"Save as draft" dugme
  • Kolfild

Predlog: Da se kod pisanja nove definicije doda ova dugme i ova opcija. To bi omogucavalo autoru da umjesto izbacivanja defke odma-sada-odma, da je sacuva za kasnije, i samim tim procita jos jednom i prepare. Na ovaj nacin novo-izbacene definicije dobijaju na kvalitetu.

Osim toga, ovdje mogu da se ubacuju ideje za kasnije.

Ovo sve moze da se kuca u notepad - u ili da se salje duplom na pvt, ali nemaju svi volje da se cimaju oko toga, a i ljepse bi bilo da je sve na jednom mjestu.

• plok

bices neprimetan i dalje,ne vrede ti predlozi,lolo

• омбре

odlično bi bilo, za

• ciklon

Fin predlog.

• Srkletnik

E ovo bi bilo dobro.

• Марко 

Имам ја предлог. Да се банује због отварања тема са предлозима. Сморили сте међеда иако знате да од тога нема ништа.

• Deku

Ajde bačje ne drvi, podrži predlog, možda ti da neki plus :)

• Марко 

Звижди ми јаје.

• (

Mislim da je ovo bilo predlagano već, ali od strane novajlije nekog, koji je brzo dobio tuki međ žvale. Naravno, Kolfild neće.
    Predlog mi nije potreban. Bar meni.

• Bruce

ja sam se smorio od predloga, neću više ni da učestvujem na takvim temama

• Truleks Krpa

trba stvarno nešto na ovom fazonu, dugme sa strane i kad klikneš na njega sačuva se tekst koji si do tad otkucao u polje za definisanje, onomad mi se desilo da komplet definicija se obrisa kad sam kliknuo na neki F slučajno nemam pojma kako, tek morao da kucam sve ponovo iz tikve. Stvarno to ponekad smori i više od gledanja Šotke kako prazni kloaku na svakoj temi.

• Марко 

Није греота што вам се избришу дефиниције, ионако су срање. Позз

• Вокаси

Могло би се измајмунисати да буде дугме Драфтови, као тема на форуму, и ту да нам блеји незавршено, да не блеји по компу

• A

Predlog nije loš, ali nešto ovakvo ima smisla implementirati tek kada se druge osnovnije i jednostavnije stvari reše.

Ovaj "problem" konkretno ima hiljadu alternativa i nije vredan posebne teme.

• Цар

Добар предлог, али с друге стране
    http://www.dodaj.rs/f/3k/iH/4j2biree/kajzenov-bol-u-kurcu.png

• Natnat

Predlog nije loš, ali nešto ovakvo ima smisla implementirati tek kada se druge osnovnije i jednostavnije stvari reše.

Koji si car, ovo ni Djilas ne bi bolje sročio!

• Makaronac

ubacite galeriju golih ženski sa opcijom plus i minus na njih, da biramo odabrane

• A

Koji si car, ovo ni Djilas ne bi bolje sročio!

Imam kasnije danas neke ozbiljne pregovore sa potencijalnim klijentima, pa sam skroz u elementu za ovakve lajne.

• Natnat

Vidim, slušam ih svaki dan. Ubaci frazu "formalno pravno", to moj direktor obožava, a vidim da svi trepću kao svrake kada govori...

• Bruce

nije zgoreg i ponekad napraviti paralelu između *de facto* i *de jure*, tu se obično svi zamisle oko cene graška na pijaci...

• paninaro

Konji koji jure... De jure?

• Bruce

jure kod Milana Konjovića...

• Tuccini

De fakto Fato!

• Pepe González

Ovo pod hitno da Kaizen uvede, jer je tako nešto nemoguće uraditi u Vordu i Libreofisu i sačuvati na disku, il' nedobog u Gugl Doksu. Opstanak sajta je u pitanju.

• Johnny Kurajber

Odličan predlog + :)

• Puzzle-Fox

Hmmmm, ja kad hoću da pogledam kako bi mi izgledala defka samo uđem na "izmjeni" neke prethodne, otkucam tu, sačuvam verziju u kojoj mi odgovara vizuelno u notepad i objavim.

