Већ добра три мјесеца мјеркам једну малу: курва, некултурна, глупа и отворена... нагласићу отворена јер само сере, и сере и сере по читав дан... а глас јој је крештав ко да имитира Змаја од Шипова у задрузи. него да се вратим на тему... дјевојка је много отворена, и разбацује се својим "емоцијама"... још од првог септембра ми се пријебала, гледао сам је како се увија неком гузоњи у клабингу (ја немам пара а она воли паре што веома отежава спој) и просто ми је у јебеним мислима од тада... да будем искрен гори каква је пичка што се тиче и атрибута и понашањем, значи јебена клаберка капирате ме, више је гола него што има одјеће на себи... али опет има неку не знам како да опишем ауру... ако нисте сконтали заљубио сам се оно баш, до ушију... и сад пошто ја немам пара ко они које она гања, питао сам неког ортака што има кеша и некретнина шта да радим... е он је то разгласио читавом клаберском свијету и сад је мени блам а она ми се руга и гледа мога друга а мени пажње не поклања ни грош... често пролазим поред ње у клабингу и она направи онај ја богата а ти говно поглед... молим вас савјет за младог риффраффа
- 6
хехе
- DP
Reci joj da je sva egzistencija bol
- P
Ja bih samo trazio savjet od zapate, gambya i pseta. Stavi to u pravilima teme poyy
- М♦
Ja em imam devojku em svako malo uzmem broj telefona dal od neke klinke 18 god ili od neke milfare 33 god. Ne znam da dajem savete, ja samo imam muda do poda i lep sam
- 5C
Па веома отворено. Ухвати је за руку и стави је на јаја. Ако те не отресе још приликом хватања, то је то.