Сестре и браћо,
Сви смо били сведоци како је чет цркавао последњих година на сваких месец-два и да после тога није оправљан дуже време. Шта су разлози ових сметњи, и зашто се ажурније не поправља, у то не бих улазио. Оно што је битно јесте да овај чет живи у агонији попут коња сломљених ногу, и мислим да је крајње време да му се прекрате муке. Стога покрећем петицију да се чет укине, како би се животни сокови који су преостали унутар Вукајлије концентрисали на продуктивније целине. Молим сагласне да потпишу ову петицију.
Смрт фашизму, слобода народу
Цар- b
cika bulja hahahahahaha
- јп
Против. Аутор је неискрен
- l
Гиотто продао се је форумском лобију. За мале паре.
- DP
Fejd zaista retka debilčina.
- јп
У квалитативном распону тема - аутор, досегли смо максималне домете
Бриши закључавај
- l
Ја сам за то да се форум укине. Који ће нам рац овај подијум за дебиле.
- b
ja sam za to Jelenu da jebemo, ako se slazes Boljanovicu napredni
- DG
Нисам никад био на чету ал имам потребу да терам уз курац, чет је срце србије, недамо га душманима!!!!! 1389
Идем сад да се упишем на чет

⢀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⣠⣤⣶⣶ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⢰⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⣀⣀⣾⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⡏⠉⠛⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠈⠛⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠿⠛⠉⠁⠀⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⡀⠀⠀⠀⠀⠙⠿⠿⠿⠻⠿⠿⠟⠿⠛⠉⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠠⣴⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⢰⣹⡆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣭⣷⠀⠀⠀⠸⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠤⠄⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠀⠀⢿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⢾⣿⣷⠀⠀⠀⠀⡠⠤⢄⠀⠀⠀⠠⣿⣿⣷⠀⢸⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡀⠉⠀⠀⠀⠀⠀⢄⠀⢀⠀⠀⠀⠀⠉⠉⠁⠀⠀⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢹⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿

Loše stvari ako ukineš čet: /
Dobre stvari ako ukineš čet: pročistiće se sajt, prodisaće, generalno svi koji se ovde bune već imaju pristup forumu, ima na forumu ona "čet" tema taman tako napraviš fuziju četa i foruma i to je to. Za forum treba 50+ na definicije, samim tim toliko će trebati i za "čet".
Ili napravi telefonsku aplikaciju "vukajlija čet" poput nekog mesindžera, vocapa i tako tih sranja, umesto što praviš aplikaciju da ljudi čitaju definicije za koje ih boli kurac.
- BV
Bombas moze li krace objasnjenje sa situacijom oko bolje i ko je taj bolja, daj link do profila
- lLoše stvari ako ukineš čet: /
Dobre stvari ako ukineš čet: pročistiće se sajt, prodisaće, generalno svi koji se ovde bune već imaju pristup forumu, ima na forumu ona "čet" tema taman tako napraviš fuziju četa i foruma i to je to. Za forum treba 50+ na definicije, samim tim toliko će trebati i za "čet".
Ili napravi telefonsku aplikaciju "vukajlija čet" poput nekog mesindžera, vocapa i tako tih sranja, umesto što praviš aplikaciju da ljudi čitaju definicije za koje ih boli kurac.
Друже превише озбиљно схваташ овај шаљиви сајт. Ако ти се не свиђа чет, што се да закључити према свим овим постовима, једноставно га немој користити. Једноставно је и на тај начин нико ништа не губи. Мени је рецимо страшно антипатичан овај форум, сваки пост је као пролив и гуши мудросерским ставом. 90% људи пише километарски текст у свакој другој поруци а опет ништа не кажу, јер серу о стварима у које нису упућени. Само у року од 3 дана открили смо да на Вукајлији има мало јаче од двадесетак чистих експерата за столарију. Лоши тролови, лажни експерти, ултра досадни назови приповиједачи, у повећој мјери нарцисоидне главе свеприсутна су појава на овој шаради од форума још од првог дана. Па паметније је и слушати Фејдово петнаесто “da” током дана него неиронично расправљати о дужини и љепоти Мајстровог курца. Интелигентније дискусије можеш наћи и у Паровима и Фарми него овдје.
Става сам да је генерално на интернету чет > форум с тим да су неки форуми стварно добри, док је овај трансферчина од које те хладан зној с времена на вријеме облије од пренагомиланог кринџа.
- b
jebem li ti Jelenu u picku
Друже превише озбиљно схваташ овај шаљиви сајт. Ако ти се не свиђа чет, што се да закључити према свим овим постовима, једноставно га немој користити. Једноставно је и на тај начин нико ништа не губи. Мени је рецимо страшно антипатичан овај форум, сваки пост је као пролив и гуши мудросерским ставом. 90% људи пише километарски текст у свакој другој поруци а опет ништа не кажу, јер серу о стварима у које нису упућени. Само у року од 3 дана открили смо да на Вукајлији има мало јаче од двадесетак чистих експерата за столарију. Лоши тролови, лажни експерти, ултра досадни назови приповиједачи, у повећој мјери нарцисоидне главе свеприсутна су појава на овој шаради од форума још од првог дана. Па паметније је и слушати Фејдово петнаесто “da” током дана него неиронично расправљати о дужини и љепоти Мајстровог курца. Интелигентније дискусије можеш наћи и у Паровима и Фарми него овдје.Става сам да је генерално на интернету чет > форум с тим да су неки форуми стварно добри, док је овај трансферчина од које те хладан зној с времена на вријеме облије од пренагомиланог кринџа.
сваки пост је као пролив и гуши мудросерским ставом. 90% људи пише километарски текст у свакој другој поруци а опет ништа не кажу, јер серу о стварима у које нису упућени.90% људи пише километарски текст у свакој другој поруци а опет ништа не кажу- l90% људи пише километарски текст у свакој другој поруци а опет ништа не кажу
Мудросерски вукајлијаш на форуму као неспремни студент на испиту. Каже 15 реченица које говоре потпуно исту ствар на 15 различитих начина све у сврху да би изгледали паметно.

Глупандеру , кева ти је проваљена , то ако си ти реко нешто за мене то је једна ствар а друга ствар је истина . Шта си ти ? Бог , па кад ти кажеш речено је јели ? Ти си најобичнија пичкица од метар и 20 кила коме бих поломио зубе као што сам до сад урадио многим таквима попут тебе . Курчиш се човеку кога зову бицепс , то да знаш . А то за Шешеља молим те немој да једеш говна као ни за Деретића јебали те Тадић и Чеда да те јебали пчко масонска продана .
Шунто , што се тебе тиче , често се питам како то да увек долетиш после овог идиота да га одбраниш пошто у расправи не може сам да изгарара . То што си реко да сам педер можеш само преко интернета јер би уживо бројао поиспадале зубе поломљеним прстима . ТИ ЋЕШ ДА МИ ЛАЖЕШ ДА ЛИ САМ ЈА ПАТРИОТА СИСО МАЛА ПОРЕМЕЋЕНА ? Па за тебе сам Бог бубашвабо једна распала и ружна . Дај ако си храбар кажи где си па да се нађемо да ти објасним неке ствари ???