Апсурдне приче
  • Krle96

Можда и постоји, али ако не, верујем да сте одувек желели да испразните свој резервоар болести у пар реченица које неће имати никаквог смисла, али ће олакшати вама и вашој менталној неуравнотежености.

Баш пре неки дан ме је бечки зеленобради опосум питао да ли сам некад видео митозу јајне ћелије петогрбог јазавичара са осипом на левом очном нерву. Наравно да сам видео. Објаснио сам му и где може да га нађе. На само једном месту на свету, а то је забит Светог Грала у трновим шумама тексашког ранча, али само у сутон, када параплегичне лале оставе сузу на латицама плућних зализака.

Ето, нешто тако, болесније, а може и краће.
    Хвала у напред, и надам се да ћете подржати.

• Томдрил Мерилин

Kupujmo ljubičasto, crno i bijelo je dosadno.
    Deficit mozga.

• Rasni

neam sad vremena al cu se sutra raspisati

• bazo

kazu da dual hendi foka ima preko 30 offshore racuna na Kajmanskim otocima, jedan sluzi iskljucivo za klabing, kad ide u mladu picetinu, podigne sa bankomata 5000e u apoenima od po 10e, pa ih baca po golim plesacicama midzetima u sise i grudnjake

• Krle96

То бре.
    хомеотерапеутски захват васкуларног органа за издувавање сиве мождане масе из узавреле атмосфере мрављег појачког друштва у сутону ме је управо ујео за лакат.

• bazo

CIA ispire mozgove, dubinski, Arielom

• Томдрил Мерилин

Btw, bolje da je neko otvorio i postavio Harmsova djela, ovo je bledunjavo u komparaciji.

• riffraff

Osveta pobesnelog limuna

Охх, како је гнусан овај живот у заједничком центру. Надам се да би нас ускоро неко могао купити и однети својој кући, опаааааа, погледај ону срећну породицу. Мама, тата, секо машитееее можда нас купе. Погледајте њихове руке иду према нама, тоооо Божеее услишио си моје молитве. Носе нас у свој дом, боља времена за нас долазе. Како им је стан леп, види спремили су посебну чинију за нас, цакани су.
    Аххх, живот је тако леп кад имаш правог супутника. Мислим да ћу лећи да одспавам. Јао, мамо тато, сањао сам да су вас зли људи исекли и направили од вас лимунаду...МАМООО ТАТООООООООООООО. И секу су убили, јебаћу им матер.
    Ако преживим данашњи дан покајаће се за своје радње. Надам се да још увек знам убојите технике бојног тровања, треба ми само 24 часа да моја крв постане отровна, о врховни боже лимуна, допусти ми да поживим још 24 часа. Тако и би...
    Ево гована, прилазе да убију и мене, хехехе не знају шта ће их снаћи. Ћелави ћале вади нож, "Ајде пичко сеци у гробу се превртао, ааааааааааааааа болииии, али вреди се жртвовати, мој отров ће убити особу која попије ово. Збогом окрутни свете, долазим породицо моја."
    :ћелави ћале сипа лимунаду у чашу и предаје свом детету:
    -Алии татаааа, има превише кошпица унутра.
    -Нема везе сине, просућемо ово а купиће тата други лимун, само сачекај.

НАРЕВОУЧЕНИЈЕ: Морате знати да нисте Стивен Сегал и то кад вам терористи поубијају породицу да ђедовом паповком не можете убити све терористе. Ви сте обичан лимун.

