Колико сте метро, питање је сад?
Је л' више волите да се издепилирате и напирлиткате, или вам је више гушт да у гаћама фурате Јети-ретро-фазон, комбинован са килограмом љубавног тепиха и брадурином?
Је л' редовно користите лосионе, креме, балзаме, курце, палце, дезодоранс са атомима сребра или ознојаж са атомима тешког метала?
Или сте негде између?
А пошто је ово друштвени подфорум - Да ли мислите да друштво олако карактерише метросексуалце као геј људе или заиста човек мора да буде мало дукатлија да би био метро? :))

kao prvo, ja sam negdje između, tj. ne pretjerano ali svakako više od onoga što bi trebalo predstavljati osnovnu higijenu...
inače ono što najviše mrzim jesu neobrijana muška leđa i obrijana prsa...
a bradu i brke isto pustim ponekada, jer su mi rekli da cure vole kad brkovi žare
što se tiče društva i njegovog odnosa prema metroseksualcima mislim da olako donosi zaključke...
i na kraju, stereotip
Је л' више волите да се издепилирате и напирлиткате, или вам је више гушт да у гаћама фурате Јети-ретро-фазон, комбинован са килограмом љубавног тепиха и брадурином?Ne depiliram se nikad, to mi je bljak, nije muški nekako, imam nešto tepiha po grudima do pupka i dolje tamo se nastavlja do murice. Uvijek me je bilo strah da nema dlake po leđima, i nemam ih hvala Muzici...
Је л' редовно користите лосионе, креме, балзаме, курце, палце, дезодоранс са атомима сребра или ознојаж са атомима тешког метала?Losione nikad, kreme nikad, balzame nikad, kurce ponekad onako uzmem stvar u svoje ruke, palce samo vrtim ako mi je dosadno...
E sad, koristim desodorans jer se ježim od smarada znojavih osoba, povraća mi se od toga, baš mi je gadno to, tako da se isprskam tim govnima, nemaju nikakva srebra i pozlate, neki niskobudžetni je to samo da ne smrdim.
Да ли мислите да друштво олако карактерише метросексуалце као геј људе или заиста човек мора да буде мало дукатлија да би био метро? :))Nahhh... Ne mora, ima ljudi koji samo vode računa o sebi, vole da mirišu i to je to. Prvi je moj otac, ulaz zgrade miriše za njim kol'ko on stavi tog mirisa i govana, ali čovjek je uredan da je mene sramota kakav sam ja. Ne samo po tom pitanju, nego po svemu.
A i meni je ok kad prođe momak i miriše, što ima veze, čovjek voli tako.E, da, ne volim kad neko ubija mirisima, neki sladunjavi, ili nebitno i da je dobar, samo da se osjeća na kilometar, to je pretjerivanje...

Brade imam kol'ko oćeš trenutno, ne volim da se brijem, a i volim što imam bradu, nekad je i oblikujem kao...
Da, zaboravio sam, ne bih se ispod pazuha obrijao, pa da mi neko plati, to mi je gadnije nego bilo što, pederluk pravi, bljak, mrzim to!
Što reče Slavko, do prije par godina se tako gledalo na to.
Stvarno ne volim to da brijem, e da, mogu da ošišam, to mi je ono... Ajde, jer je ljepše nekako a i manje vonja.A za grad se spremam za pola sata, a kao i đe god da idem, ali se u to računa 10 minuta tuširanja, 10 minuta peglanja, 5 minuta sušenje kose, i ostalo valjda pranje zuba i ti dezodoransi i govna...
- ПдЈе л' више волите да се издепилирате и напирлиткате, или вам је више гушт да у гаћама фурате Јети-ретро-фазон, комбинован са килограмом љубавног тепиха и брадурином?
Је л' редовно користите лосионе, креме, балзаме, курце, палце, дезодоранс са атомима сребра или ознојаж са атомима тешког метала?
Или сте негде између?
Па може се рећи негде између. Једино што бријем су брада и мишке. Чисто из хигијенских разлога, брада на недељу дана, мишке на месец, месец и по. Доле раде маказе, не би принео жилет долепа не знам шта да је. Редовно, наравно и доле, на нуларицу. :)
Козметика само основно. Стик зато што мрзим дезедорансе и једино што користим остало је неко срање против бубуљица. Ако ми изађе неко срање по фаци, намажем то и за два дана га нема.
А за град се спремам 10 минута, не рачунајући туширање. Дакле, 20 минута све укупно.
Јел сам метро? :)

