da li biste se potukli za djovaka?
  • ПАНЋЕРА

i zasto? ja bih, jer greota onog deteta
    STA BISTE URADILI ZA DJOVAKA

• ČmarniKolutić

zasto da ne, uvek tu kad je frka

• Bazzi

jašta bih

• javio

Tipa neki oće da ga biju i ja da ga branim? To?

Ili neko ga vredja ovako u kafani Djovaka nigde samo mi pjani a ja krenem da bijem ovog ßto vredja djovaka?

Ili u autobusu ili tako nesto?

Nisam razumeo pitanje profesore pa ako hoćete da objasnite i iskoristite u rečenice.

• javio

ŠTAaaaaa?

• PROSEČNA SRBENDA

šta je pitao javio
    i jel dolazi u obzir zamena u vidu stavljanja ruke u ključalu vodu do lakta ili tako nešto

• ПАНЋЕРА

dolazi u obzir. treba promeniti ime teme u sta biste uradili za djovaaka!
    sve to javio, sve sto si naveo. pa cak i u rat da treba da se ide za djovaka - da se ide,

• javio

Ili ako može da se gurne cajper ciganjki i oliže prs u zamenu za da se bijem...

al da mi objasniš prvo u kojoj situaciji i šta ja imam od toga...

• Bruce

Kad ovako igra kao sad protiv veverice, ja bi sišao na teren da mu lupim jednu roditeljsku zaušku.

• javio

Pa ne znam baš, da si reko za vučića ili vulina ili zoranu ministarku znao bi odgovor a ovako ne znam...

• ПАНЋЕРА

pa nemas nista od toga, isto kao sto nemas nista od odlaska u rat. ali eto tako. nebitna je situacija, po treci put, bitno je da je za djovaka.

• PROSEČNA SRBENDA

ja bi ubio, ništa više

• javio

Ma kako to nebitna, na primer ako neko kaže djovak kosovar zgrno pare i ja moram da se bijem neću jer je istina...al na primer ako neko kaže djovak prodo kosovo opet neću bole me...daklem bitna je situacija..jer na primer ako ga biju ganferi na banjici ili ga ona moja rodjaka od žene mu bije ga e onda bi ga branio...

• ПАНЋЕРА

e to, recimo neko prica da je mal istefan gej, jelbi se potuko? ja bi.
    ili reicmo neka baka sto je retkost pocne da pljuje djovaka kako se hefta u dvojku a misvi iz pouzdanih izvora znamo da ima zenu i decu i da je latentni feget

• Carl Cox

Stefan nikako ne mere biti gej. Ime mu jednostavno ne dozvoljava.

• ПАНЋЕРА

da, stefan je bas cool. cak bih ga i jebao

• javio

Jok bre, ko mu jebe matwr kosovarsku nek se hefta gde oće...

al na primer tebe neko da dira ja bih došo da te brani pre nego djovaka on ima pare i može da plati da ga čuvaju a ti imaš samo babu a ja bih ti pomogo i branio bihte kao svoj svog sina ili dete neko ili nekog bratučeta i svastičića na primer...

• ПАНЋЕРА

KOSTIC LOLOLOLOLOL KULENKO

• enemyofthefreeworld

рећмо неко га нападне овако физички наравно да бих улетео за ђовака, јер је богат и можда би ме после позвао да шмрчемо кокс заједнички на јахти

• javio

Ma gde bi Enemi pička kosovarska bi pobegla a ti bi dobijo po pičci i onda bi još on prodo priču novinama kako su ga napali a on je bijo spreman fizički zbog što ne prima gluten u venu i sve ih je sjebo sjednim mavaši gerijem u predelu pleksusa stomačnok...

• Bazzi

A za tita bi se potuko

• Bazzi

jebo te tito

• Deku

Ako ga napadne Željko Joksimović onda da, ako ga napadne Bačje onda ne, jer Bačjeov burazer na noževe loži se.