Mislim prijedlog nije loš al' ajde se vi pozabavite prvo sa problemom da popularni krateži imaju više glasova od većine odabranih defki. Nije da se žalim jer sam i ja imao takvih krateža ali cijenim da velikom broju ljudi to smeta. Uostalom, šta je problem zamijeniti da odabrane stoje ispred popularnih ili učiniti da su bar podjednako uočljive na neki način (umjesto najnvoijih u onoj kućici sa strane da stoje odabrane?)

Ono, bez "draft" dugmeta su ljudi preživjeli e'o 5-6 godina, sumnjam da bi nas spasilo. Jes' da obično kucam iz glave al' kad pripremam neku dužu defku sređujem je u wordu ili notepadu i po nekoliko puta i ne mislim da bi mi kvalitet defke bio išta bolji da sam je sređivao ođe na vukajliji (za to služi posljednja provjera pred objavljivanje)

• Truleks Krpa

Mislim prijedlog nije loš al' ajde se vi pozabavite prvo sa problemom da popularni krateži imaju više glasova od većine odabranih defki

potpuno se slažem. Ali postoji rešenje, birati po dve istovremeno nekom autoru, na taj način bi obe sakupile kao nekad jedna, tzv. dvojezgarni odabir.

• лош тенор

Pazl, ta nedovršena definicija bi ostajala u nekoj ladici na sajtu. sjetio bi je se češće garant, jer ako je ovako negdje na računaru, uđeš u nju rjeđe nego u fliper. ne moraš je odmah objavljivati, može tu biti mjesecima, pa kad ti proradi želja ili inspiracija dođeš, sklepaš i pobijediš.

• Puzzle-Fox

potpuno se slažem. Ali postoji rešenje, birati po dve istovremeno nekom autoru, na taj način bi obe sakupile kao nekad jedna, tzv. dvojezgarni odabir.

I da se unaprijed napravi lista kad će kome šta biti odabrano, da te ne uvati srčka kad se probudiš. Ipak je to šok lololo

• Nienna

isti kurac hoces sacuvati u wordu pa prekopirati ili ovo sranje.

• Nienna

a da , zaboravio sam da ste svi urbani sa galaksi telefonima.

• Puzzle-Fox

Razumijem tenore ali ima avetinja ka' ja koje 95% defki pišu iz glave a one koje pripremaju ne pripremaju duže od dan.
    Rezultat toga su po 3 objavljene i 4 obrisane defke na dan lololo.

• лош тенор

isti kurac hoces sacuvati u wordu pa prekopirati ili ovo sranje.

a zašto, eto, ne bi samo probali, da vidimo kako je?

• лош тенор

haha ovako se ribe nagovaraju da daju u goozoo

• Nienna

malopre sam kenjala.

• лош тенор

Razumijem tenore ali ima avetinja ka' ja koje 95% defki pišu iz glave a one koje pripremaju ne pripremaju duže od dan.

haha ja ne znam kad sam, kada se sve sabere, potrošio više od pola sata - sat na pisanje definicije, u slučaju da se radi o nečemu dužem.

• лош тенор

serem, treba više, ali kakav dan, pa neće biti objavljena iznad vitrine u dnevnoj

• Puzzle-Fox

haha ja ne znam kad sam, kada se sve sabere, potrošio više od pola sata - sat na pisanje definicije, u slučaju da se radi o nečemu dužem.

Pa ne mislim ja 24h. Nego ono, napišem osnovu neku od 400-500 riječi za 10ak minuta, onda malo sredim to još desetak. Pa za 2-3 sata kad mi naleti inspiracije ubacim neke gotivne ukrase (15ak minuta), onda kad se smilujem tamo neđe predveče odradim generalku koja traje oko 15 minuta i sjutra pred objavljivanje još nekih 5 minuta za posljednje promjene i eventualno ubacivanje kurziva i bolda gdje sam zaboravio.

• Pepe González

Nešto ovako ćitam: kome je mrsko i teško da otvori Vord i napiše definiciju, verovatno mu je mrsko i da se portudi da napiše neku kvalitetnu definiciju, to je taj tip neljebarskih glava kojima smeta dva klika da udenu da bi se prešaltali između odabranih, popularnih i komentara. Ništa lično, opšta priča, subjektivno viđenje.