Бријем се мање-више редовно, сваки дан, мада умем и да се запустим. Господина тримујем, не волим бријање, то сам радио као клинац, па сам се чешао сваких триес секунди. Од козметике користим само дезодорансе у спреју, од Денима до Стрејта. Туширам се манијакално, понекад и до три пута дневно. Лабело никада нисам капирао, на страну што од њега имам трип ко да сам ставио кармин. Лепо изгрицкам усне и нема диспуцају. :)
SMarkoBrade imam kol'ko oćeš trenutno, ne volim da se brijem, a i volim što imam bradu, nekad je i oblikujem kao...
Da, zaboravio sam, ne bih se ispod pazuha obrijao, pa da mi neko plati, to mi je gadnije nego bilo što, pederluk pravi, bljak, mrzim to!
Što reče Slavko, do prije par godina se tako gledalo na to.
Stvarno ne volim to da brijem, e da, mogu da ošišam, to mi je ono... Ajde, jer je ljepše nekako a i manje vonja.Ja se u potpunosti slažem sa gorenavedenim. S tim što brade nemam kolko oćeš. Dezodorans koristim, i neki bućkuriš posle brijanja. Nikakve kreme, labela, lakove za nokte itd.
Žilet dole ne koristim, jer se bojim da ne oštetim tukidida. Jedan moj drugar sjebo jaja tako, a ja ne bih da rizikujem. Samo makaze il mašinica.

Ja volim da koristim metrose kada me pitaju zasto se nisam obrijao zadnja tri meseca,znate ono "nisam bre derpe ili ne daj boze metro,sta fali bradi",ako me bas smore kazem da sam resio da idem u cetnike.
Mislim da su najveci metrosi fudbaleri,depiliraju celo telo i imaju one gejaske frizure i uvek su modirani.
E sad, koristim desodorans jer se ježim od smarada znojavih osoba, povraća mi se od toga, baš mi je gadno to, tako da se isprskam tim govnima, nemaju nikakva srebra i pozlate, neki niskobudžetni je to samo da ne smrdim.Парт оф д кру, парт оф д шип.
:)))
Што се теме тиче, шишање да, бријање не. Стик да, остало не, највише волим да миришем тазе окупано, не волим да то кварим.
Што се метросексуалаца тиче, мени је то Дејан Цукић (не мислим да је Дејан метро:)- l
čekaj, čekaj, čekaj! kakva je ovo diskriminacija! i devojke mogu biti metroseksualke!!! to su one što se redovno kupaju i peru zube, jel da?!
- l
pred novu godinu! :P
- [
Ja sam čuo da je Lemaja bila najbolje sređena na okupljanju i da su svi mislili da je neka fensi riba sa splava upala na pogrešnu "žurku" ;)
Znači da je ona metroseksualka. - l
u jbt! obučeš čiste čarape i odma te šalju na splav! :P eto, važi i za ribe, ako nije u fazonu raspale krek kurve, odma je splavaruša...
inače, evo žensko viđenje (ako vas zanima). većina devojaka voli da dečko ima pristojan ljubavni tepih (znači normalno dlake na grudima, ne šuma, al da ima) i nikako ne volimo dlakava leđa. volimo da dečko lepo miriše, ali da se ne kupa u nekoj zelenoj maliciji. bitno nam je da vidimo čiste, podrezane nokte, čiste cipele, i generalno volimo kada vodite generalno računa o higijeni. nismo nešto u fazonu da nas dečko pita "jel imaš labelo? a samo sjaj za usne? nema veze - daj!"....
- [
Heej, ja sam takav Lemaja, znači izgledam ok, još samo da postanem duhovit i bogat i biću san svake žene. ;)
inače, evo žensko viđenje (ako vas zanima). većina devojaka voli da dečko ima pristojan ljubavni tepih (znači normalno dlake na grudima, ne šuma, al da ima) i nikako ne volimo dlakava leđa. volimo da dečko lepo miriše, ali da se ne kupa u nekoj zelenoj maliciji. bitno nam je da vidimo čiste, podrezane nokte, čiste cipele, i generalno volimo kada vodite generalno računa o higijeni. nismo nešto u fazonu da nas dečko pita "jel imaš labelo? a samo sjaj za usne? nema veze - daj!"....Ја сам приметио да неке девојке своје афинитете мењају према тренутном дечку. Кад сам био прва и друга година на факсу, јебига, нисам имао с ким да блејим у паузама, па сам морао да слушам женске приче и смарам се с колегиницама. Повела се једном нека прича о маљавости. И колегиница рекла како јој је то гадно код мушкарца, како воли депилиране и глатке ликове. Онда је нашла дечка који је у најмању руку Јети, па је дијаметрално променила став.
Жене и њихови двоструки аршини.
- l
ma bitno je da si duhovno bogat! ribe se više ne lože na kintu, to je tako passe... ;))))
- [
Dobro Džimi, ali on ima verovatno "nešto" - pažljiv je ili duhovit ili bogat ili ima batinu u gaćama. I ja kažem da sam lud za plavušama ali sigurno ne bih propustio neku zgodnu crnku.