Šizofrenija

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА. Недеља је. Јебем вам матер свима редом. Који сам курац данас Боже мили. Мислим да сам доктор, бела одећа, болница, арматура на прозорима. Морам да радим у лудници, хммм колика ли ми је плата. Ај да одем у визиту, моји пацијенти ме очекују. Затворена врата, АААААААААААААААААААААА ЗАКЉУЧАН САМ.
    НЕ, УХВАТИЛИ СУ МЕ. Знао сам да нисам требао убити оног дивног дедицу што је прелазио улицу.. Ко му јебе матер. Говно прелази улицу на магистрали. Учинио сам све што би сваки добар возач урадио, дао гас. У ЈЕБОТЕ, па ја сам возач. Питам се шта ли возим. Конобар, зови мога менаџера, питај га кад ми је следећа трка да БРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРМ БРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРМ.
    Менаџер се не јавља ? Зиду јебем ли ти матер неспособну ко ти даде телефон, столица би бољи посао од тебе урадила. СТОЛИЦЕ ЂЕ СИ ЈЕБЛА МАТЕР СВОЈУ, ЗОВИ МИ МОГА МЕНАЏЕРА ПИТАЈ ГА КАД СЛЕДЕЋИ ПУТ БРМ БРМ, ДО ТАДА ИДЕМ ДА ПОСЕТИМ СВОЈЕ ПАЦИЈЕНТЕ. Затворена врата, АААААААААААААААА ЗАКЉУЧАН САМ. Да ли сам ја то у затвору, шта ћу овде ? бела униформа, хмммм. ЗАТВОРСКИ САМ ДОКТОР, одох да видим ко ме треба, можда се неко убио, можда некога треба убити ињекцијом. Ко зна шта се данас дешава. Затворена врата, АААААААААААААААА, ЗАКЉУЧАН САМ. Мора да су ме ухватили. Говна не знају да сам тајни агент кога је послала Ц-И-А. Матер ли им неспособну јебем. Сад ћу изаћи ко Џејмс Бонд и порокати сва говна. Затворена врата, ААААААААААААААА, ЗАКЉУЧАН САМ. Можда сам глумац па глумим лудака, добра улога. Морам напустити сцену и пишати. Елементара људска потреба, чек да нађем писоар. Што су ми руке завезане ? да није мало реално да глумац има лудачку кошуљу. Морам напустити сет и звати режисера. Затворена врата, ААААААААААААААА, закључан сам. А можда сам шизофреник па сам у болници ?
    МА ЈООООООООООООООООООООК. Нема шансе. Чек да питам некога.
    Затворена врата, ААААААААААААААААААААААААА ЗАКЉУЧАН САМ ...

• Thilmo

Не знам да ли се уклапа у тематику, али она прича са теме "знам лика" где неко објашњава како су се неки клинци напили па у стању делиријума послали једног друга авионом за Москву, мош мислит.

• Krle96

Цокула

И ја пишем приче хаха

• Krle96

Thilmo, Може и то, али нисам видео.

• riffraff

Ти си само лоша копија лоло

• Krle96

Дупла шкорпија.

Lemuri su u srednjem veku bili ugnjetavani od strane rarookog orla berberina koji je smanjivao populaciju tih sitnih stvorenja. Jedna zenka lemura je istraumirana masovnim umiranjem njenih potomaka u kljunovima surovih orlova odlucila da ne prestaje sa napinjanjem sa muzem lemurom, vec jednostavno da posledice svrsavanja njenog muza u njenu vadzajnu odbaci medicinskim putem - abortusom. Zacetak lemura (u nastavku price Patetikus- Pati ) igrom slucaja ostace ziv i svestan svojih nedovoljno razcijenih ekstremiteta i nervnih zavrsetaka. U njegovom mizernom, kutlacom udaranom mozgu, nije bilo niceg sem cilja da se odvoji od svog brata sijamskog blizanca (Borivoja) zbog nedostatka hrabrosti da zajedno prebrode nesrecu izbacivanja iz majcine utrobe pre vremena. Borivoje se svom svojom genetski modifikovanom snagom trudio da prezivi, jeduci cekinje divlje svinje zarasle u ruze na dvorcu uspavane lepotice, dok mu je Pati neprestano otezavao kukajuci i proklinjuci njegovu zeljnu seksa majku. Verovatno je od nje nasledio kukavicluk. Pati je placuci dosao na ideju da jednim trnom od ruze presece pupcanu vrpcu koja ih je povezivala i time se oslobodi i ubije se. Time bi dkratio svoje muke, a i duzinu zivota, logicno. Borivoje ga je nervnim zavrsetkom, koji mu je sluzio kao ruka, uhvatio Patija za njegovog parkinsona i iscupao mu trn iz prstiju. Nagovorio je Patija da je zivot ono za sta se treba boriti i pomazio ga sluzavom pupcanom vrpcom. Patiju to nije nista znacilo, pljunuo ga je krvavim okom trepnuvsi. Prodrao se jako na orlovskom jeziku i time odao njihov polozaj. Orlovi berberini su doleteli, zgrabili ih i progutali sa slascu podrignuvsi svom snagom. Iz ove price saznajemo da kukavicluk i demotivacija moze doci abortirane glave. Ujedno predlazem da i ova prica udje u citanke, kao podstrek deci da u zivotu imaju cilj.

