Чињеница је да међу поповима постоје разни умоболни људи.
Ево, на пример, овај лик:http://www.youtube.com/watch?v=PRbH9BL2DzU
(Пушачи, обратите пажњу! Прозива вас да сте Сатанини синови!)Узгред, ту говори како је Васа Острошки зажвалавио мртву жену (чиста некрофилија), па је ова оживела.
Што би Данкан рек'о - ЉОЉ.
У овом клипу назива Дарвина масоном:
http://www.youtube.com/watch?v=7vTEJvnZ520Позната је ствар да попови имају велике приходе (многи чак и свој ценовник), а да их је држава (тачније наш затуцани државни врх) ослободила плаћања пореза. Вероватно се плаше да ће Бог да их казни ако наплате нешто попу.
Имају све могуће привилегије, попусте, чак им сви устају у аутобусу (што је ретка ситуација, јер већина вози бесна кола), а понашају се бахато. Позивају на националну мржњу и шовинизам, као и на нетолеранцију према мањинама (попут геј људи нпр.) што би требало да буде кажњиво законом.
И поред тога, држава им свесрдно помаже, као и народ.
У чему је ствар? Да ли мислите да треба променити критеријум према овим друштвеним паразитима, опорезовати их и изједначити са осталим грађанима или им и даље дозвољавати да искоришћавају ретардираност народа по коме јашу.
- BH
Kad se država konačno sekularizuje (za sad je to mrtvo slovo na papiru), tako da konačno prestanje masovno zidanje verskih objekata (godišnje se podigne više crkava nego škola), kad prestanu da se ulažu sredstva za nefunkcionalne građevine (80 000 evra košta onaj krst na ulazu u KG) i što je najvažnije, kad se religija u školi bude izučavala samo kao sociološki fenomen, možda ovakvih likova neće biti, a i ako ih bude, niko ih ozbiljno neće shvatati.
Fiskalizacija crkve pod obavezno. Račun za krštenje, račun za venčanje, 18% poreza državi i molim lepo. 
А овај Јоил је изгледа неки џек. Изгледа да је идол стада. Ово је исто хит. Американци, муслимани, Индуси у паклу, само Срби и Руси нису:
http://www.youtube.com/watch?v=HY0tYA2D0js
:))

http://www.youtube.com/watch?v=xjqMI_PZod0&feature=related
Hahahahaha!
A imao sam i ja jednog popa carinu koji je predavao veronauku meni u prvom srednje. Doduše, više smo pričali o muzici i motorima, jer ostatak odeljenja nije baš zanimala veronauka.

Будите срећни што има толико лоших, јер не бисте знали да цените онај 0.0000000000000000000000000000000001% добрих.

http://www.youtube.com/watch?v=3J7iWg2Bmeo
Кад су скенером снимили личну карту, на њој пише ''одричем се господаУзмите личну карту, али ЧИПОВА се чувајте!Колико ретардиран неко треба да буде неко да ово изјави? :/
А пази коментаре:
Немојте узимати биометријска документа, то је крађа потенцијала сопственој души, гдје благодат напушта душу док јој се приближава сила која човјека везује за сопствено тијело.Даће Бог да се изборимо са тим. Сада сви знају за то зло. Ако Господ уреди да до тога дође биће добро а ако не, опет, слава Богу, уредиће макар да нађемо мало имање далеко од града.Да да, тачно. И што каже "ShowingTheHidden" хвала Богу што нам Он даде и оца Јоила. Увек је О Ј без компромиса.Tako je ! Са злом нема компромиса ! Брате, хвала Оцу Јоилу и теби што постави овај видео !Ови људи имају право гласа! И ви се залажете за демократију?
Каква црна демократија, ово треба све у казан.
Ne svidja mi se sto je rec o etiketiranju,jesu popovi vecinski ljudi koji samo ubiraju med sa svojih pozicija,uz to jureci svoje interese,takodje voze opasna kola i deru za sahrane krstenja i vencanja.Mada opet postiji susta suprotnost poput naseg Patrijarha Pavla,is'o cevek peske i gradsikm prevozom uvek postio sam pravio odecu a ono sto je meni jako drago cevek je i gitaru svirao.
- N
na zalost popovi nisu bestidnici samo u drzavi Srbiji.
U hrvatskoj se zna.
Ako presveti u kuci ima sluzavku. Onda je trpa ko ludjak.
Ako ima slugu. Peder je.
I to cela carsija zna. Amin.
Istina tamo bar ne kradu manijakalno ko ova stoka ovde.
Mada opet postiji susta suprotnost poput naseg Patrijarha PavlaТај је био тежак националиста и мрзитељ комшијских народа, а био је познат и по мизогинији. Говорио је да жене нису достојне уласка у цркву, јер могу црквени под да упрљају менструалном крвљу. Вероватно га нису апдејтовали, па није сазнао да је патентиран хигијенски уложак још у прошлом веку. :))

