Петиција за укидање чета на Вукајлији
  • Цар

Сестре и браћо,

Сви смо били сведоци како је чет цркавао последњих година на сваких месец-два и да после тога није оправљан дуже време. Шта су разлози ових сметњи, и зашто се ажурније не поправља, у то не бих улазио. Оно што је битно јесте да овај чет живи у агонији попут коња сломљених ногу, и мислим да је крајње време да му се прекрате муке. Стога покрећем петицију да се чет укине, како би се животни сокови који су преостали унутар Вукајлије концентрисали на продуктивније целине. Молим сагласне да потпишу ову петицију.

Смрт фашизму, слобода народу
    Цар

• Бохор

Čekaonica je golo mudo
    Za

• Petar Pan Pezo$

jedini cet koji je imao fakultetsku diplomu je cet KAFANA, kad su se afirmisali najveci medju najvecima na ovom sajtu

• Берлиоз

Чет је и овако осакаћен идаље једини занимљив дио сајта тако да ПРОТИВ!

• b

cika bulja hahahahahaha

• Earthworm Jim

Cet je sranje ali me boli kurac i za peticiju i za cet i onako generalno

• Цар

Да те боли курац, не би морао да пишеш да те боли курац.

• Džonimir

Protiv. Nemam posle gde da napišem Đ. o/.

• јп

Против. Аутор је неискрен

• KomšijaMašan

Čet je možda jedino sveto mesto koje je ostalo na sajtu (posle mnoštva definicija zlata vrednih),stoga PROTIV!

• Mlada Partizanka

Protiv bilo kakvog ukidanja.

• dr Rojken

Čekamo fejda da dođe pa ćemo se izjasniti.

• Đoto

Ili ukidaj čet ili granica 500+ glasova i/ili barem 5 odabranih definicija za pristup istom.

• l

Гиотто продао се је форумском лобију. За мале паре.

• Đoto

Eh danas svakom stalo do četa i svi sebe nazivaju vukajlija četerima.... kažem ja ukidaj ili sređuj

• Galantni kosovac

Bolja je pre svega definidzija... Boljo ti ces ako ostanse ovde postati ozbiljan autor, jer vec umes da pises. Ti i DBSK ste mi u grupu mladih nada

• riffraff

Bolja je pre svega definidzija... Boljo ti ces ako ostanse ovde postati ozbiljan autor, jer vec umes da pises. Ti i DBSK ste mi u grupu mladih nada

LJOLJ

• DP

Fejd zaista retka debilčina.

• BLZ

Fejd zaista retka debilčina.

Verujem da fejd ne bi imao više razloga da dolazi na vukajliju ako se čet ukine. Nema postove na forumu, nema komentare, nema definicije. Stoga, ja sam za.

• Đoto

Ukidaj čet dok još možeš dok se još nešto s istog može spasiti, ukidaj dok potpuno nije metastazirao u neizlečivu fazu.

• Đoto

KomšijaMašan je pre svega definidzija... Mašane ti ces ako ostanse ovde postati ozbiljan autor, jer vec umes da pises. Ti i DBSK ste mi u grupu mladih nada

• јп

У квалитативном распону тема - аутор, досегли смо максималне домете

Бриши закључавај

• l

Ја сам за то да се форум укине. Који ће нам рац овај подијум за дебиле.

• b

ja sam za to Jelenu da jebemo, ako se slazes Boljanovicu napredni

• DG

Нисам никад био на чету ал имам потребу да терам уз курац, чет је срце србије, недамо га душманима!!!!! 1389

Идем сад да се упишем на чет

• Galantni kosovac

⢀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⣠⣤⣶⣶ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⢰⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⣀⣀⣾⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⡏⠉⠛⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠈⠛⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠿⠛⠉⠁⠀⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⡀⠀⠀⠀⠀⠙⠿⠿⠿⠻⠿⠿⠟⠿⠛⠉⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠠⣴⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⢰⣹⡆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣭⣷⠀⠀⠀⠸⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠤⠄⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠀⠀⢿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⢾⣿⣷⠀⠀⠀⠀⡠⠤⢄⠀⠀⠀⠠⣿⣿⣷⠀⢸⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡀⠉⠀⠀⠀⠀⠀⢄⠀⢀⠀⠀⠀⠀⠉⠉⠁⠀⠀⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢹⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿

• Đoto

Loše stvari ako ukineš čet: /

Dobre stvari ako ukineš čet: pročistiće se sajt, prodisaće, generalno svi koji se ovde bune već imaju pristup forumu, ima na forumu ona "čet" tema taman tako napraviš fuziju četa i foruma i to je to. Za forum treba 50+ na definicije, samim tim toliko će trebati i za "čet".

Ili napravi telefonsku aplikaciju "vukajlija čet" poput nekog mesindžera, vocapa i tako tih sranja, umesto što praviš aplikaciju da ljudi čitaju definicije za koje ih boli kurac.

• Earthworm Jim

Djoto
    Shvata stvari preozbiljno

• riffraff

normalni vi jeste li?

• BV

Bombas moze li krace objasnjenje sa situacijom oko bolje i ko je taj bolja, daj link do profila

• Zangecu

nikakvo ukidanje

kolko mi je puta fade nesto random pomoga sve je smijesno

• l

Loše stvari ako ukineš čet: /

Dobre stvari ako ukineš čet: pročistiće se sajt, prodisaće, generalno svi koji se ovde bune već imaju pristup forumu, ima na forumu ona "čet" tema taman tako napraviš fuziju četa i foruma i to je to. Za forum treba 50+ na definicije, samim tim toliko će trebati i za "čet".

