uvek to nerado priznam ali devojka je bila klasa za mene a ispostavilo se da je puna nekih neopravdanih kompleksa. To je meni prosto neverovatno...

• Christine

http://www.youtube.com/watch?v=xjymct00JRo
    pročitah prve tri rečenice.. bilo je dovoljno.

• Crvena konjeva mas'

, a ima slučajeva koje ne mogu da objasnim,znači dečko kome ništa ne fali ni fizički ni materijalno a pogotovo ne psihički,totalno omutavi u blizini devojke!

Verovatno je neka psihička blokada, problem koji je sam sebi nametnuo, a možda je ...

• Adams86

a možda je ...

Hahahahaha iskreno i to sam pomislio par puta ali mislim da nije,jer vidi se da u ženskom društvu ima želju ali nema muda :D

• Towelie_

A upoznao sam i jedan slični ženski primer,gde sam se zaprepastio kad mi je jedna iskreno prelepa devojka priznala posle par meseci zabavljanja da se plašila da me muva jer je smatrala da nije moj nivo!?

Imao sam slicno iskustvo. I to bila vrh riba stvarno. Mislim posle sam sa sobom, koji kurac, odakle joj ideja da sam ja iznad njenog nivoa?

• Crvena konjeva mas'

Hahahahaha iskreno i to sam pomislio par puta ali mislim da nije,jer vidi se da u ženskom društvu ima želju ali nema muda :D

Onda je ovo.

Verovatno je neka psihička blokada, problem koji je sam sebi nametnuo,

• омбре

MA SAMO PRIĐEM, IZVADIM PRANGIJU I KAŽEM : DAAAJ PIČKE !!!

• nesss

pa čak ni kad nije muvanje u pitanju nego najobičnije upoznavanje

Jesi svestan da je ovo samozavaravanje? Kakvo ''obično upoznavanje''? Sa kojim ciljem prilaziš? Da se družiš? Pa onda priđi muškarcu. Bolje će biti druženje... :)))

• Crvena konjeva mas'

Nole seksoman je doš'o samo da znate. :)))

• Скелетор

e ja sam možse rekne stidljiv što se toga tiče, ali stidljiv samo ako je bez razloga. u fazonu, kuliram s ortacima i jedan predloži- e aj startujemo one ove ribe što su preko puta nas na 7m? ne. što bih ako mi nije do toga, odnosno ne znači mi ništa. upoznati nove, njaaah, koji će mi? da ih kasnije dodam na fejsu možda? ne tripujem se oko toga.
    ali, da se ogradim, ako mi se neka svidi na keca, nema teorije da joj ne priđem, osim ako porcenim da nije 'sama' i da odgovara momenat. e sad, kako će to ona podneti, nije bitno. još ako sam pripit, fufufu! pa boli me kurac kako će da odreaguje, tj dok god se ponašam normalno ko čovek.

• Ибро

Капирам да га је страх да се не избламира, да због неискуства неће знати шта ради, да ће га она због тога исмејати... Још ако се ту дода мали курац или трип да му је недовољно велики - ето големе психичке блокаде. У суштини, превише размишљања ствара несигурност која расте и расте. Неделатни интелектуалац, чини ми се да је та синтагма била једна од теорија које се баве Хамлетовим одлагањем освете и мислим да може да објасни понашање као што је ово и слична. (читај: свиђа ми како звучи, јер делујем као начитан и паметан младић)

• Ракун баца флеш.

Pa onda priđi muškarcu. Bolje će biti druženje... :)))

Kolko je ovo gej zvučalo. Realno šta bi ti pomislio da ti priđe lik? E, LIK?!
    Ovako priđeš ribama, sprdate se tu ,i razmenite brojeve, ako uleti neko u neku konverzaciju. Ako ništa, ubiješ nešto vremena.

• Pepe González

Meni su najviše pasovali neki zadušnica-stajl prilasci, fazon neke kućne žurke, gde nema cura pobeći kad joj priđem, a i ima dosta sveta, zajedničkih prijatelja, pa me ne može tako olako odjebati kao u kafiću. Odaberem neku osrednju, niti prelepu da me odjebe u startu, niti nekog gariba da me sutra zajebava svet. Lagano se pomeram dok đuskam i prilazim curi da ne bude ni svesna da je šćeravam u ćošak udaljen od vrata, budem uporan ali na finjaka. Kentačmis-Džontavolta fazoni. Posle ili je smuvam ili se napijem za džabe, ne možeš loše veče ispasti..... Tako je par puta upalilo.

E, posle sam se oženio ┼ Vječna jamapja, vječnaaaa japamiiiijaaaaa ┼

• nesss

Kolko je ovo gej zvučalo

Namerno sam tako i pisao...

Realno šta bi ti pomislio da ti priđe lik? E, LIK?!

Meni je jedan prišao. Jedva se spasih robije :)

Ako ništa, ubiješ nešto vremena.

Ili se ubiješ u pojam? :)

• Sejo_govedo

превише размишљања ствара несигурност која расте и расте.

Ovde je sva filozofija...tema se može i zatvoriti... :))

• Crvena konjeva mas'

Ovde je sva filozofija...tema se može i zatvoriti... :))

hahahahahha Seju za moda. :)