Pravda za istinu o Rusima
  • M

Kad Rusi otimaju zemlju od drugih država onda je to kul, to su braća, pravoslavno slovenska, a Albanci kad to urade ondu su Šiptari i najgori su. Liječe li to Rusi komplekse? Zato što su prodali Aljasku za nepunih 120 miliona današnjih dolara?
    Okupirali su crnogorsko primorje, Njemci su nas napadali s oružjem a ovi napadaju s parama, sve oteše.

Like-ujte ako i vama idu na kurac.

• Марко 

govna највећа

• Dilan Dog

Rusi su govna.

• Truleks Krpa

rusi su ok, rusofili smaraju.

• Bruce

i ovi što prodaju zemlju pa bi je nazad isto smaraju, jeb'li vas Rusi i ko ih voli i ko ih mrzi, ja ništa od njih nisam dobio

• Рус

Mojne da nas dirate!!!

• Рус

i ovi što prodaju zemlju pa bi je nazad isto smaraju, jeb'li vas Rusi i ko ih voli i ko ih mrzi, ja ništa od njih nisam dobio

sas da dobijes 1+ od mene, da ne kazes da nisi nista dobio..

• Луди Чак

Jebali vas svi da vas jebali.

• M

i ovi što prodaju zemlju pa bi je nazad isto smaraju

Šta li tek onda misliš za ove što kukumaču za Kosovom koje nije kupljeno nego DEMOKRATSKI otcijepljeno

Ja ne znam što Rusi nonstop hoće da zapodjenu kavgu s Amerikacima, one đečije fore "aj takni mene ako smiješ" i to, puštite ljudi ratovanja i svađa, neka vi Putina diktatora, nije sve u tome ko je jači.

• Срета-Штета

Што се тиче Крима, ја не би' да се ми ту нешто мешамо, али Крим је Русија, Косово је Србија, опаааа

• Jericho

Nije 120 miliona vec 7, danasnja vrednost tih 7 je oko 120. Mada je i nebitno. Ono sto je meni zanimljivo jeste demografija Aljaske:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Alaska#Race_and_ancestry

Ako je peticiju za kratko vreme potpisalo 18.000 ljudi - a ruskog porekla je 1,4% od 730.000 - sto ce reci nekih 10.000 - KOJI SU RAZLOZI DA NEKO MISLI DA MU MOZE BITI BOLJE POD RUSKOM VLASCU?

Druga stvar, ako je za peticiju potrebno 100.000 potpisa - to znaci da ce skupljanje tog broja znaciti maltene da imaju i potrebnu vecinu za izglasavanje.

AMERIKANCI CE DA BORBANDUJU ALJASKU DA SE NE BI OCEPILA!!!

• Срета-Штета

Ту петицију може да потпише свако ко има приступ интернету.

• Луди Чак

Bitno je i to da od tih 1.4% Rusa, nisu svi zapravo Rusi, verovatno većina i nije uopšte, nego Amerikanci ruskog porekla, kao Irci, Italijani i svi ostali u Americi.

• Срета-Штета

Што, је л' не може? Ја прочит'о јуче на сајту РТС-а да може. Ево овде пише:

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/10/Svet/1557441/Peticija+za+ujedinjenje+Aljaske+i+Rusije.html

• M

Još im pamtimo za lažnog cara Šćepana Malog (mali hihi)!

• Truleks Krpa

u selu iz filma tri karte za holivud podela je bila oko 50/50. Kad bi sad pravili film svi bi bili za ruse. film bi se zvao tri karte za sibir. ali stvarno treba da braća rusi učine nešto za silne fanove iz srbije, nešto kao putinijada za srbe gde bi džumle rusofila dobilo besplatne vozne karte za rusiju i dva tri dana tamo celivali noge i lizali bulju putinu, jebo ih on da ih nejebo, udaviše.

• G

Kad Rusi otimaju zemlju od drugih država onda je to kul, to su braća, pravoslavno slovenska, a Albanci kad to urade ondu su Šiptari i najgori su.

Аљбанци су Шиптари. Зли Руси отели оно што је њима отето. То му дође на израз - враћено. Шиптари су нама отели Косово за време Турака, а ми њима за време Краља - те смо га вратили. Сада опет у круг. То је историја.
    Него, шта мислиш, јел Сребреница сада отета или враћена?

Liječe li to Rusi komplekse?

Не, нису искомплексирани као ЕУнемачка и Америка. Руси не зову муслимане терористима (нажалост), а у ЕУ и Америкама то није случај.

Zato što su prodali Aljasku za nepunih 120 miliona današnjih dolara?

То је била контрауслуга за помоћ Америке царској Русији. То је била тужна грешка, јер би Рује сада држале балистичке пројектиле на граници Аљаске са Америкама. Или још боље - тамо би населили добре Бошње са авиообуком или неким експлозивним геџетима. Е, тад би се Америма тресле гаће!

Okupirali su crnogorsko primorje, Njemci su nas napadali s oružjem a ovi napadaju s parama, sve oteše.

Истину кажеш, чоче. Треба да им вратите сурове паре за пљачку коју сте им учинили, да се ослободите окупатора.

• Jericho

Ko se jos informise o bilo cemu sa sajta PTC-a, fo krajin aut laud!!!

• Dilan Dog

Istorijska je nepravda što se danas u Moskvi ne govori njemački.

• paninaro

JU ES EJ! JU ES EJ! ♡♥♡♥♡♥♡♥

• Срета-Штета

Jericho

Ko se jos informise o bilo cemu sa sajta PTC-a, fo krajin aut laud!!!

Случајно сам јуче на то наиш'о. Свеједно је где се ко информише кад су нам медији го курац без изузетка.

