Psihologija jebanja na internetu
  • М♦

Ko jebe? Oni što se hvale da jebu, oni što ćuti ili oni što pričaju da ne jebu?
    Ja mislim da oni što forsiraju jebanje na forumu uglavnom ne jebu, pa to dodje kao lečenje kompleksa, znam po sebi, npr. dodje mi period života kad su mi društveni i seksualni život ispunjeni pa ne udjem na vukajliju pola godine, a nekad (kao npr sad) mi dodje period nejebanja pa nekako nesvesno proturim neko jebanje po forumu iako sam ga zadnji put smočio dok je napolju vejo crni sneg a zadnji put se poljubio pre mesec dana ako ne i jače. Kontam da ću kad izvetrim mozak ovde za još koji dan opet lajferisati punim plućima i smočiti nešto ovog leta gospodnjeg a onda me vukajlija opet neće videti pola godine. Kako objašnjavate ovu parapsihološku pojavu, da li je vukajlija beg od nejebice ili beg u nejebicu, ili oboje?

• Pinki™

Jel ti vježbaš ili šta?

• menijesamodosadno

како је форматиран уводни пост, просто ми мука да прочитам

тако да, ако је ово још једна тема о јебању, онда ЈА ЈЕБЕМ

• menijesamodosadno

шалим се, пробао сам синоћ, није дала :(

• izijem flips

Majestro kad jebeš, jebeš li kvalitativno ili kvantitativno?

• Sanitarni čvor

sada marestro udara kontru temom...
    ja imam na faksu lika.dosadan,netaktican,fizicki bas i nije pocascen.sve u svemu,nije bas da se ribe lome oko njega.nije on los decko,nije ni glup,zna on da spika kada hoce.vidi se da je i nacitan.kada sa njim solo pricas,zna da prica o muzici,filmu,donekle i o sportu.uglavnom,nije glupi degenerik,samo je dosadan.e,sada,moguce je da je i on ovde ili takvi slicni...mozda sam i ja moj dosadni kolega sa fkasa,ko ce ga znati.ja mogu da budem ovde ko god hocu,mogu i svi.ne moras da budes dosadni lik sa faksa,vec jebac veliki.da neko dodje i kaze da je jebo,svaka cast."bio sam u gradu,uspeo da navatam neku picku,jebo je kod nje na gajbi,bilo lepo".to je za neko verovanje,normalna spika.kum i ja jebali kume,pa se grlili i ljubili uz masnu pivcugu.2:1.gud gejm...

• Fender Stratocaster

Маестро, за ово се добија бан јер се отварање великог броја тема у кратком временском периоду сматра за спемовање, исто као и претерано узастопно постовање у једној теми, ма колико год те теме имале смисла.

• М♦

A dobro nebitno sad to za kumu, ako mislite da sam je jebo, ekstra ispao sam jebač, ako ne verujete ekstra, ispao sam čovek prema kumu.
    Što se tiče ovoga ovde, koga boli kurac da li će ispasti dosadni lik sa faksa ili tru jebač, ovde sam da odmozim dušu i mozak pre nego što uhvatim zalet za novu turu ekstremnog lajferisanja.
    Što se tiče jebanja, razumem ljude koji ne jebu. Nije jebanje sve na svetu. Realno, možeš jebati neke skrndelje svako veče, jednu jedno veče sutra drugu i tako da radiš narednih 123123 dana, ali nije sve u tome. Meni se svidi neka devojka i onda tek počinjem neku spiku, ne mogu da jebem sve što znam da mogu, nije mi to trip uopšte.

• М♦

Što se tiče banovanja, ako neko misli da me treba banovati neka to i uradi, možda je to jedini način da udarim sebi dva šamara, naučim tu matematiku i počnem da cimam neke devojke ne bih li se ogrebao za snošaj, mnogo sam statičan zadnjih 10 dana.

• paninaro

Ima li koji moderator da banuje ovoga jebača, čisto da mu se pripomogne malo da izjebe nešto?

• Sanitarni čvor

sada pokusavas da budes kul...to je lepo.

• М♦

Banujte me na 777 dana, pa da odem da jebem sa srećom

• М♦

i da napišete banovan da bi opet jebao

• Сантјаго Коровјов

Ајд банујте га молим вас. Нек иде нек јебе десницу руку. Смара.

• М♦

Reme smaraš brate, ok je to što ne jebeš, ne moraš biti frustriran, ti si #109 i to je nešto

• Сантјаго Коровјов

• М♦

Boli Reme kurac, kad god mu je teško u životu što još nije jebo on se seti da je #109 i sa smeškom udje na vukajlija.com

• Сантјаго Коровјов

• Nienna

Ja mislim da ja jebem

• Rasni

svi jebu
    valjda

• selenijum

Ako ga banuju s kim ćemo masnu pivčugu piti :(

• plok

u pravu je lik...kad sam jebo ulazio sam na vukajliju jednom u 20 dana fazon...ili sam bio trajno baniran...sad kad sam u periodu dugog nejebanja,,ovde na vukajliji pisem o jebanju,jebem na vukajliji a jos malo cu poceti redovcno postovati na grupi ,,fornikacija,,ako ovo nastavim

• ipčenaš

ja mislim da manje jebu ovi što im smeta jebanje po forumu, jer bi se začudili da neko od jebača s foruma jebe, a ljudi se čude nečemu nesvakidašnjem, što znači da je za njih jebanje nešto nesvakidašnje, što znači da ne jebu

• Dilan Dog

Ovaj sajt je proklet. Od kad sam se registrovao prije 3 godine nisam imao odnos. Doduse nisam ni prije registracije.
    Mozda je ipak do mene?

• М♦

UGASITE SAJT DA SVI JEBEMO

• plok

ja mislim da manje jebu ovi što im smeta jebanje po forumu, jer bi se začudili da neko od jebača s foruma jebe, a ljudi se čude nečemu nesvakidašnjem, što znači da je za njih jebanje nešto nesvakidašnje, što znači da ne jebu

u pravu si,al jebanje na forumu nije zanimljivo ni malo...kad neko hoce da ostavi utisak uberjebaca neduhovitim sranjima,sta onda to cini tu osobu?

• М♦

ALO NE KAČI MOJE SLIKE PO VUKI

• Fender Stratocaster

Ви што јебете - промените мало руку! Тај десни бицепс вам је много већи од десног (код леворуких обрнуто). Не мора цео свет да зна какав вам је сексуални живот кад изађете на улицу у мајици.

Ви што не јебете - јебите се!

• Алекс Андрос

Немојте више са овим контроверзним темама, није Вукајлија спремна за овај ниво раздрмавања учмале средине.

• Truleks Krpa

Šta je ovom dečku maestrou? Dobio menstruaciju? Nisu mu kupili sirup za kašalj sa žiraficom?
    Da promeni nik u Menstruo ♦

• Sejo_govedo

Јебање је за пичке...ја не јебем из идеолошких разлога...

• Fender Stratocaster

Truleks Krpa
    Šta je ovom dečku maestrou? Dobio menstruaciju? Nisu mu kupili sirup za kašalj sa žiraficom?
    Da promeni nik u Menstruo ♦

Послат је на годишњи одмор у бановину. Бановина, тј. боравак у истој одређено време је лек за овакве бољке. Додуше многи су трајно остали тамо.

• paninaro

blago njemu, on će sada jebati. imam osjećaj da će nam za deset dana, kada se vrati, podnijeti pun izvještaj o tome.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.