Nemam pojma o čemu se radi iako se po nazivu teme da zaključiti a i stvarno ne smatram Fendera i Boksera vrsnim poznavaocima igre pod obručima.
Ima jedan Filip, kad smo bili djeca NAGOVARALI smo ga da probaci (ili protitra, ne znam kako se kaže to) loptu kroz noge, znao je iks puta pokušati i nikad nije uspio, to je prava tuga složićete se, e tako ja zamišljam basket nubare
- S
lista na mestu skroz

Маркo, можеш да уметнеш кога хоћеш, опет ће тај бити прворазредни, а Fender другоразредни. Кари, Лилард, Пол, Ирвинг, Вејд, Роуз су прва класа. Ови остали ли су друга, који служе као резервни точак од Голфа. Трећеразредни играју 2-3 минута, у свакој трећој утакмици, потписују десетодневне уговоре. Fender то није, зато мислим да би он био сасвим добар евролигашки плеј. Наравно да није бољи од Теодосића, али баш да је толики немач појма је претеривање.
- b
ako provale da se nerviras jebace te do sudnjeg dana
http://image.prntscr.com/image/e3d5655e36b541199eec9fb007e1f907.png
Предлажем аутора александаркг за организатора тог меча.- b
Krivulja pokazuje progresivno kretanje Stecovih adimnistratorskih funkcija na fejsbuku. Kod lapova bio neki problem sa Boxom
- b
Како ући на листу, ради ли се о вештини играња или познавању кошарке
- DP
Ја сам тек са 25 у потпуности схватио шта и како тај пикенрол, пре тога сам имао неку магловиту представу.