- A
Igraće Ninka, stalno gleda posle fudbala na te terene.
- A
Vučice, bez muških teško da će igrati odbojku, koliko ja vidim.

ne kenjaj bre.nego,ja volim da igram odbojku sa zenama.uvek greskom posaljem visu loptu.ne znam koji mi je kurac.stvarno sam svinja.juce sam koleginicu na faksu cikao da spoji 2 lakta.rekao sam joj da to zene ne mogu.
gorecu u paklu.- AVučica21
Volim i ja digram odbojku ali jedan na jedan. Spavalice, ako svraćaš do Obr. javi. :)!!!

bas pitam tebe.ma i kapirao sam da i nisi nesto.da si cemu vec bi igrala odbojku,otimali bi se oko tebe.ovako,malo cimanja raje.
doduse,mozda si i dobra,pa malo cimas raju.
dosada je cudo.- A
TucanKamen, hnjo hnjo.

boza sacuvaj da te osudjujem,svima treba ljubavi.nisam ni ja bred pit,pa nekad uspem i da navatam nesto.doduse,malo slabije u poslednje vreme.postao sam nestrpljiv i nagao.a i mozda imam visoko misljenje o sebi.jebemliga. smatraj da sam te zagrlio,srce k'srcu i pokazao malo joga ljubavi ;)
to sam tamo naucio.
Ma jeb se Agilares, deset meseci bio pod zabranom bavljenja sportom i vežbanjem. Mislili da je diskus hernija, fala Bogu nije al je disk slab pa mož da se sjebe vrlo lako ako ne ojačam leđa. Radim one vežbe za reumatičare, ko neki deda u pizdu materinu. I to sve zbog sporta a lepo mi pričali da u kafani ne mogu da se povredim al ja neću da slušam lololo
Hahahahahaha predivno!
Hvala ti, bas si srce :*odo sada nadunav da se zajebavam,pravim neki stiljro,ovo-ono.
e,a to da sam srce,pomeni jednoj mojoj koleginici na faksu.zena zeni veruje i te fore.mozda i ona to shvati,a ne da sam ljakse.e,a bas sam ispa ljakse pre neki dan.koji sam je kurac toliko turirao,jebavo sam je ceo dan.sada me mrko gleda.a ustvari,ko je jebe. ljubac,cmoko,cmok.ne znam de mi zvezdica na tastaci.
i pesmica.bas sam nesto u zonficu ovom.
http://www.youtube.com/watch?v=lZSbkYjQer8
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.