• Рус

da sam znao ne bi ti dao sliku :p

• KBO!

Da mi je samo na 5 minuta zaviriti u mozak lokalnog rusofila da vidim kakve jebene kontove vrte ti ljudi. Siguran sam da ih 90% ne bi znalo pokazati rusiju na neoznačenoj karti a o pričanju maternjeg ruskog jezika da ne govorim.
    Takođe je velika šansa da većina njih nije napustila rodni grad ili selo nikada u životu ali to ih ne sprečava da vozdižu rusku imperiju i da sanjaju vlažene snove kako blajve vrele ruske kurčine na surovoj sibirskoj zimi dok im putko lično drži kutiju sa vlažnim maramicama da obrišu šugave face kada im brat rus zamaže lice svetom ruskom sjemenom tečnošću.

• M

Ja imam ruski nadimak, o ironijo u usta ti se jebem.

• Jericho

Lazi ljude da je poljski, boli te kurac.

• KBO!

džeri vrni nam se na čet mađijo

• G

KBO!
    Ево, ја сам русофил (дакле волим Русе, оно што је позитивно, оно што вреди и има смисла, али волим и неке друге народе - Јапанце, Кинезе, Египћане, Индијанце, Мексиканце, Французе..), знам географију и Русије (јер знам уопштено географију целог света, мање више) и мислим да је твој став о русофилима само облик неке твоје тешке фрустрације.
    Не сањам да блајвим ничије курце, али теби је ваљда пушење и размазивње сперме по лицу нешто што вучеш из куће. Управо зато то не би требао да износиш овде јер је то за психијатра, а не за јавност. Да си рекао да олижемо неку Рускињу и да нас голденшауреује - да, што да не? Али теби очигледно прија пушење курца и фејслифтинг спремом, па не знам шта бих ти рекао даље...

• KBO!

Granjika ako si takav kao što reče što te dotiče moj post , a fino sam napisao da je bar 90% likova u tom fazonu. Sada što si ti teški bukvalac to je već tvoj problem a ne moj.
    A na kraju krajeva i dalje smatram da si trol tako da svaka rasprava sa tobom gubi smisao, imaš i previše ljudi koje se primaju na tvoje postove mene zaobiđi.

• G

Ајукурац, ако ниси трол, онда ти помоћи нема.

• KBO!

Ne znam ja ko je ovde trol ti dokoni čovječe.

• YouCantHandleTheTruћ

Не зна се на којој слици је лепша.

• Dragisic

Dragi moj nadaleko suverene crne gore: Sovjeti su te oteli iz ruku njemačkog okupatora 1944, pripadaš njima i ovo je sada samo formalnost. Velika je sramota to što vam je putin tražio parčence zemlje u Baru da naprave ulaganje u savremenu luku i formiraju jadransku flotu. Đe će vam duša. Ja bi odma otfikario prevlaku od crne gore i pripojio ruskoj federaciji. Kumbor novi Sevastopolj. Žanjice Novogorod. Tivat novi Černobil.

• Truleks Krpa

''Na donjoj mi je malo ljepša, Bolji je pogled, ako me razumete''
    http://images.24ur.com/media/images/original/Mar2010/60430976.jpg?d41d

• G

KBO! Намажи лице својом посебном кремом и уживај.

• musssashe

Rusofilska kontraditornost se dira sa granicama Rusije

• dusan1001

Jebote ova stanica je do pre neki dan imala 5 iljada debila a sad 19 odakle bokte

• Bruce

ne kapiram zašto se to uopšte pitaš :)

• Рабин Шлома

Нико не каже да је у реду то што Руси раде. Али то је борба за моћ између њих и Американаца. Ако ниси уз Русе, хтео ти или не аутоматски си за Амере. Просто зато што политичка неутралност фактички не постоји данас.

• javio

nemate pojma bre...

ja sam za to da se raspise referendum

Da li ste za to da Srbija postane ruska gubernija?

sta nam fali, nasi presednici su ionako bili strani spijuni, oduvek, tako da lepo nemamo presednika, imamo gubernatora i presednika Putina Velikog.

i ic kur da nas ne boli ni za zimu ni za gas ni za eu

• YouCantHandleTheTruћ

Ја не знам шта вама није јасно око тога што неко воли Русију. То је љубав, није рационално, наравно. Рационално, Срби се спакују и пут Немачке, Француске, Америке, а тек понеко запали за Русију. И наши русофили траже карту за бољи живот на западу, па шта? Зашто би престали да воле Русију, ту дивну земљу?

• javio

ja volim prase!

i Rusiju!

i Putina!

i nek im jebe kevu svima!!!jedanaest

• Dragisic

E jes, jako im trebamo. E Putine, aj ti priključimo jednu zemljicu iz koje već prete Amerima nuklearnom raketom, ako ih prikljucimo. Mmmmm. Bolje ne, izginućemo svi zbog budala, kao 1915.

• javio

ne trebamo mi njima ic, ali trebaju oni nama...sta kurac, ako se vec prodajemo daj da se prodamo slovenskoj braci...

• Zhajk

Svaka nacija ima dobrih i loših ljudi, ali imao sam čast da upoznam Vitali Careva i još nekoliko državnika Ruske Federacije koji su radili u ambasadi Ruske Federacije za vreme SR Jugoslavije (posle bombardovanja).
    Mislim da sam ovo već pisao na nekoj temi o Rusima,ali nema veze.
    Ja inače ne verujem nikom dok ga dobro ne upoznam,ali za njega i većinu koja je tad radila u ambasadi imam samo reči hvale.

• M

Rusofilija bolest najmilija.