• riffraff

Priča o rđavom ekseru

Био једном један ексер. Леп прав и сјајан. Док су његови другови ишли на посао он је остајао код куће, у својој кутији. Није му се допадало како његови другари долазе кући искривљени, офуцани и прљави од посла, неки се нису ни враћали, то му се уопште није допадало. Он је фурао свој стил, прав, здрав и сјајан, за остало га је болио курац. Подсмевао се својим другарима ради изгледа и закуцаности на дно, говорио им је да су будале јер иду тако да их униште. Говорио им је да буду као он. Мислио је да му ништа више сем његовог лепог, правог и здравог изгледа не треба. Живио је уверен у то. Једног дана десио се страшан потрес, испао је из своје куће на улицу, на улицу са које се није могао помаћи. Време је било лоше, кишило је, све је било блатњаво. Ексер се није могао помаћи и постајао је гори од својих радних другара. Прошло је доста времена а ексер је постао најружнији у својој генерацији. Био је крив, сав рђав и изломљен. Тако му је и требало.

НАРАВОУЧЕНИЈЕ: не остављајте своје ексере ван кутије. Ухватиће их рђа па их можеш бацити.

Џими одабро! опааааааааааааааа лолололо срамота ме сад

• Радјард Куплунг

Nema mnogo veze s temom, al juče se vraćamo ja i drugar kolima s Novog Beograda, isključujemo se s autoputa na Konjarnik, ulećemo u Ustaničku. Kaže drugar:

-Brate, znaš ti kako ja ulazim u ovu krivinu?
    -Kako?
    -Dva na sat, brate, gledam levo-desno ima li murije, ako nema, gas do kraja i teram.
    -Što to radiš?
    -Pa da mi ne pišu kaznu.
    -Što bi ti pisali kaznu ovde? Ne praviš nikakav prekršaj.
    -A to što nisam vezan?

• Krle96

ПА БРАТЕ, ИСТА ФОРА, као да смо се договорили. и то са све наравоученијем. хахахаахха

Prica nas vraca cak do doba gusara Zaharija Trnavcevica u XIV vek. Bio je lep letnji dan tog 8. marta, nebom su viorile zastave diznilenda, ahilove pete su u zurbi pravile zimnicu od kiselih kozijih govana, strepeci od ostrog zuba Parisove strele (Orlando Blum u Troji, za one koji ne znaju) dok su makedonsko sunce zaklanjali fini paperjasti svajcarski satovi. Ploveci velikom moravom, zapazio je kita u vodi i dosao na bolesnu ideju da kita zakolje i njegovu mast iskoristi kao vazelin. Znate, tad je na brodu bilo jako dosadno, i jedina zanimacija koju su imali je bila ta. Ulovio je kita tetrisom i napravio vazelin. To je bio pocetak kitoubicinog plemena. Njegov brat od strica Gojnik ga je zbacio sa mesta poglavice i postavio svog sina Tarkvinija koji je odlicno vladao situacijom proizvodnje vazelina. Tako je vekovima vazelin bio usavrsavan do trenutka totalne katastrofe u XX veku. Doktor medicine u Filadelfiji, izmislio je kondom, nakurnjak, kurton...kako god. U isto vreme bio je masan a i stitio je od side...tako da su cak i kurve preferile ovaj vid olaksanja importa i eksporta penisa. Pleme je propalo. Poslednji poglavica bio je srpskog porekla. Zvali su ga Pantela drvo koje hoda. Umro je u jadu i bedi, bez i jednog obozavatelja, svrhe za zivotom, i bez para. Na sahranu su mu dosli Miki Maus, Dzenifer Lopez, Roberto Karlos i Eva Longoria. Ne zato sto su ga gotivili, nego da mu kazu da prestane da igra fudbal, aki on je bas u tom nesrecnom trenutku preminuo. Sahranili su ga njih cetvoro u najdublju boru pokojne Mileve, tako crnu i duboku da ga ni Cak Noris nebi spasao. Ostavljen u dubini baba Milevine bore, povampirio se, i poceo da unosi njegov talenat u sve nase mlade igrace. Zato Orlovi u poslednjoj deceniji nisu zabelezili ni jednu pobedu sem one Nemacke kad nas je usralo. Obavestavam nadlezne rakokopace i sahranitelje da reaguju, i propisno ga sahrane, nebi li prestao da nadahnjuje nove generacije fudbalera. Hvala u napred.