Ili napravi telefonsku aplikaciju "vukajlija čet" poput nekog mesindžera, vocapa i tako tih sranja, umesto što praviš aplikaciju da ljudi čitaju definicije za koje ih boli kurac.

Друже превише озбиљно схваташ овај шаљиви сајт. Ако ти се не свиђа чет, што се да закључити према свим овим постовима, једноставно га немој користити. Једноставно је и на тај начин нико ништа не губи. Мени је рецимо страшно антипатичан овај форум, сваки пост је као пролив и гуши мудросерским ставом. 90% људи пише километарски текст у свакој другој поруци а опет ништа не кажу, јер серу о стварима у које нису упућени. Само у року од 3 дана открили смо да на Вукајлији има мало јаче од двадесетак чистих експерата за столарију. Лоши тролови, лажни експерти, ултра досадни назови приповиједачи, у повећој мјери нарцисоидне главе свеприсутна су појава на овој шаради од форума још од првог дана. Па паметније је и слушати Фејдово петнаесто “da” током дана него неиронично расправљати о дужини и љепоти Мајстровог курца. Интелигентније дискусије можеш наћи и у Паровима и Фарми него овдје.

Става сам да је генерално на интернету чет > форум с тим да су неки форуми стварно добри, док је овај трансферчина од које те хладан зној с времена на вријеме облије од пренагомиланог кринџа.

• b

jebem li ti Jelenu u picku

• Đoto

• BLZ

Друже превише озбиљно схваташ овај шаљиви сајт. Ако ти се не свиђа чет, што се да закључити према свим овим постовима, једноставно га немој користити. Једноставно је и на тај начин нико ништа не губи. Мени је рецимо страшно антипатичан овај форум, сваки пост је као пролив и гуши мудросерским ставом. 90% људи пише километарски текст у свакој другој поруци а опет ништа не кажу, јер серу о стварима у које нису упућени. Само у року од 3 дана открили смо да на Вукајлији има мало јаче од двадесетак чистих експерата за столарију. Лоши тролови, лажни експерти, ултра досадни назови приповиједачи, у повећој мјери нарцисоидне главе свеприсутна су појава на овој шаради од форума још од првог дана. Па паметније је и слушати Фејдово петнаесто “da” током дана него неиронично расправљати о дужини и љепоти Мајстровог курца. Интелигентније дискусије можеш наћи и у Паровима и Фарми него овдје.

Става сам да је генерално на интернету чет > форум с тим да су неки форуми стварно добри, док је овај трансферчина од које те хладан зној с времена на вријеме облије од пренагомиланог кринџа.

сваки пост је као пролив и гуши мудросерским ставом. 90% људи пише километарски текст у свакој другој поруци а опет ништа не кажу, јер серу о стварима у које нису упућени.

90% људи пише километарски текст у свакој другој поруци а опет ништа не кажу

• Krle96

hahahahahahaha

• l

90% људи пише километарски текст у свакој другој поруци а опет ништа не кажу

Мудросерски вукајлијаш на форуму као неспремни студент на испиту. Каже 15 реченица које говоре потпуно исту ствар на 15 различитих начина све у сврху да би изгледали паметно.

• Đoto

Ne brate zamisli da se ložim na čet vukajlije gde se okupljaju ljudi kojima je vrh humora spem. Pa toga može da ima bilo gde ne treba imati i forum i čet i sve.

• Đoto

Inače smišljam sada jedan poduži post gde ću pomenuti grupu autora zbog kojih bi bila greota ukinuti čet i da vidimo da smislimo da se neka altenativa nađe za njih da svi budu zadovoljni!

• Бадвајзер

Пошто последње вријеме стално радим без престанка, није ме нешто брига за чет. Свеједно ми је.

• Krle96

ovaj lord20 najjaci lik na sajtu xD

• Krle96

Глупандеру , кева ти је проваљена , то ако си ти реко нешто за мене то је једна ствар а друга ствар је истина . Шта си ти ? Бог , па кад ти кажеш речено је јели ? Ти си најобичнија пичкица од метар и 20 кила коме бих поломио зубе као што сам до сад урадио многим таквима попут тебе . Курчиш се човеку кога зову бицепс , то да знаш . А то за Шешеља молим те немој да једеш говна као ни за Деретића јебали те Тадић и Чеда да те јебали пчко масонска продана .
    Шунто , што се тебе тиче , често се питам како то да увек долетиш после овог идиота да га одбраниш пошто у расправи не може сам да изгарара . То што си реко да сам педер можеш само преко интернета јер би уживо бројао поиспадале зубе поломљеним прстима . ТИ ЋЕШ ДА МИ ЛАЖЕШ ДА ЛИ САМ ЈА ПАТРИОТА СИСО МАЛА ПОРЕМЕЋЕНА ? Па за тебе сам Бог бубашвабо једна распала и ружна . Дај ако си храбар кажи где си па да се нађемо да ти објасним неке ствари ???

• Đoto

hahahahaha

• Đoto

Bokte mazo, broj ljudi koji je utripovao da sam ozbiljan, pa lolčina jbt.