Tema za Lakija, Dankana, Kiku, Burzuma i Endotera
Odbanovao sam vas na svoju ruku uz nadu da uz normalan razgovor mozemo da sprecimo spemovanje sajta.
Jebanje je tema koja je interesantna tek mozda 10orici clanova, i iz koje ne moze da se nauci nista novo (izvinte, al niste neki jebaci). Kao takva ide u zajebancije i igre, kako ne bi smarala ostalih 20000 clanova. I ukapirajte to.
Tema je igra, ukoliko je interesantna samo vama i ne nosi nikakvu informativnu vrednost. Ovo je na odluci moderatora, i kao takvo jebi ga. Morate da ga postujete.
Drugim recima, ne morate bas ko deca da trcite i vucete sve redom za rukav "gledaj me gledaj me gledaj me"Znaci, odbanovao sam vas na svoju ruku, i hocu ovde da cujem izvinjenje, i da ste razumeli ovo sto sam napisao, i da vise necete da pravite sranja. Ko ne ispostuje ovaj moj gest dobre volje ce me duboko povrediti, i u momentu duhovnog rastrojstva, banovacu ga na mesec dana.
EDIT: ako vidim da ste aktivni a ne izvinjavate se, smatracu da ignorisete ovo.

Чекај ,да видим прво да ли сам добро разумео.Ако се ја не извинем на овој теми за моје поступке ти ћеш да ме банујеш на месец дана иако сам пре тога добио бан на свега 48 сати и од никога нисам тражио да ме одбанује?Где је ту логика.Одбанујеш ме да би ме бановао на дуже?
Врати ти лепо мени мојих 48 сати.
e ovog puta nece moci. bas zato sam i uradio ovo.
jeste kurac... banujemo na dva dana, a vi se posle vratite pa opet sranja.
hocu da vidim da ste ukapirali sta se sme, a sta ne sme, i da vidimo u cemu je problem,naravno, kad vidim da ste videli ovo upozorenje, i izvinili se, za ponovljeni isti prekrsaj ce odmah da dobijete debele banove, bez ovog trtomudjenja.

Мене си додао за овако ретардиран наслов и садржај теме? Не да нећу да ти се извиним него ми мало фали да ти поменем нешто друго. Можеш слободно да ме банујеш. То што имаш "моћ" да банујеш и одбанујеш не значи да сад треба да тражиш од људи да ти љубе чизму.
Уживај банујући ме. А кад се сетиш да ми се извиниш (не треба јавно) онда ме одбануј. Ово је горе од фејса колико видим.
Поздрав свима.

Келте , добар ти је био план али стварно.Шах мат , онако мајсторски.
Него сад и ја да рекнем коју.Ако неко треба да буде банован ,реално , то смо ја и Кика Бој.Ми смо га ,што се каже , претерали.А Ен Дотер , Данкан и Буржум ништа нису Богу скривили.Пусти људе да бивствују на миру у овом виртуелном свету.
Tribute to fuck! :))

ček, hteo bih da se uputim u dešavanja pa da i ja palamudim malo, neko od gore pomenutih je otvorio temu u pogrešnom podforumu, odnosno tema je trebala da se nadje u igre a završila u nekom drugom podforumu, i zbog manjka interesovanj i činjenice da je u pogrešnom podforumu okarakterisana kao spem tema? uz to tema je bila aktivna ali je postovao mali broj korisnika...
- lja pomislih ovo tema da se izvinimo ribama koje smo kresnuli kad ono..
e to sam i ja pomislila! ili da neko sa vuke hoće da se izvini nekom što ga/je jebao/la heheheh :P
- N
Meni nije ni malo jasan ovaj sajt. Dođem ovde da se nasmejem malo i čitam šta se ovde radi, a ono, svi dižete galamu oko nekoliko ljudi koji se zezaju za sebe i nikoga ne vređaju i prozivaju. Pa šta ako pišu o tome da jebu? Video sam i tebe, celte, da pišeš vulgarnosti, pa ništa. Šta ste se svi navrzli na tog Kiku boja?

Meni nije jasno koji greh su doticna gospoda pocinili. Guzili neke maloletnice? Ako su pisali na glupoj temi (koliko god bila glupa), to valjda nije zabranjeno? Preciziraj malo njihove grehe, da vidimo sta se sme, a sta ne sme.
Inace, i ja sam mislio da je ovo tema na kojoj mozemo da se izvinimo za svoje seksualne podbacaje. Moracu izgleda da otvorim sopstvenu.

Pa ne znam, mislim prisilno traženje izvinjenja mi je tako... Njah.
A što si ih banovao, u to ne ulazim. Spemovali jesu u pičku materinu, al' ja sam pristrasan jer su mi Dane i Burzum jedni od najgotivnijih likova ovde.
Kad već banuješ, mogao si da pobanuješ i onda baciš temu u Informacije i FAQ, a ne ovako... Stvarno mi je bezveze ovo. Ne zbog bana nego zbog ovog "ljubi mi patike da ti ne bih koske slomio".
Nije kul brate, nije kul.

ajde gambi ne zajebavaj, ista si mirodjija ko onaj doter... ovo i treba da bude zajebancija, mislis mnogo me boli stojko da mi ko sto ti kazes neko virtuelno ljubi patike. zato su i odbanovani, posto mi bilo krivo, ajd nigde nema obavestenja, pa ne ide da banujemo, a na isto ce da dodje. kakvo ljubljenje nogu, kakvi bakraci, jebalo vas jedno pisljivo napisano izvinite clanovi, necu vise da vas smaram spemovanjem temama, ko da je to neka velika stvar.
od svih jedino je dankan ukapirao sta sam hteo ovom temom.
Šalabajzer
ЏимиБог јебе.
* pre 18 minuta
http://vukajlija.com/forum/teme/15420
Čekam da se izvini! :)))))
A neeeeeee, on je jedan on onih...

Овако брате, видим послао си ми ПВТ, озбиљан си шатро гистро. Мени је персонална сатисфакција да спамујем ЈА ЈЕБЕМ. Нисам јебо од августа 2008. девојку нисам имао скоро годину дана, и оцу да спамујем јебем на Вукајлији, а сем тога сам пијан ко буља. Мени је лепо, ја се осећам боље, Пеки ме је казнио 2 дана због спема, теби нико није тражио да ме одбанујеш. Да се ја теби молим ко Дажбогу или Морани, да ти се извињавам е нећу баш. Мени је бан 2 дана ниси морао да мењаш. Издржао бих без проблема. Стварно немам баш ништа против тебе, симпатично ми је то што зивиш у Ирској. ја баш волим Ирску. Али да ти ја шаљем извињење е брате не може, па макар ти и ја пили пиво у ксту кад дођеш у матицу. Кажем ништа лично, кул дефке кул лик, ал ја сам човек металац који је некад и пио батине јер није хтео да љуби ђон, тако да од извињења за један пост нема ништа. Рекао сам своје, на вама је даље да процесуирате. Урадићу много конструктивних ствари мес дана без Вуке, можда и појебем нешто.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.