Kako prići VEOMA stidljivoj curi
  • Јан Скшетуски

Već dobrih meseca 3 merkam jednu malu: fina, kulturna, pametna i stidljiva......naglasiću stidljiva jer otvara usta na mesečnom nivou i pritom ima neki niskotonsi vibrirajući glas nalik Sojin....nego da se vratim na temu...devojka je veoma stidljiva i samim time ne pokazuje nikakve jebene emocije....još od prvog septembra mi je zapala za oko..imali smo neku spojenu nastavu (ona je prirodni ja društveni što jelte dodatno otezava situaciju) i prosto mi je u jebenim mislima od tada...da budem iskren nije preterano "zgodna" što se tiče "atributa" nako mršava veoma bledunjava(što je meni zapravo poprilično ljepo) nosi neke poarovske detektivske kapute i naočare....ali pak ispoljava nekom nevinom spokojnom stidljivom aurom....da ako niste već shvatili zacepao sam se do ušiju...i sad pošto jelte ne ide u moj razred neznam je i pitao sam jednog druga koji ide sa njom u razred da mi kaže neke stvari o njoj.....e pa klošar je razglasio celom prvom četiri da mi se ona dopada.......i sad očigledno je neprijatno i meni i njoj.......inače često se pravi da me "ne gleda dok krajičkom oka posmatra" kada napravim kontakt očima često se izbezumi i postidi u pogleda dolje......često je prolazim pored nje dok priča sa drugaricama....čim ugleda visok domitanti stas mladog jana...presče se..izbezumi i pogleda dole levo ili desno..molim neke savete za mladog Jana i njegovu situaciju......-

• velikiblek

Mucki je sutni u ledja i napastvuj,jer ces to svakako raditi za koji godinu,pa zasto cekati?

• Kafa

Ne, nemoj joj prici

• Mali Mujo

Ima blek poentu, moram se složiti. Mada ne znam ni zašto će ti neka koja

otvara usta na mesečnom nivou

xexexe

• Јан Скшетуски

Vidim da smo lepo počeli...samo tako...nije da nisam dovoljno iznerviran i smoren...

• Skočimiš

Uhvati je za kosu onako iza glave, unesi joj se u facu i pitaj je: "BIL POŠLA SA MNOM"?

• Kafa

Ne pricaj sa njom nabodi je ako me razumes xe xe xe

• Mali Mujo

"jel ti ovo miriše na hloroform? xexe"

• Јан Скшетуски

I ja budala pitam ozbiljna pitanja na Vukajliji......molim budite korektni.

• Dilan Dog

Tuferu ti si psihički bolesnik, kako god da joj priđeš odbiće te.

• Carl Cox

E jebemu mater, sad pitas, kad je maestro otisao na baustel u nemacku

• DP

Samo joj reci da je sva egzistencija bol

• Јан Скшетуски

Jesam jebeš mi mater....ali bar nisam toksična kisela jedinka koja napada klince preko interneta.

• velikiblek

Stani ispred nje da je pitas dal hoce na caj sa tobom i kad krenes da mucas i crvenis a ona da te gleda cudno ti je nabodi u glavu. I onda je sutiraj nogom u bubreg na skolskom hodniku

• riffraff

pridji joj polako
    zagrli je jako
    zeli biti sigurna da je stvarno zelis
    i pazi ovako
    da je nisi tako
    ako cuje ona
    da s nekom drugom
    krevet dijelis

• velikiblek

Svakako ne bi jebao,ovako ce te se barem plasiti.

• riffraff

цитирај Дина Мерлина, он воли тако те ситуације

• riffraff

о не ти ниси отишла још си ту, још стојиш ту, у сјенци грана.
    и није живот прошао нисмо уморни, и нема на нама рана?

• Ledeni

Bučno, satjeraj je u neki ćošak i natjeraj je da ti odgovori na minimum 5 pitanja (bar jedno mora biti "je li, a?" ) . Ignoriši plač.

