Била једном једна дефиниција...
  • Пд

Отворио сам ову тему из сопственог интереса,али мислим да ће помоћи многима.

Пре неких годину дана, ово време, кад сам уједно први пут дошо на вукајлију,причитао сам једну невероватну дефиницију.Тад,кад сам први пут почео да читам дефиниције редом од "Моје бабе" па на даље.Читао сам у недоглед и дошао сам до једне дефиниције која је имала негде 40ак плусева и можда неки минус...

Проблем је у томе што немам појма ни како се зове дефиниција , ни ко је дефинисао...
    У дефиницији се ради о следећем: Писац објашњава о томе како је у његовој улици кад је био клинац постајао неки лик који се шетао тако сав чудан и ћутљив, деца су се плашила њега.Онда објашњава како се једном приликом враћао са факултета,сав уморан,неочешљан,прљав и нека деца су се уплашила њега , или тако нешто...Дефиниција је невероватна,описи су сјајни...

АКО НЕКО ПРОНАЂЕ ТУ ДЕФИНИЦИЈУ НЕКА ОСТАВИ ЛИНК ОВДЕ.

ХВАЛА УНАПРЕД! :)

• Пд

хипнос,Инсолент-Хвала вам ко сестрама!

• Џими

То је једна од топ 5 дефки на сајту.

• piro

Sećam se te defke... Tako je dobra!! :D
    Btw... Imadoh pre dva dana sličnu situaciju. Sklanjaju mi se neka mala deca sa puta baš brzo... I vidim da me polu-uplašeno gledaju. Pa kada sam došao do ulaza u zgradu i pogledao se u staklu vrata... Ono, duga kosa, bledo lice, sav u crnom, crni dugi kaput, crne naočare za sunce... Ispijen od nespavanja, pijenja i štrebanja... Pobogu, ko zna šta su pomislili.

• Џими

Не могу да верујем да си се опет обукао као металац!

• piro

Ej! Metalac ti Krisstina! ;p
    Ovo je bilo više goth...
    Da sam imao tipa "Barbie is a slut" majcu (pocepanu), bio bi više death rock.
    http://www.teecandy.com/acatalog/barbie-is-a-Slut_tee_female.jpg
    Moram da nabavim ovu majcu!

• Џими

Њах...
    Сви сте ви металци исти.
    Чуј, готх...
    Цццццц...

• piro

Splavaru jedan... Zemunski... :p

• Џими

Ајм гона кик јор факин ес! :)

• piro

Aj lajk tu si ju traj!!

• Пд

шат а фак ап гајс,дис из нат абоут кикин самбадис ес!

• МаријанаП

Детс рајт! Најс ван Пеки!

• piro

Vat iz dis abaut den? o.0
    Evribadi lovz a gud as kiking!

• Пд

пиро,ју аре спрединг д вајленс араунд.Ноу ,реал,дис поуст из нат абоут спелинг инглиш литерали...

• piro

Den aj em lost...
    Hmmm... aj toth aj šud hav trn left at Albakrki!
    Ok... Aj vil fajnd a poust dat iz abaut speling ingliš litereri!
    END IT VIL BE BETER DEN DIS POUST! MAČ BETER!!!
    End ju vil ol bi sad, end sej: "Ou, vi šud hav gone vit piro... he is having sou mač fan rajt nauv, end vi are sou bord hir on dis lajm poust!"
    End aj vud laf! Hahahha!! Hahaha!! Buhahahahahahaha!!!

• Trouble

Pozz od autora, Peki:)

• Пд

Trouble,odmah da ti se zahvalim i da ti kažem da nije tebe i ove tvoj ne verovatne definicije,ja verovatno nikad ne bi počeo da pišem!

Živ bio!

• piro

Eto... Vidiš Trouble...
    Samo da se nisi latio definisanja sve bi nam sada bilo mnogo lepše...
    Ccccc.... :(

• Trouble

Hvala, Peki. Mene ako se sete na Dan Vukajlije, sete se, ako ne, nikom ništa. Najveće zadovoljstvo će mi biti misao da sam jednog čoveka doveo na pravo mesto:)

• mali prst

Da, jedna mi od omiljenih :)

• МаријанаП

Питам се због чега... :)

• Ludi Psihijatar

Na sta vi licite ljudi pa plasite malu decu hahahahaha

• Insolent Defender

Kako se zove ona definicija kad iskusni autor pronađe neku staru defku, krene da čita i kaže: "Koja budala je ovo pisala? U, jbt, ja sam!" :-)
    Pomažite, neko mora da je zna!

• Insolent Defender

Nije, Korle, ova je starija :-)

• D-MAN AC-DC

Kako se zove ona kao, sta bi bilo da latinica nestane, pa da se koristi samo cirilica, pa u primeru stoji kako se dopisuju cirilicom?

• Ž

Treba mi definicija o treninzima domaćih igrača, kako se jedan trening sastoji iz izležavanja, drugi iz pljuvanja po terenu, tako nešto... :D
    Fudbalska neka definicija. :)
    Unapred zahvalan!

• bukajlija

el može neko link tri defke:

1.neka u kojoj autor jede malu decu za vreme odmora kada traži sendvič ili tako nešto

2.u kojoj neko pita šta,pa onda ovaj odgovara šta ti meni šta,pa tako oboje par puta pa se dobije nešto kao:šta ti šta ti šta ti meni...meni šta!?

3.neki:saću da ti jebem mater pogled!

nadam se da sam lepo opisao,nisam mogao da nadjem ove defke već neko vreme,pa sam video temu

• Пд

sacu ti jebem kevu pogled

Букајлија нашао сам ти ову под 3. а провери да није ова ova pod 2...

Пробај ако се сећаш неког дела дефиниције да укуцаш у претрагу...

• bukajlija

jesi potrefio pogled,al ovo pod dva nisi,svejedno hvala

• Др Јанковић

Е,јел може неко мени да помогне?
    У питању је тражење старог класика,од кога сам копипејстовао само пример,али не и целу дефку:
    ,,1. Улази Лала у општину и поздравља секретарицу:
    - Добар дан госпођо...
    - Нисам ја госпођа! Ја сам ДРУГАРИЦА!
    - А, извинте. ЧИЈА сте ви то другарица?
    - Како чија? СВАЧИЈА!
    - Да извинете, ал то код нас у Банату зову дроца.''

• Др Јанковић

Хвала.Ал чини ми се да је била мало преправљана,мада мислим да је то та.

• bukajlija

hvala puno,upravo su to te defke :)

• Mastrixt

@D-MAN AC-DC

"Kako se zove ona kao, sta bi bilo da latinica nestane, pa da se koristi samo cirilica, pa u primeru stoji kako se dopisuju cirilicom?"

http://vukajlija.com/savremeni-srpski-jezik/55613

• bukajlija

Дефиниција "морални победник",постављена јуче.Куцао сам у претрагу ал не избацује ништа,а нема је ни на гробљу.

• tasmanijski djavo

moralni pobednik ima jedna, ali to nije ta što tražiš, pretpostavljam
    jesi li pogledao u arhivi za taj dan?

• casperkaz

ranije sam procitao definiciju ciji je naslov otprilike glasio:" pechalbars of black grass"(nesto slicno tome) , preko pretrazivaca ne mogu sad nikako da je nadjem a ne secam se ko je pisao. ako neko postavi link do nje, bio bih mu jako zahvalan.

• Џими

Која беше она дефиниција имагинарне муслиманске Вукајлије, на којој би неко попут Талентовано глупог написао дефиницију против Алаха, па би га бановали, а сутрадан обесили о бандеру? xD