Već dobrih meseca 3 merkam jednu malu: fina, kulturna, pametna i stidljiva......naglasiću stidljiva jer otvara usta na mesečnom nivou i pritom ima neki niskotonsi vibrirajući glas nalik Sojin....nego da se vratim na temu...devojka je veoma stidljiva i samim time ne pokazuje nikakve jebene emocije....još od prvog septembra mi je zapala za oko..imali smo neku spojenu nastavu (ona je prirodni ja društveni što jelte dodatno otezava situaciju) i prosto mi je u jebenim mislima od tada...da budem iskren nije preterano "zgodna" što se tiče "atributa" nako mršava veoma bledunjava(što je meni zapravo poprilično ljepo) nosi neke poarovske detektivske kapute i naočare....ali pak ispoljava nekom nevinom spokojnom stidljivom aurom....da ako niste već shvatili zacepao sam se do ušiju...i sad pošto jelte ne ide u moj razred neznam je i pitao sam jednog druga koji ide sa njom u razred da mi kaže neke stvari o njoj.....e pa klošar je razglasio celom prvom četiri da mi se ona dopada.......i sad očigledno je neprijatno i meni i njoj.......inače često se pravi da me "ne gleda dok krajičkom oka posmatra" kada napravim kontakt očima često se izbezumi i postidi u pogleda dolje......često je prolazim pored nje dok priča sa drugaricama....čim ugleda visok domitanti stas mladog jana...presče se..izbezumi i pogleda dole levo ili desno..molim neke savete za mladog Jana i njegovu situaciju......-
- DP
Samo joj reci da je sva egzistencija bol
- Svakako ne bi jebao,ovako ce te se barem plasiti.
vidim da se uveliko donose zaključci o osobi koju nikad nisi upoznao ni razgovarao...da razjasnim...generalno nemam probleme sa devojkama...kažem generalno jer se ova konkretno razlikuje od ostalih...tiha stidljiva i bez prijatelja...puno je lakše prići glasnim nasmejanim curama
- 6
ко тепрати кући упис
- 6
пробај ово питање да поставиш на сајтоу ана.рс тамо су експерти даме несебичне
Odo ja na anu.rs ....este srecni sad seme vam jebem dzibersko...
- 6
пошаљи тему са ане кад поставиш да можемо да пратимо и ми немој бити себичан ок
Odo ja na anu.rs ....este srecni sad seme vam jebem dzibersko...nikakav problem buray, idem i ja ya tobom, ne mogu da propustim da vidim kraj romea i julije 21. veka