- M
Meni su jadni svi oni što fale svaki izbljuvak od definicije/postera/reakcije, ona divljenja u par riječi, 'Dobar kratež!', 'Čistokrvni sleng, bravo!' i onda se stvara raspršujući krug govnavih komentara raznih kretena koji u svemu vide takmičenje a ne zajebanciju.

jedan nikola prvi po zahtevu kosovara
http://www.portalanalitika.me/images/biblioteka3/jul_2013/kraljnikolaok0407.jpg
- º
A jebalo majke valjda ima razlike između "jadnika" i "bolesnika"?
- º
zaboravio si
n.na kraju brt

Rasnee, moram da te pitam jednu stvar, gde je na tvojoj listi Kosmopolita? Neverovatno mi je da toliko promeniš mišljenje jer te je odbanovala.
I to je odban bio bez izvinjenja, u fazonu "evo ti mali jadniče, zauzmi malo virtuelnog prostora da olakšaš ljudima u real life-u". I ono, kakva promena tvog odnosa prema meni kada si video da sam glasao za odban, a ja glasao iz sprdnje, jer si kontrateža Bombašu. Da li je moguće da si toliko Vulin da zaboraviš šta si juče pričao samo zbog nečega što ti smatraš "uslugom"?- М♦
Rasni nisi relevantan da sačinjavaš nezvaničnu listu najjadnijih vukajlijaša kad se nalaziš na zvaničnoj

Evo što sam ti hteo reći:
Офуцана задригла босанчуро, када је писменост у питању, за тебе сам доктор наука, јер видиш, мој матерњи језик је српски, за разлику од рикања, завијања, лупања батином о каменчину и осталих видова комуникације с брда на брдо који се у твојој постојбини користе. Капирам да ти је тешко да разумеш све ово јер ипак су те одгајили вашљиви прекодрински медведи, а већи део живота си провела у урлању са једним запушеним уветом, орању планинчине и стругању вучјих гована са гумених опанака, све док није куцнуо час да на трактору и са две кесе пуне вунених чарапа заједно са колоном својих крезавих земљака коначно крочиш у цивилизацију и спознаш благодети асфалта, пеницилина, ходања на две ноге и термички обрађеног меса, али пробај да бар мало напрегнеш те кржљаве босанске ганглије и схватиш да се овде говори мало друкчије него у околини пећине у којој си се окотила.