jebi ga... ne mogu da se slozim...
http://www.totalfoot3.com/wp-content/uploads/2010/06/larry-bird-action11.jpg- Пд
Слажем се са Аксеном, Лери Бирд најбољи убедљиво.
- Пд
Мислим да Лери држи рекорд у НБА по броју убачених тројки за победу, тако нешто.
- BH
1. Leri
2. Dražen
3. Dirk
4. Stiv Neš
5. Sale (možda subjektivno, al je ipak objektivno) - BH
Ladno sam zaboravio Stoktona. :S Uskače ispred Neša.
Laki, Kid nije čist belac koliko znam. :) - С
Наваро? Гасол? Дај, бре...
Сабонис, Новицки, Петровић, Бирд...
Само од наших међу најбоље могу да се сврстају: Дивац, Бодирога, Кораћ, Кићановић...
- Пд
Ајде и ја да саставим листу као ви:
1. Бирд
2. Стоктон
3. Дивац
4. Неш
5. Сале ЂорђевићМада мој омиљени белац је Џејсон Вилијамс, садашњи плеј Меџика, мада је матор, када је био у Кингсима, био је ненормално добар играч.
- С
Ево вам прва петорка:
Арвидас Сабонис
Дирк Новицки
Лери Бирд
Дражен Петровић
Дејан Бодирога - Пд
Биби нит је чист белац, нит је ни близу најбољих белих играча свих времена.

Pazi, od nasih zaboravljate Stojakovica. On jes' dejan cukic nekako, ali od svih nasih je najvise NBA uspeha imao, igrao po all star mecevima, i bio valjda u vrhu nekih sezona za mvp-ja.
Jedino sto je sranja pravio sa reprezentacijom, al valjda nije samo on za to kriv... Da smo imali Dudu Ivkovica pre jedno 7-8 god da vodi, druga bi prica bila sa njim- С
Гасол бољи до Сабониса? Пих...
- Пд
Пеју су повреде сјебале задњих година, а иначе јесте фантастичан играч, пре свега шутер.
- BH
@ Nicklord
Tema se zove "Najbolji beli košarkaš svih vremena", a ne "Najbolji košarkaš Argentine na proteklom SP" :)Mislim, volim i ja Skolu, super je igrač, al teško da može da se meri sa svim gorepomenutim. Zanimljivo da niko Đinobilija nije pomenuo. :)

Što namerno, zato što je Hrvat?
A jbg, ja sam kao klinac trenirao, dok je to još bila jedna zemlja, a on je tad sa Jugoplastikom (Pop 84) kidao, posle je otišao u Italiju i bio čak tri puta najbolji igrač Evrope, i normalno da mi je bio idol u svetu košarke.A po meni je besmisleno pričati o NBA sada i pre dvadeset godina, ovo sad bi i Zmago Sagadin sa svojim ran-en-gan konceptom tamo napravio karijeru, a ovaj lik je to uspeo onda kad to nije bilo lako. Ovo je samo moje mišljenje...
- Kb
Ljubodrag Simonović.

Ovo ne kažem zato što sam navijač San Antonija, ali Điki (Đinobili) je kompletan igrač. Jedina mana mu je ta što "gine" za svaku loptu i često ima problema sa povredama, ali kad je on spreman, niko ne može da dobije ni Spurse ni Argentinu.
Od ostalih belaca, izdvojio bih još:
1. Novickog - možda najvišeg trojkaša u istoriji NBA lige.
2. Lerija Birda - takođe opasnog šutera sa distance koji je mogao da igra na skoro svim pozicijama.
3. Krisa Malina - otprilike "mešavinu" Đinobilija, Birda i Paspalja.
4. Braću Gasol - danas možda najbolje aktivne centre posle Dvajta Hauarda.
5. Divca - jednog od retkih centara koji su bili u stanju da se dodaju kao plejmejkeri.
6. Bodirogu - neverovatno "pametnog" i spretnog igrača.
7. Saleta Đorđevića - o njemu je suvišno bilo šta govoriti. Čovek je legenda!