Јесте то за Павла све тачно,ок то је заиста за поштовање. Али шта вреди кад на једног таквог дође 100 ових бахатих плус 50 ових лудих?
Ови људи имају право гласа! И ви се залажете за демократију?
Каква црна демократија, ово треба све у казан.Ако тако гледамо онда према тренутном стању у земљи неће нас остати ни шшака јада....сви би некога у казан-маса би ове што воле Гранд, а ови што воле Гранд би металце јер мисле да су дивљаци и наркомани апсолутно сви. Онда доста њих би ове попове док би попови ове што не верују у Бога. Многи би да гурну у казан ове што још готиве Милошевића и његов режим, а онда би ови што га готиве, логично, све који нису за њега да кокну...на крају оде маст у пропаст...ови што би остали ће се преселити што у Беч што у Чикаго и ћао.
Е супер изрежирала сам пропаст земље Србије. Кул.- F
hahahah, eto tako bradata budala interpretira evoluciju. Ovaj maloumnik je obrnuo okamovu britvu na onu tupu stranu, pa misli da je jednostavnije objašnjenje za nastanak čoveka od evolucije, to da je nevidljivi čika sa nebesa pucnuo magičnim štapićem i iz prašine stvorio Adama. Ironično je koliki je ovo majmun
Ali nema potrebe za u kazan. Moja utopija (za koju sam nažalost svestan da nije ostvariva) bila bi jednostavno zakonski ukidanje njihove delatnosti kao što je slučaj sa drugim gatarima i drugim sujevernim delatnostima koje se suštinski ne razlikuju od popovske. Po meni ne postoji ispravan pop, jer on sam po sebi propoveda bajke i tera ljude da u dvadesetprvom veku zanemaruju razum, pride im otimajući pare, doduše uz pristanak ovčica. Meni je najjače to što se oni nazivaju pastirima, a maloumnike okupljene oko njih nazivaju svojim stadom, to je ipak tako precizno definisan poredak i verovatno jedina istina u celoj priči. Crkve bih pretvorio u muzeje i narodne kuhinje, a narodu bih zabranio da se u njima moli, ali ne onako staljinistički, već samo onako, opalivši ga po džepu nekom simboličnom sumom...
http://www.svetosavlje.org/pastir/index.php a ovaj sajt i tamošnja pitanja pastiru sam izvalio nedavno i kad poželim dobro da se zabavim, ja odem na taj sajt i čitam pitanja i odgovore. Probajte, nećete se pokajati.

Filantropofobe, ako se ikada sretnemo imaš pivo od mene za ovaj sajt.
Zagrcnuh se od smeha jebote. :)Ovaj mi je najjači: http://www.svetosavlje.org/pastir/index.php?qa=2074
- F
hahaahah idi begaj ovo je cirkus, meni je ovaj favorit http://www.svetosavlje.org/pastir/index.php?qa=2069 jebene goleme zveri
- F
beži bre, ovo su ozbiljne psihoze jebote, što kaže Džimi ovi glasaju, eeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjj!!!
Moja utopija (za koju sam nažalost svestan da nije ostvariva) bila bi jednostavno zakonski ukidanje njihove delatnosti kao što je slučaj sa drugim gatarima i drugim sujevernim delatnostima koje se suštinski ne razlikuju od popovske. Po meni ne postoji ispravan pop, jer on sam po sebi propoveda bajke i tera ljude da u dvadesetprvom veku zanemaruju razum, pride im otimajući pare, doduše uz pristanak ovčica. Meni je najjače to što se oni nazivaju pastirima, a maloumnike okupljene oko njih nazivaju svojim stadom, to je ipak tako precizno definisan poredak i verovatno jedina istina u celoj priči. Crkve bih pretvorio u muzeje i narodne kuhinje, a narodu bih zabranio da se u njima moli, ali ne onako staljinistički, već samo onako, opalivši ga po džepu nekom simboličnom sumom...Ај да смислимо неко ретардирано питање и да поставимо тамо? :))
Типа:
Имам комшију који слуша хеви метал по цео дан! Носи црне металске мајице и оне војничке чизме! Да ли ће Сатана ући и у мој стан као што је ушао у његов?Ali jeste zabrinjavajuće što takvi imbecili imaju pravo ne da glasaju, nego da dišu.Trebalo bi provjeravati uzgajaju li ikakve opijate u manastirima, jer ovo svjestan čovjek da govori...Daj bre ljudi, gori ste fundamentalisti, i zatucaniji ste od ovih popova bem vas. Isto, samo na drugu stranu. Ne generalizujte toliko...
- Пд
Горећете у паклу! :)
- F
Da ti kažem iskreno kelte, ja se uopšte ne uzdržavam da budem ekstreman prema budalama, makar i sam ispao budala, tako da, kao što rekoh, svima njima bih ja zatvorio usta, precizno po zakonu i bez mnogo obaziranja na slobodu govora. Naravno, to je iz ove naše perspektive samo jedna glupava i sumanuta ideja, ali to ne znači da ne bi bila valjana.
- F
dogovorite se koja ćete pitanja da postavljate, nemojte da se ponavljate, izvaliće vas