E, da, još nešto, lično. Kolfilde, predlažeš da se unapređuje sajt, a neko veče si ga najstrašnije ispemovao sa sijaset šaljivih "Dragan Kojić" definicija, licimurno je. Bar za moje pojmove. Spemovanje šaljivim definicijama - dosta grđa rabota od manjka dugmadi.

Ljudi bi samo neku dugmad dodavali, neki interni fetiš jebemga. Koliko je dosad predloga za neku dugmad davano, Vukajlija bi izgledala k'o instrument tabla borbenog aviona. Uz kreiranje naloga, pdf od triesšest strana bi stizao na mejl sa uputstvima za upotrebu sajta.

• Truleks Krpa

sve bi to bilo ok Lukse da Word nije najneuspelija kreacija programerske mafije namenjena isključivo da iznervira korisnika (verovatno su programeri i sami mrzeli da kucaju seminarske na pisaćim mašinama pa su iz osvete napravili faking Word da se studenti, sekretarice i svi ostali frustriraju). Uostalom, pogledajte kako su drugovi članovi definisali Word. A i ono smeće notebook, notepad, što ne zna kad da pređe u novi red nego ti od celog dokumenta napravi jednu zmiju od rečenice mi tek ide na gangliju.
    Kucam direkt u polje za defku, a Kazan ako me se seti, seti, ako ne nikom ništa.

• Tuccini

Samo da se pohvalim da mi je doc sa živim defkama prešo 100 strana :D
    Jbt, mogo sam knjigu napisati.

Ima danas i GoogleDocs i WordPad i AbbyWord i 100 zafrkancija.
    Duže defke (dakle, više od par linija) ne pišem nikad direktno. Uvek ima da se nešto isperdaši, dotera, malo dodstoji, duzri i tako.

• Pepe González

Truleks Krpa
    sve bi to bilo ok Lukse da Word nije najneuspelija kreacija programerske mafije namenjena isključivo da iznervira korisnika (verovatno su programeri i sami mrzeli da kucaju seminarske na pisaćim mašinama pa su iz osvete napravili faking Word da se studenti, sekretarice i svi ostali frustriraju). Uostalom, pogledajte kako su drugovi članovi definisali Word. A i ono smeće notebook, notepad što ne zna kad da pređe u novi red nego ti od celog dokumenta napravi jednu zmiju od rečenice mi tek ide na gangliju.
    Kucam direkt u polje za defku, a Kazan ako me se seti, seti, ako ne nikom ništa.

Ja znam ljude što doktorske disertacije pišu u Wordu (ne baš najbolja opcija, ali je sasvim moguće), ali valjda za defku od 500 reči na Vuki treba nešto više. Jebemu boga, pa ti onda kucaj u Latex-u ako ti Word ne valja. Latex, Word, Libre Office, kamene pločice, guščije pero, pergament, to su sitnice, poenta je bitna. Kako vidim moraću na sve postove udarati reference, futnote, tabele i ilustracije sa razmatranjem svih opcija unapred, pa preko toga sveta opičit' krosreference, da mi se neko ovako ne ufati nebitnih detalja u postu. Eto ideje za još jedno dugme. Odoh sad ispemovati sajt sa sepetom spem-he-he-al'-sam-rokenrola definicija da lečim bol na duši za manjkom dugmića. Prosipanje spema i nedostatak kvaliteta je nebitno, sad kad je stani-pani i kad nam fale dugmići.

• A

Word je majka! Moj dokument sa poludovršenim defkama i naslovima je na Google Drive-u i sada mogu da mu pristupim od kuće, na poslu i sa svih svojih Androida, leđa me više ne bole, a o šuljevima da ne govorim.

Ima li Luks još nešto da doda, pa da zaključavamo?

• Pepe González

EVO BRAĆO VERZIJE 1.0 DA SE ISPOMOGNEMO DOK SE NEŠTO NE REŠI.
    http://www.zaslike.com/files/l61jxysh8hrqr2xr3l9u.jpg

• Tuccini

Luks, si koristio Zotero, dobar je za reference?
    XD

• A

Tako nešto sam čekao :D

• Tuccini

Luks, ekstra ti ta defka što je čitaš, kekekek