• bazo

pitao je, jesam li za sendvic, a ja prije toga nisam ni doruckavala, pa sam sam rekla moze... u tom je usla njegova sestra sa strap-on-om

• Fender Stratocaster

Био једном наранџасто-љубичасто-браон патуљак који је јако желео да постане зелено-сиво-жут. И оде једног дана код добре виле да му помогне да више не буде наранџасто-љубичасто-браон већ да постане зелено-сиво-жути патуљак.

Наранџасто-љубичасто-браон патуљак: "Добра вило, можеш ли да ми учиниш да не будем више наранџасто-љубичасто-браон већ зелено-сиво-жути патуљак."
    Добра вила: "Може. Урадићеш следеће: отићићеш у црвену кућу, у тој кући је плава соба, у њој се налази бели сто и на њему црна књига. Донеси ми је."
    Наранџасто-љубичасто-браон патуљак: "ОК, треба да одем у плаву кућу, па у тамо у црну собу да са црвеног стола донесем белу књигу."
    Добра вила: "Могу до беле куће, па тамо у црвену собу, где ћеш ми са црног стола донети плаву књигу."

И наранџасто-љубичасто-браон патуљак оде до црне куће, па тамо уђе у белу собу и са плавог стола донесе вили црвену књигу и после тога га вила претвори у зелено-сиво-жутог патуљка.

Добра вила: "Јеси ли сада срећан?"
    Зелено-сиво-жути патуљак: "Јесам, добра вило! Него, добра вило, видим да живиш овде сама па сам мислио..."
    Добра вила: "Путуј, мали, и не мисли! Добио си шта си тражио, не вреди, не'ш јебати!"

• bazo

KARLEUŠA ODRŽALA HUMANITARNI KONCERT
    ZA DJECU BEZ RODITELJA.
    NAKON 10 MINUTA RODITELJI DOŠLI PO
    DJECU!!

• Petar Pan Pezo$

ne znam dal je apsurdno, al oduvek sam hteo da upoznam lika kojem jaja rastu ispod pazduha al baš pravi testisi sa dlakama i sve.
    Ili tako neku osobu sa čmarom na leđima il bilo šta da je nesvakidašnje

• Tuccini

Иди у Гучу догодине са Хеабачем и екипом.

• Krle96

To bazo, sad sam hteo da mu kažem za to. To ti je iz filma "movie43"

