- DP
OĆE KAKI NEĆE KAKI?
Nije prvi put nešto da se odabere, pa da se skine.
Zadnji primer, Ana Ivanović i kurac, prelepa defka, sad je sklonjena. Ko je intervenisao? KO? Njen trener? Otac? BANDO
- DP
TOPALKO SE PITA
- DP
HOĆEMO NAZAD ANU I KURAC
- DP
tačno znam šta se desilo, KAZAN je dobio uznemirujući poziv od strane trenera FED KUP reprezentacije i poklekao je.
NEMA POKLEKO JE VIŠE.
- В
a da neko ulinkuje defku?

Bilo je pre raznih varijanti: http://vukajlija.com/zdrav-kurac/584429 je opstala, ova je prepravljana, a, eto, neke su i micane.
Jbg, sajt je privatan, ali neka vlasti utvrde bar pravilo, da se ne cimaju ljudi bzvz.
Na naslovnoj samo prolazi strajizam

Ok, kako sam i pretpostavio...
Nema neke preterane filozofije ovde. Iako je moja defka u pitanju, nije da se nešto posebno cimam zbog toga što je stavljena na naslov a kamoli zbog toga što je skinuta sa istog. Davno mi je objašnjena politika sajta da reč KURAC ne sme na naslovnu stranu i iako sam od tada nekoliko puta naišao na isti, ( i to ne samo u tekstu jedne definicije već i u njenom naslovu ) nijednom se nisam žalio niti na bilo koji način pokušao modere da podsetim na ovo njihovo objašnjenje. E sad, ta defka o Ani Ivanović mi je posebno draga i to iz više razloga, a ponajviše zbog toga što je tačna. Drago mi je da se dopala gomili ljudi i da je naišla na pretežno pozitivne komentare. Nastavljamo da se zajebavamo k'o da ništa nije bilo, k'o što i nije. Peace.
Pozzzz
Profa
- A
Hteo sam da vratim kurac na naslove, ali mi ne daju. Vele, zelen sam i dalje...
- DP
TO JE SVE POVEZANO SA PROTESTIMA U CARIGRADU.

Овде се догађају неке чудне ствари у задње време... Има превише Хрвата, чамуге се фурају као нешто позитивно, не дају нам да пљујемо по црнцима, педерима, Циганима, Јеврејима, Немцима, Бугарима, и осталим нижим бићима. Доживео сам пре неки дан да ми обришу дефиницију. И постер су ми један обрисали ономад. А то је зато што сам Србин, и што сам у Дверима.
Сто посто је Каизен променио веру! Издао је православље и прешо у масоне, па сад мора да слуша шта му кажу. А сви знају да је и Ана Ивановић масон, па ви саберите два и два.
Ево вам једн поучан филм о тим темама:

Hogare, ovo sam zeleo.
http://vukajlija.com/k-o-ana-ivanovic-posle-kurca/558589
Ne znam šta da kažem,skidanje defki s naslovne me ne pogadja mnogo...više me je razočarala činjenica koju sam upravo skontao,jedan autor je trajno banovan i obrisana su mu sva autorska dela.Pa je drugi autor ko zna odakle prekopirao njegov (inače odličan) poster i sad nema dokaza da je u pitanju plagijat.
Kapiram odavno da se ovde nadležni rukovode slobodnom voljom a nekim pravilnikom,al ovo je baš,baš previše...
Kaizen je kriv jer voli hehe defke, ma da ustane kuka i motika i seljaci napaćeni ovog sajta, pa ako, mićo, ne'š milom... Pravda za kurce i ostale sehi tematike! Lik šes' godina na sajtu a piše ovako nešto, jes' teletabis jeb'o li ga Straja u prkno lolo
jedan autor je trajno banovan i obrisana su mu sva autorska dela.Pa je drugi autor ko zna odakle prekopirao njegov (inače odličan) poster i sad nema dokaza da je u pitanju plagijat.fatal eror?