- G
Буди мушко и преузми одговорност за своје поступке. Бежиш из школе?
- j
jedi govna rasni

znam da će ovo zvučati vrlo nevjerovatno ali ako pojedeš svoju spermu i poslije toga popiješ čašu vrele vode (ne baš ono da se spržiš; a vodu piješ radi boje apsorbcije spermatozoida kasnije) organizam kad vari i spermatozoidi se prepoznaju kao dio sopstvenog tijela reaguje povišenjem temperature tu neđe do 38°C ali to traje fazon nekoliko sati tako da moraš doktoru što prije ako to radiš.
Mo'š i čaj umjesto vode.
- Пд
Три болна дана траје. После умреш.
за кога имам проверене информације да редовно срче своју сперму и никад није добио температуру а и смршо јеNešto si mi omršao kad smo se videli danas...
Maćori najbezbolnije ti je da odeš polu go odigraš neki basket-fudbal i ostaneš mokre kose i udova sat vremena napolju da se totalno razladiš
groznica+temperatura 100%
Znam likove koji su stavljali ruku u led, praktično dok ne zalede, posle samo malo čuknu to mesto gde su držali led, i NAPUKNE im kost. NE DA PUKNE KOST, da ti treba da zaraste 2 meseca, nego da ti stave gips (vide na rentgenu da je kost naprsla), ti naravno biraš ruku.
ALI ja to nisam radio, ne mogu ti reći ništa tačnije, raspitaj se. Ili upiši neki sport jebote (dobiješ gomilu opravdanja, ja ih i prodavao), ili šalji nekome da ti uradi. ILI NAUČI JEBOTE, koji si razred?
ja sam rasan
Malo cu da se druzim sa yeahbatchom, pa cu postati retardiran kao on i nece me vise slati u skolu nego u specijalnu ustanovu.Kakav šuk, čisto klinački
Idi bre u kadu, napuni ladne vode, i tamo stoj jedno pola sata, poslije toga izadješ na balkon , u roku od pola sata temperatura trijesosam. Bar je tako meni kad sam htio da izbjegavam večeru sa rodjacima.
Idi bre u kadu, napuni ladne vode, i tamo stoj jedno pola sata, poslije toga izadješ na balkon , u roku od pola sata temperatura trijesosam. Bar je tako meni kad sam htio da izbjegavam večeru sa rodjacima.Ovo, ali samo do onog dijela da stojiš tamo pola sata (uključujući i to jelte), i onda presjeci vene i umri kao pravi peder
Debilu ja sam srednja skola!Ovo e rasni
http://filoloska.edu.rs/filoloska/sites/default/files/o_nama_pic.jpg