• Petar Pan Pezo$

au de ima da se kupi ovaj film štae ovo bog te jebo haha

• cornelije

Седеo сам у полупразној двојци, возио се од школе до куће преко Калемегдана. Само неколико људи беше испред, јели устајале ђевреке, носили велике кофере, путничке. Било је и мало клошара у задњем делу трамваја. Нико није седео тамо од силног миомириса. Ранац нисам ни скинуо са себе јер је био танак, нисам носио књиге тог дана, па сам могао удобно да се наслоним на стакло. Гледао сам прекопута и одједном снег кренуо. Окренем се да га погледам боље са своје стране, пада. Тихо пада, обрушава се лагано на град. Задњи дани октобра а већ снег кренуо, прогноза је тако непредвидива. Метеорологија ми се врзмала по глави и нехајно, окренух главу ка другој страни улице, Душанова, киша пљушти. Невероватно. Киша тамо, овде снег. Вече је чудно почело, већ је пола девет а имам утисак као да се возим већ пола сата, а тек сам неколико минута.
    Станица. Врата се отварају, улази човек скроз у црном. Само му црвене ципеле. Имао је црвени мантил. Можда је пошао на ноћ вештица? Одвратно америчко срање од празника.
    ''Ало, балавче, устани и погледај ко је дошао'', рече ми исти тај. Препадох се. Људи око мене су јели ђевреке и нису примећивали њега. Само се један старији господин окренуо и посматрао мене.
    ''Јел ја'', рекох.
    - Да ти, шта мислиш, да сам дошао да те почастим бомбонама? Види, Милејн Шлосперић је стигао да ти се најебе мајке-. Скинуо је мантил са себе и извадио секач и велики нож.
    - Мрш у пизду материну, мајку ти твоју зликовачку -, одговорих бесно уједно скидајући ранац са себе. Он је већ потрчао ка мени, ухватио ме чврсто и замахнуо ножем. Промашио је. Забио сам му лакат у главу. Пао је доле. Видео сам да има ознаку '' Црне руже''. Један од клошара ми је бацио пиштољ. Узео сам махинално и потегао. Милејн је већ устао, и бацио секач ка мени. По сред рамена ме је погодио. Крв ми је шикнула по МекКинли јакни. Попиздео сам. Раздрао сам се од болова и испуцао у Милејна свих шест метака. Пао је ко клада. Изашао сам из трамваја тако што сам разбио задњи прозорчину, нико од људи није ништа рекао, али је возач зауставио трамвај. Трчао сам уз Париску колико су ме ноге носиле. Код Риге од Фере сам спазио црни џип са упаљним дугим светлима право ка мени. Рана ме је пекла, покидала ми је раме. Стиснуо сам зубе и прешао улицу. Џип је убрзао и чуло се шлајфовање по слабом снегу. Био сам сигуран да мене траже. Уместо на улицу, кренули су тротоаром, рушивши успут све знакове. Опалили су ме од позади, срећом није ми ништа било. Пао сам на стомак, четири човека су истрчала из кола и уперили ми шкорпионе у чело. Предао сам се и јаукнуо јако од болова. Опалили су ме по глави и убацили у кола.
    - Јебо си јежа, Милејн је био људина, а ти си га убио, пиздо мала. Е сад ћеш видети...
    НАСТАВИЋЕ СЕ

• bazo

Dok sam se vrać'o sposla, pustio sam Željka Šašića i zamislio se... Nisam ni primijetio da sam udario staru babu i da je vučem po asfaltu već pesto metara, pička joj materina, ode mi far od kadeta i prednja karambolka, jedva sam joj iščupo ruku iz hladnjaka, šutn'o sam je kraj puta, nek truhne, oca joj jebem, zapalim drinu pa sjenem da sačekam autolimara, da ponese sprej da mi zamaže karambolku, far ću izolirkom zalijepit.

• MlaDiLuk

Krle nisi svestan koliko si pobedio sa ovom temom. Oduvek sam bio zajebavan jer tripujem na suvo. Našao sam mesto da se iskažem. Fala braćo i sestre. Evo našeg ručka. Sedi za stolom i rešava sudoku.

• Krle96

Млади луче, иста прича братори. Сви ме спрдају због тога, а знам да бар овде могу да нађем пар њих који то раде. Распиши се слободно ;)

• Facafacaa

Асесино ми улетио у цвијеће, да изађе неће. Кад ето ти моје старе, носи јелече и вели ево сине ових дабстеп бомбона. Метни под непце и осјети рајски укус прољећа на Мањачи. Лутам мислима док цуцлам и одлутам у младос'. Тамо ме дочекује пекинезер са сламастим шеширом на глави и питањем шта је брже или лав? Опалим га по глави како ми је Брус Ли препоручив'о и из главе му изађе гљива. Смажем гљиву, порастем и кренем слинама убијати манијаке са DM sata што секса ишту и са ПЕДЕРИ СТОП мисли завршавају. Но, ето ти га на једнорогу јаше Супер Маријо, капа му од сувога злата. Каже за ауторска права ћу да те тужим. Појављује се Цуне Гојковић и одсјеца му главу мучки. Ајкула, дракула, нинџа корњача и мјау мјау изневјеровали.

