Kako dobiti temperaturu?
  • Rasni

Kako da se razbolim da mi nije dobro 3 dana ali da nema nekih posledica? Kako da dobijem temperaturu? I kako da zajebem doktora?

• Hogar_Strašni™

Sirovog krompira pojedi!

• Leprikon

пола киле

• Hogar_Strašni™

50-AK GRAMA

EDIT: Ne slušaj ove, pregorećeš

• G

Буди мушко и преузми одговорност за своје поступке. Бежиш из школе?

• Стеван

Из чега имаш контролни?

• al pacino bre

ne sme sirov, dobio bi proliv
    mora pržen, al velika količina - kilo dva pomfrita

• Rasni

Ma kontrolni iz engleskog. Oborice me.

• j

jedi govna rasni

• Hogar_Strašni™

al pacino bre
    ne sme sirov, dobio bi proliv

Dijareja i temperatura... BANJA

• al pacino bre

kaži da si rusofil
    il, bolje nemoj, jedi sirov krompir - bar pola kile

• Rasni

Ma sto gore da mi bude to je bolje. Ali da nema posledica.

• al pacino bre

Setio sam se rasni:

Gledaj neki dokumentarac o Partizanu

• Wh!te

1. Idi u apoteku
    2. Traži sisatoj apotekarki "nešto za temperaturu"
    3. Kada ti ponudi "ferveks" uljudno odmahni glavom
    4. Reci joj da zapravo hoćeš da dobiješ temperaturu.

Uzmi narendaj dva krompira prelij kečapom i super si kroz nekoliko sati...

• Makaronac

skini se i lezi na pločice u kupatilu i uzmi flašu hladne vode i sipaj po jajima

• Rasni

I koliko traje to od 1 krompira?

• Puzzle-Fox

znam da će ovo zvučati vrlo nevjerovatno ali ako pojedeš svoju spermu i poslije toga popiješ čašu vrele vode (ne baš ono da se spržiš; a vodu piješ radi boje apsorbcije spermatozoida kasnije) organizam kad vari i spermatozoidi se prepoznaju kao dio sopstvenog tijela reaguje povišenjem temperature tu neđe do 38°C ali to traje fazon nekoliko sati tako da moraš doktoru što prije ako to radiš.

Mo'š i čaj umjesto vode.

• Пд

Три болна дана траје. После умреш.

• Leprikon

није истина. знам вукајлијаша кога нећу сад именовати за кога имам проверене информације да редовно срче своју сперму и никад није добио температуру а и смршо је

• Bruce

Nemoj to da radiš, krompir je zajeban. Bolje padni godinu.

• al pacino bre

I koliko traje to od 1 krompira?

zavisi kolki je krompir
    u principu, prosečan krompir (49,389 grama) ti proizvodi 0,2189 stepeni celzijusa povećanje temperature.
    pa računaj, za 39 stepeni ti treba jedno 13,18 prosečnih krompira (neoljuštenih naravno, u kori su vitamini, ali opranih, dobro

• Puzzle-Fox

није истина. знам вукајлијаша кога нећу сад именовати за кога имам проверене информације да редовно срче своју сперму и никад није добио температуру а и смршо је

Samu spermu bez tople vode

• Wh!te

за кога имам проверене информације да редовно срче своју сперму и никад није добио температуру а и смршо је

Nešto si mi omršao kad smo se videli danas...

Maćori najbezbolnije ti je da odeš polu go odigraš neki basket-fudbal i ostaneš mokre kose i udova sat vremena napolju da se totalno razladiš
    groznica+temperatura 100%

• Rasni

Trljao sam se ledom po stomaku al nista. Sutra kad se probudim krompir ide.

• Бохор

Nije pravilno uzimao, on grguće spermu. Treba da pije.

• Carl Cox

Znam likove koji su stavljali ruku u led, praktično dok ne zalede, posle samo malo čuknu to mesto gde su držali led, i NAPUKNE im kost. NE DA PUKNE KOST, da ti treba da zaraste 2 meseca, nego da ti stave gips (vide na rentgenu da je kost naprsla), ti naravno biraš ruku.
    ALI ja to nisam radio, ne mogu ti reći ništa tačnije, raspitaj se. Ili upiši neki sport jebote (dobiješ gomilu opravdanja, ja ih i prodavao), ili šalji nekome da ti uradi. ILI NAUČI JEBOTE, koji si razred?

• al pacino bre

Trljao sam se ledom po stomaku al nista.

onda si ti RH pozitivan - džabe jedeš krompir
    sirov grašak našte srca, jedna šaka i to je to

Grašak kad se bori Rasni će da gori

• Sejo_govedo

Једи неољуштен кропијер. То је пуно јаче од ољуштеног...

• Makaronac

Bolje ti je izazovi mučninu, povraćanje i proliv.

Najlakše ti je da popiješ dva litra mlijeka u tetrapaku i sraćeš ko ja maloprije. Proliv najveći. Poz

A tek prdež...

• Rasni

Ili kruske kupim... Toga se nisam setio.

• Galantni kosovac

Gurni nekoliko kocki leda u rc

• Makaronac

I još dva litra kole i čili čips uz mlijeko.

• FAĐO

Јел ти пало на памет да се олешиш од алкохола, вињака рецимо, онда те твоји сигурно неби пустили таквог да идеш у школу.

• Sejo_govedo

Отвори још пар тема на форуму, али са великим насловом. Сигурно ће ти се јавити неко са правим приједлогом...

• Марко 

Баци се под кола.

• Rasni

Malo cu da se druzim sa yeahbatchom, pa cu postati retardiran kao on i nece me vise slati u skolu nego u specijalnu ustanovu.

• FAĐO

И тамо ћеш пасти из Енглеског.

• Без Шећера

Само парче љуштуре од конпира изеди и тоето, загарантовано куцаш бар 38 целзијуса, јелте...
    Немој да се кљукаш без везе количином, одвратан је укус, ко мокар песак да једеш, аукурац....

• dusan1001

Rasni bole te kurac još jedna godina u osnovnoj neće ti škoditi lolo

• Шека

ja sam rasan
    Malo cu da se druzim sa yeahbatchom, pa cu postati retardiran kao on i nece me vise slati u skolu nego u specijalnu ustanovu.

Kakav šuk, čisto klinački

Idi bre u kadu, napuni ladne vode, i tamo stoj jedno pola sata, poslije toga izadješ na balkon , u roku od pola sata temperatura trijesosam. Bar je tako meni kad sam htio da izbjegavam večeru sa rodjacima.

• Шека

Ja da sam četvrti srednje, ja bi pao da mogu dva put na ekskurziju didem

• Puzzle-Fox

Idi bre u kadu, napuni ladne vode, i tamo stoj jedno pola sata, poslije toga izadješ na balkon , u roku od pola sata temperatura trijesosam. Bar je tako meni kad sam htio da izbjegavam večeru sa rodjacima.

Ovo, ali samo do onog dijela da stojiš tamo pola sata (uključujući i to jelte), i onda presjeci vene i umri kao pravi peder

• Rasni

Rasni bole te kurac još jedna godina u osnovnoj neće ti škoditi lolo

Debilu ja sam srednja skola!

• Puzzle-Fox

Još gore. Srednja škola je tako prosječno.

• dusan1001

Još bolje taman ponavljaš svaku godinu i onda kad kažeš ljudima da si se školovao 16 godina misliće da si završio fakultet lololo

• Rasni

Znaci malo krompira i to e to. Modovi moze lok.