Замислите следећу ситуацију:
Питање је живота и смрти. Рецимо, живот особе коју највише волите зависи од тога да ли ћете појести говно (онако, неко соледне величине 400-500 грама). Ако не поједете, опростићете се од те особе, а ако поједете говно остаће жива.
Е, сад, имате право да га припремите у кухињи на који год начин желите, а све у циљу модификовања укуса му.
Поставља се питање: На који начин ћете припремити говно?Драги моји кулинари, пусите машти на вољу. Да чујемо рецепте.
Хоћете ли га пржити у уљу или га сервирати себи као салату, с маслиновим уљем? Или ћете га испећи као шопски кромпир? Или га обарити са шаргарепом? Или измешати са тестенинама?

Pravi kuvar zna da se govno mora prvo dopro izdinstati a posle po zelji mozete zapeci na blagoj vatri nakon toga po slobodi uvaljati u zacin C (koji je po difoltu najbolji najebozovniji zacin ujedno sponzor emislije) sve to servirati na blago zagrejan tanjir (cisto zbog ugodjaja) sala po volji (preporucujemo sopsku) casa crnog vina da se bolje svari....I to je to...Mada sve zavisi od agregatnog stanja govneta,ako je u tecnom stanju pala bi jedna slatka palacinka...u suprotnom ovaj gore recept...sta znam kad su govna u pitanju nisam probirljiv

Ja bih ga iskreno ovako spremio:
Isjeckao bih crnog luka sitno i umutio to, onda bih dodao neke začine, i ostavio da se peče, ali da izgori što više, mada da ne bude skroz crno, tako da bi vjerovatno isparila ona voda iz njega i imao bih manju količinu da jedem, a samim tim bilo bi hrskavo, možda bih napravio i neki umak, ili možda tatar sos.
A Džimi , ti nisi rekao šta bi uradio?
- С
Замислите следећу ситуацију:
Питање је живота и смрти. Рецимо, живот особе коју највише волите зависи од тога да ли ћете... да попушите курац? Ево, ово мене занима. Јбг, што кварим тему али ако може неко и успут на ово да одговори. Да ли би га попушили и како би га попушили? Питање је за мушку популацију али може и за женску ако не воле да блајве...
П.С. Опрост'е што сам сељак ал' занима ме.
- Пд
Па није фора, ако си већ поставио питање Самхаине, одговори прво ти. :)
- С
Пих, Пеки, шта сад, треба да испаднем педер? Па поставио сам да се неко други упеца. ;)
Наравно, пре бих јео говна него пушио. Ево још једно питање, сад ми пало на памет: да ли би га пре пушио да те нико не види или би јео говна пред свима тј. обрнуто, у зависности шта ти је горе.
?
Opušteno, govno ti je posno... :)Sad si Seljaka bacio u razmišljanje...sigurno razmišlja o premazima...
što se recpta tiče ja bih najviše volijo (ako ja spremam ručak) da bude samo dinstano sa pavlakom, kao kad praviš jaja sa pavlakom. A ako meni spremaju volijo bi baš da bude tek malko rešije spolja a da unutrašnjost ostane sirovo, nešto poput bifteka, naravno onako da cure sokovi napolje kad sečeš.
Prijatno svima :)

Evo jedan primerak za poželeti dezerta:
http://2.bp.blogspot.com/_o-qh0-OyuPw/SQmddSft1kI/AAAAAAAAAAM/4f3nsmktK6o/S660/funny-shit.gif

http://sprinklebrigade.com/images/gallery/diner.jpg
ja sam romantik... Ah!
Džimi, od ovog trenutka si moj apsolutni idol.
Sve što sam ranije pomislio i rekao o tebi, pada u vodu (da ne kažem da sam pojeo sopstvena govna).
Ti si genije stimulisanja ljudske ludosti a to treba poštovati.
Dakle, ti zabaciš udicu i svi ovi dobri i inteligentni ljudi počinju da pričaju o tome kako bi i pod kojim uslovima jeli govna.
Ja sam duboko impresioniran.
@Advokat ne spemuj sa glupostima već daj neko rešenje,
svi mi svakodnevno jedemo nekuvana govna a ovo nam je jedinstvena prilika da od muke napravimo zadovoljstvo. Zato bolje ubaci jedan recept.
A to što se tiče Džimija je ona varijanta kada ideologija pobedi svog tvorca što će reći tema je toliko kul da je nebitno ko ju je pokrenuo iliti da su govna ipak pobedila :)
ps priloži recept grrrrr :)

E, jebi ga, kud svi Turci tud i ja odo` da jedem govna:
Dakle, kao što neko reče - mora neka jaka aroma, da nadjača - beli luk ne dolazi u obzir, previše je kompatibilan. Moj favorit je sir, tačnije bar četiri vrste - znači nešto kao Quattro Formaggi (od kojih bar jedan punomasni i slani, jedan beli kravlji stari a dva po slobodnom izboru).

Evo moje ideje... Ideja preuzeta iz recepta za plazma tortu...
2 puta po 150 g govana i 200 grama šlaga... prvih sto pedeset grama umutite sa 100 grama plazme, a drugi deo sa 70 grama eurokrema... prvo postavite fil sa plazmom, a preko sa eurokremom... i preko radi ukusa i dekora stavite 200 grama umućenog šlag krema(sa kiselom vodom)...
Delicious...:P