Npr, u Engleskoj. Recimo, kad bih došao da raskrsnice prvo bih gledao levo pa onda desno što je tamo pogrešno. Verovatno bi tako bilo jer stare navike se teško menjaju. Ili ne? Možda sve to, ipak, zavisi od okolnosti u kojima se nalazie. Npr, kad uđem u određeni traktor odmah znam kako se menjaju brzine a pola sata pre toga sam, recimo, bio u drugom koji ima sasvim drugačiji raspored brzina. Nadam se da razumete šta hoću da kažem. Tako da verujem da bih tamo ipak prvo gledao prvo desno a onda levo, doduše možda posle par grešaka.
- АК
Mene samo nervira kada je volan na desnoj strani. Kako skrnavo.

sve je isto u kolima, samo si sdesna. cak je i zmigavac sa leve strane, mada bi bolje bilo da je desno.
za voznju... jedino lupas u vrata prvih 15 minuta voznje kad hoces da promenis brzinu. ako si u kolima kojima je volan sa desne strane, okrene ti se sistem u glavi za jedno 5 min, i moz se zajebes samo ako je potpuno prazan put a ti umoran.
EDIT: mada, ponovo ako je volan sdesna, brzo provalis da si na kraju puta a ne u sredini, pa zbog cudnosti svega ukapiras da si na pograsnoj strani.
potpuno se prorjentises za par dana.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/302939_2459775693116_579119144_n.jpg
- АК
Au celte, jako trip od slike. Kao da je ta riba vozac a vozac suvozac. Kao da fali nesto ispred nje, a fali. Mislim, kontate.
- АК
Jes to ti pored? Aali slika je profi odradjena, kao da si, ako si to ti, neki zasticeni svedok - ne vide ti se oci u retrovizoru, tek tek se nesto nazire.
Kontam da bih ja poginuo ili bih nekoga drugog poginuo.
- В
Isto kao i sa desnom, pošto nikad nisam vozijo.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.