Molim vas da iznesete sto vise tehnickih informacija o proslavi vaseg rodjendana, tj, gde ste slavili, koliko ste ljudi zvali, koliko vas je sta kostalo, cime ste sve bili snabdeveni itd... A oni koji nisu slavili neka iznesu svoje planove za proslavu. Ako vec postoji tema nadam se da ce se naci neko dovoljno ljubazan da okaci link :)
30-ak ljudi bi bilo, 40 najvise.Maćora iskreno ja mislim da na 18ti rođendan treba da zoveš ljude sa kojima ćeš se družiti jedan duži vremenski period a ne da ih otkačiš poslije srednje, odnosno da oni otkače tebe.
Mislim ako imaš takvih 40 ljudi ti si bogat čo'ek stvarno ali ono... znaš, malo je to vjerovatno.
U svakom slučaju, ja mislim ako ćeš da iznajmljuješ lokal da ti je najbolje da se već kreneš raspitati kod nekog gazde pa da izvučeš to na rate ili da mu daš kad budeš imao kintu ako tad ne budeš mogao.
Ako ovo radiš, moja ti je preporuka da ti pripremiš piće jer ćeš proći mnogo jeftinije.
Pa iz srednje ima samo par ljudi, za koje vise garantujem od ovih ostalih, ima nekih koje znam ceo zivot, i naravno dosta ljudi iz osnovne i iz kraja sa kojima se bleji u parkicu. Od njih zavisi broj ljudi, svasta moze da bude do tad. Da kazemo 30 ljudi. Ne znam kakav prostor da iznajmim za to. Za pice sam vec cuo da je jeftinije da ti sam uzmes tako da mi to nece biti problem. A jel imas ideju koliko se placaju konobari i to osoblje?

Meni bio gudački kvartet i 7 gajbi Wajferta, ekvivalent u plastici. 30 ljudi al kupili smo i sa ulice, napravili mi tortu u obliku gitare, posle moji otišli pa je bio belaj, bio jedan što već kad je ušao nije bio na nogama, al ipak se posle probudio i popio flašu ruma pošto to niko nije pio dakle rum ne zaboravi a ni bejliz nije loše.
- В
Ja sam slavio u Kolarcevoj zaduzbini, pevali mi Arsen Dedicx i Rade Serbedjija. Bile zenske, bilo sve.

Zavisi, ako iznajmiš od nekoga koga znaš onda bude povoljno, ja sam od vozača GSP-a jednog ne zezam se, iznenadio bi se koliko ljudi drže lokale, počni redom da pitaš. 80 evra sam platio, 30 je bilo zvanica al se popunilo do 80 ljudi taman tolko je moglo i da stane, valjda je gazda računao evro po kvadratnoj stopi kolko jednom čoveku treba da stoji.

A za muziku, moja ekipa su isto alkosi baš, al krenuli smo sa kvartetom i kad preračunaš majke mi kao da se manje nekako popije, iako je živo. Kolko sam platio muzičare tolko sam uštedeo na piću, a pošto su svi krenuli da piju jače tek od 1 ujutru kad smo pustili mejdene, niko nije ni na ispiranju zavrđio XD XD
- M
Ja isto planiram, samo ranije malo. Jebežga, zakupiću prostor, pozvaću Slobu i Dekija, pičke će da čuju da dolaze Sloba i Deki, pičke će da pobegnu, ortaci će da čuju da su pičke pobegle, ortaci će da pobegnu i ostaćemo Deki, Sloba i ja. Biće haos.
- M
ŠALIM SE NE IDE TO TAKO, KAD PIČKE ČUJU KOJE SAM JEBAČE POZVAO IMA SVE DA DOĐU I BIĆE HAOS
EDIT: I ZABORAVIO SAM ČAKA, DAVIDA, MARAVILJOSA, OMBRETA I ARLOVSKOG

Шатра преко целог села, пекло се 2 вола, 8 прасића и 5 јањаца, укупно око 2 тоне меса. Гостију око 250, пево Бобан Радосављевић Рођен Лош. Пиће све домаће јер су моји домаћински људи, кева сарме завијала 10 дана и пекла колаче још 15. Обуко сам нову кошуљу кратки рукави карирани фазон, панталоне ћале дао да не бацам паре на то и ципеле патике полу полу фазон да се тако изразим. 60% гостију је било сћалетовог и кевиног посла + родбина 50+ година и 15ак мојих другара. 3 рибе, нисмо јебали.

Ja sam tad bio na selu, nisam imao telefon, nije bilo mobilnih, niko mi nije čestitao, a nisam tad ni imao neko društvo pa da mi bude drago kad mi čestitaju. Ćale me je probudio u pola šest ujutru da polivam papriku, a zaboravio datum, brat i sestra su bili na letovanju, keva isto zaboravila, i na kraju kad sam uveče pukao i rekao: pička vam materina, danas mi je osamnaesti rođendan, keva mi pokloni svoj sjebani Zenit fotoaparat. To mi je bio jedan od najgorih dana u životu.
Valdo, izgleda da su ti rođendani baksuzni oduvek :)Nije, posle mi je od devetnaestog pa sve do ove godine bila mnogo dobra žurka, uglavnom zovem ljude negde u prirodu, na neki vidikovac ili u šumu ili pored reke, pa ono, kotlić, roštilj, pivo, trava, i šta već ide uz to. Samo pre neki dan umalo ne pogiboh.

Moje mišljenje je da su to najčešće bačene pare. Sve preko 20 ljudi je mnogo.
Svoj 18. sam slavio gajbi, sa 15-ak ljudi iz društva, posle mi došla najbliža rodbina (sutradan) i to je to. Poznajem jako mnogo ljudi, krećem se u različitim društvima, ali ostajem pri stavu da je pozivanje i čašćavanje ljudi koji ti objektivno nisu pravi prijatelji nepotrebno.
Iz tuđih iskustava imam jednu bitnu preporuku, ako nosiš svoje piće u neki klub, gledaj da te ne pokradu, tj. ''zaplene'' višak pića.