Ma kako to nebitna, na primer ako neko kaže djovak kosovar zgrno pare i ja moram da se bijem neću jer je istina...al na primer ako neko kaže djovak prodo kosovo opet neću bole me...daklem bitna je situacija..jer na primer ako ga biju ganferi na banjici ili ga ona moja rodjaka od žene mu bije ga e onda bi ga branio...

Jok bre, ko mu jebe matwr kosovarsku nek se hefta gde oće...
al na primer tebe neko da dira ja bih došo da te brani pre nego djovaka on ima pare i može da plati da ga čuvaju a ti imaš samo babu a ja bih ti pomogo i branio bihte kao svoj svog sina ili dete neko ili nekog bratučeta i svastičića na primer...

Bazi umro tito ne treba se biješ za njega znam ja da u tvom srcu živi tile ali je umro i mi sad pričamo o dtugom najvećem sinu naši naroda i narodnosti o heroju socijalistićeskefederativnerespunljikejugosljavije o djovaku i dal bi se tuko u kafani da neko na primer kaže djovak peder a tito umro odavno al te nisu obavestili a ti ga jos uvek držiš iznad krevet sliku sa milje i misliš živ a on lipso

čeček nešto razmišljam šta ako stefan isto bude imo dece šta onda možda bi bilo ljucki odma da se organizujemo bar mi sa vukajlije neki fond da napravimo da ima posle se možda svi uključe za nas 1000e godišnje ništa za andjelka budućeg mnogo(imam tako neki filing da će se zvati) a ako bude nerodjen jebiga nema vezee o5 trebaće stefanu za bazen