• ПАНЋЕРА

deki izvuci lajnu spida i boli te penis imas muda do poda i mozak do nokta

• PROSEČNA SRBENDA

sigurno da bi se potuko kad bi neko komentariso u zagrebu u nekom kafiću o njemu
    a kad bi sovo častio bi ga bg pivom jer tako treba novak je pička

• enemyofthefreeworld

нема везе ја сам такав чоек, преподобан, помажем сиротињи

• PROSEČNA SRBENDA

šalim se novaku bi dao da mi šeta kera da mi sutra zatraži!
    dao bi mu ajfon da imam i zlatni lančić i pederušu sa pijaca

• ПАНЋЕРА

ja reko napolju umro djovak, baka sa klupe vice: pu, jezik pregrizo.
    preplakala je sina ali djovaka ne

• decko_koji_obecava

tuko bi ga do smrti a i posle

• PROSEČNA SRBENDA

dao bi mu babu da traži da mu prži palačinke uveče i pere usrane gaće

• PROSEČNA SRBENDA

ako nekada umrem voleo bi da to budeh u krugu od 150 kilometara od njegovog groba

• javio

Bazi umro tito ne treba se biješ za njega znam ja da u tvom srcu živi tile ali je umro i mi sad pričamo o dtugom najvećem sinu naši naroda i narodnosti o heroju socijalistićeskefederativnerespunljikejugosljavije o djovaku i dal bi se tuko u kafani da neko na primer kaže djovak peder a tito umro odavno al te nisu obavestili a ti ga jos uvek držiš iznad krevet sliku sa milje i misliš živ a on lipso

• ПАНЋЕРА

tito je umro?
    nije umro mali bog

• PROSEČNA SRBENDA

jel bi ostavili stefanu da vam traži okrajak kifle ako nekad djovak završi u karton sitiju zbog droge?

• ПАНЋЕРА

stefanu bih dao meso, ja bi jeo leba i vode

• PROSEČNA SRBENDA

kurac ja bi mu i leva i vode dao a na vazduhu živo

• PROSEČNA SRBENDA

čeček nešto razmišljam šta ako stefan isto bude imo dece šta onda možda bi bilo ljucki odma da se organizujemo bar mi sa vukajlije neki fond da napravimo da ima posle se možda svi uključe za nas 1000e godišnje ništa za andjelka budućeg mnogo(imam tako neki filing da će se zvati) a ako bude nerodjen jebiga nema vezee o5 trebaće stefanu za bazen

• Deku

na dsu bih pojeo aortu đovako ko Rik iz walking dead

• ПАНЋЕРА

ѕа дјовака бих се потуко кад не би глумио прегеј конобара

• Ludi Psihijatar

Ne bih zato što sam pička, grozim se nasilja...

• Цар

ЈА НЕ ОДЛУЧУЈЕМ ДА ЛИ ЋУ ИЋИ У БОЈ ПО ТОМЕ КОЛИКА ЈЕ СИЛА КОЈА МИ ПРЕТИ ВЕЋ ПО ТОМЕ КОЛИКУ СВЕТИЊУ БРАНИМ.

• PROSEČNA SRBENDA

u tome i jeste poenta da pobediš svoje strahove oslobodiš svoju ličnost i moliš se djovaku do sudnjeg dijema i izgradiš mu hram u kome će i tvoja deca moći da stavljaju pare na njegove postere

• dusan1001

ЈА НЕ ОДЛУЧУЈЕМ ДА ЛИ ЋУ ИЋИ У БОЈ ПО ТОМЕ КОЛИКА ЈЕ СИЛА КОЈА МИ ПРЕТИ ВЕЋ ПО ТОМЕ КОЛИКУ СВЕТИЊУ БРАНИМ.

TO

• PROSEČNA SRBENDA

nego ko je za
    što se tiče moje pprve inicijative na početku strane gore?

• Đoto

Ima dovoljno on Monažana, Monakijanaca, Moničana ili kako god se zvali da se biju za njega.