• Јан Скшетуски

Svakako ne bi jebao,ovako ce te se barem plasiti.

vidim da se uveliko donose zaključci o osobi koju nikad nisi upoznao ni razgovarao...da razjasnim...generalno nemam probleme sa devojkama...kažem generalno jer se ova konkretno razlikuje od ostalih...tiha stidljiva i bez prijatelja...puno je lakše prići glasnim nasmejanim curama

• riffraff

и запамти добро
    прво нормално, па онда у пичку.

• Đoto

Zvizneš joj tako jaku šamarčinu da padne, zvekne glavom o ivičnjak trotoara i nastrada, potom ti zaglaviš robiju i postaneš lokalna stidljiva devojka u ćuzi.

Kraj.

• Sevastokrator_95

Poyovi je u kino ako njeni imaju fiksni telefon, ako ne, onda je vrebaj ispred ulaza

• Јан Скшетуски

Da sam želeo humor..otvorio bih temu jebanje u pičku...zelim savete

• paninaro

Pravila teme
    Po načinu pisanja i izražavanje...neki od vas bi zaključili da sam trol..što i jesam..ali ovo mi je tema veoma važna i bliska srcu...tako da bih želeo lepe korisne i konstruktivne savete

• Đoto

Pravila teme
    Po načinu pisanja i izražavanje...neki od vas bi zaključili da sam trol..što i jesam..ali ovo mi je tema veoma važna i bliska srcu...tako da bih želeo lepe korisne i konstruktivne savete

• 6

ко тепрати кући упис

• Ledeni

Šalji joj pisma, uhodi je, pravi one Svetlana vrati mi se slike i kači po netu.

• Mali Mujo

"Ako te pitam da se jebemo, da li će tvoj odgovor na to pitanje biti isti kao i na ovo?"

Š A H M A T

• 6

пробај ово питање да поставиш на сајтоу ана.рс тамо су експерти даме несебичне

• Sevastokrator_95

Jan, doyivljavam egyistencijalnu kriyu gledajuci u ove tvoje tacke na svake tri reci

• Đoto

Sevastokrator_95
    Jan, doyivljavam egyistencijalnu kriyu gledajuci u ove tvoje tacke na svake tri reci

malopre

Hahahahahahahhahahaha

• Earthworm Jim

velikiblek
    Stani ispred nje da je pitas dal hoce na caj sa tobom i kad krenes da mucas i crvenis a ona da te gleda cudno ti je nabodi u glavu. I onda je sutiraj nogom u bubreg na skolskom hodniku

pre 11 minuta

Hahahah

• Јан Скшетуски

Odo ja na anu.rs ....este srecni sad seme vam jebem dzibersko...

• 6

пошаљи тему са ане кад поставиш да можемо да пратимо и ми немој бити себичан ок

• Sevastokrator_95

Odo ja na anu.rs ....este srecni sad seme vam jebem dzibersko...

nikakav problem buray, idem i ja ya tobom, ne mogu da propustim da vidim kraj romea i julije 21. veka

• riffraff

hoćemo još

• FAĐO

Dve strane teme i niko ti nije rekao da joj pošalješ sliku svog kurca u inbox cccc

• Fender Stratocaster

ОН:

"Ako te pitam da se jebemo, da li će tvoj odgovor na to pitanje biti isti kao i na ovo?"

Š A H M A T

ОНА:
    Пааа... Не знам...

Она даје шах-мат.

• Бетула

Испрди јој се у фацу као животиња

• Sevastokrator_95

Испрди јој се у фацу као животиња

hahahha ne znam zasto mi je ovo mnogo smesno

• Thilmo

Te takve se jebu ko divlje životinje, one rade to.

• Mickey Savage

Thilmo
    Te takve se jebu ko divlje životinje, one rade to.

Tilmo zna, on ih usliko

• Sevastokrator_95

Tilmo zna, on ih usliko

plot twist: tilmo je ta mala, fina, stidljiva na koju se Jan navadio

• ps

Tilmo je uslikao pijanu pre nego sto je otisla na ispiranje na urgentni. A i posle.

• Che-Vu

Obori je s nogu, uleti joj klizeći s ledja.