• Valdemar

Ја сам доктор начина лечења oд начина начина лечења, oд сиса закопаних унутра, oд закопаних унутра од изражавања, у ваздушном ваздушном мехуру. И свима да кажем: понекад глумим да опако глумим да сам већ већи него што јесам; и кит је велико биће, а болест често у ногама пауковим дође, еј, често дође! И нека ми нико не каже никоју длакаву реч како је не ценим, ценим је, ево и једног и другог и трећег примера, ево и места за тугу: Пронађено парче у празној сасвим празној парче кући за пса, који тако често, о тако још чешће исцури од туге саме. Гле: глумим већ и већег пса од њега самог пса! У мудром моме свежем а мудром мозгу тако сам мали а страшно здрав, и здрав сам ту, нема ту шта, и нема нема ту! Места за суве сузе, веома фину потребу једнога пса.

• KBO!

Prvi menstrualni ciklus ciganke iz predgrađa budio je davne uspomene na jesen. Trčao sam po minskom polju , prkosio zakonima fizike kada na proplanku ispred mene ukazao se on. Bio sam uzbuđen jer baš taj dan dolazi mi rodbina iz Austrije , biće slatkiša osjećam to u vazduhu . Ratnici iz super marketa nosili su svoje teške čizme zima samo što nije stigla u naše krajeve. Nedostatak novca primorao me da postanem siovatelj druže sudija.

• Glavni

Idem ja neki dan, naiđe Žajk krute jebo.

• Krle96

У потпуности сте ме разумели, раја.
    Живот одвратне зигшпилске опере никад није био суморнији од задрте неудате госпође са дорћола зар не?

• Krle96

Дајте још нештоо :)

• Трошаринац

Prvotimac skoka sa motkom mladog bagrema što u cvetnu mladost beše posečen trči usplahireno užeglog pazuha strahujući za život mongoloidnog brata njegovog psa kerbera što glavu beše izgubio boreći se sa smežuranim lešinama omladinaca ldp-a, pripremajući se za koncert Ivane Jordan gde je vulva mlade pičetine ovlaživala silinom nijagarinih vodopada što se u buretu niz njih davno spuštaše dvojica braće Dedal i Ikar to nisu bili, nego da se vratimo na temu, četinari više nisu tako četvrtasti, na njih je izdelovala kvadratura kruga.

• Krle96

То је тај рад Трошинару!!!

• Valdemar

Чак ни бркате делије не воле да се боре са таквим утварама: махнеш сабљом, пендреком на њега, а испадне оно њега нема, нестао је, није га ни било. Затим, рецимо, сакупе се сељани, дођу под пенџере куле: јој спасавај, племенит витеже, змај огњени похара нам благо, и одводи наше вјерне љубе, вјерне љубе јоште нељубљене, ударио намет на вилајет, итд., итд. И шта он одговара: ој, бога вам, прљави сељани, змај је ваша само илузија, пројекција вашег несвјеснога. Такав витез није омиљен, и варварске најезде заобилазе његову кулу, кажу: луд! Ил се скупе господа племићи, те ти они пију рујна вина, а када се вина начинили: море чујте, господо племићи! Ја сад с вама пијем рујна вина, ако пијем, за невољу ми је, јер ја траве пушити не могу: трава мене јако лоше годи. Већ ми дајте из града Стамбола, стамболскога чистога хашиша, одстајалог двје стотине љета: чини ми се, могу пребољети. А ко год ми канабиса нуди, одсјећу му руке до лаката! Затим, епски јунак, ако нема свога вјерног дора, ако нема хрта и сокола, оно данас има макар кола, да га возе кано коњиц добар. А овај је зајахао Ласту.... заиста нема смисла...

• Krle96

On punim plućima udiše svaki atom kiseonika koji proizvede usamljena breza podno Rudnika, dok miluje zlaćano runo nevinog jagnjeta, tek odvojenog od ovčije dojke. Posle ga naravno krvnički pojebe u pakšu i napiše dirljivu liriku, ali to je naš Dobrica, krotak, slobodnog duha, lepršave kose i još lepršavijih misli.

• Fender Stratocaster

Сува крпа на дну мора.
    Пада вече, а већ зора.
    Ћелави се за косу држе.
    Пуж од коња иде брже.

• Krle96

Скромна тамбура по телету звечи,
    док ташта свом дукату тамну страну кречи,
    кречи она у златну боју снену,
    па јој радосница по образу крену.

• Punjac

ko to zove ajvar
    moj necujni ajvar
    dal ptice sa kraja baste,dal kosti iza drugog dela crkve
    eh,ko ce ga znati
    samo mehur i niko vise
    dok prepelice krvavo tutnjaju
    vidre sa radoscu stanove okrecu
    dal je zid taj koji je kriv
    dal je testera ta koja nije
    samo mehur zna

• Punjac

bes motorne testere

iza sablasne ulice,jaki tetreb bridi

• Kolfild

"Jednom se Orlov prejeo papule i umro.
    A Krilov je saznao za to i takođe umro.
    A Spiridonov je umro sam od sebe.
    A Spiridonovljeva žena je pala s kredenca, pa i ona umrla.
    A Spiridonovljeva deca podavila se u veštačkom jezeru.
    A baba Spiridonova se propila i završila na ulici.
    A Mihajlov je prestao da se češlja i dobio šugu.
    A Kruglov je nacrtao damu sa bičem i poludeo.
    A Perehrestov je telegrafski dobio četiri stotine rubalja i toliko se uzoholio da su ga najurili iz službe.
    Sve su to dobri ljudi, ali im se nije dalo... "

• Krle96

Живот су споре,
    пучина грдна,
    у којој се сморе,
    многи што броде.

Није ми ћивот,
    плашљива срна,
    ја се не гојим
    од дебеле стоке.

• DP

сипам мало баки... ШШШШШШ

Па мало мени.... ШШШШШШ

и КОМЕ ЈОШ?!?!

И онда мами... шшшшшшшш

И ОНДА СЕДНЕМО ДА ОДМОРИМО ДУШУ.

• Мици

Cinjenici da je zapravo lutala iz ciste navike, nazovi ga nagonom za prezivljavanje buraz, o nazovi ga I ti gospoja, ali to ne menja cinjenicu da je ostala nema pred tom cinjenicom. Zasto zaboga zasto je tolike godine trenirala mozak I vezbala da se uklopi u masu drugih pihtijastih materija, da gospoja pihtijastih materija, ne vristi od gadosti. I sta sada radi? Kakva je ovo pecina? Sta se u njoj krije? (sta me briga, odtreniravam mozak) I zato ta pecina deluje na taj nacin. Mozak ce da mi se raspukne, oh pihtijasta materija ne moze da primi ostricu istine o zivotu I ostane citava. Mi je treniramo da ne moze. Da li si cula gospoja? Ti odvratin mamojepcu? Ne moze, u nekom drugom kraju cudnovatog makrokosmosa Bog sedi na hoklici I smejuljivo nas gleda (samo te posmatram) I kaze kako smo slepi, glupi do ocaja
    I ostaje sam u zmaju od nocaja, kaze meni Bajaga sto miseva belih se prividjaju kad si previse zmaj I previse od nocaja I ocaja. I u razdeljak me ljubis, a koji razum?

• Џорди

Мици, ово ће бити екстра за мој следећи писмени.

• Мици

Hahahahha pripremi se za ozbiljan razgovor tvoje profesorke sa tvojim roditeljima lolo :D

• Џорди

Пролазиле су и веће болести код ње, а и оно, шта је за мене једно слање код психолога? лололо