- Пд
Људи уопштено више гледају постере, мада то су углавном клинци са фејса. На крају дана, најбољи постер, без да буде у одабранима, има неких 300 гласова. Најбоље изгласана дефинисана без да је била на насловној има неких 50, 60 гласова врх.
Људи уопштено више гледају постере, мада то су углавном клинци са фејса. На крају дана, најбољи постер, без да буде у одабранима, има неких 300 гласова. Најбоље изгласана дефинисана без да је била на насловној има неких 50, 60 гласова врх.Увек је лакше гледати слике него читати текст... ипак смо ми неписмена нација!
- [
Nije mislio na Fejza, nego na klince sa fejsa kojih ima 'iljadu!

Ne zavisi od vremena. Zavisi od posećenosti sajta u vreme dok je definicija izložena ocenjivanju. Posećenost varira tako da se najbolje vreme za kačenje definicija ne može tačno odrediti.
Nekada je bilo najbolje to uraditi od 17 do 19 časova. Od 22 do 00:00.
Sad se možeš nadati dobrom skoru i da je okačiš u 03:00. To zato što dugo bude na prvoj strani.
Tu si u pravu. To uvek radim, pogledam najbolje za taj dan, pa onda prve dve, tri, strane novih. Bolje bi bilo da bude npr najbolje u poslednja 24 sata ili tako nesto.Da ali tad kalendar gubi smisao i služi što bi rekao Frenki:
da to nama nolojferima služi da ne zaboravimo mami rodjendan i kao raspored za kupanje.
Поред "тајминга" за добар скор дефиниције зна бити и наслов пресудан.
Вулгарни наслови су читанији, самим тим и оцењени од оних који не садрже псовке.То сам искусио на личном примеру где су ми дефиниције, средње жалосног квалитета добро пролазиле, биле чак и на насловној, јер су у наслову имале псовку.
Док су неке, без псовки у наслову, неупоредиво бољег квалитета од горе наведених слабије читане, а самим тим и оцењиване.
То може доста тога да говори о профилу корисника сајта, односно о омасовљењу Вукајлије, које је на снази.
Свега има, ко у Божјој башти.
Od ukidanja "defke dana" slabije se čitaju definicije, a samim tim se i slabije ocenjuju...Amin. Sad ako defka ima 50 ocjena, udari se nogom u guzicu...Naravno, izuzetak su "odabrane", kombinacija "dupeližemmoderatoru", moderatorove, prijedlog od "dupeližemmoderatoru" i vrlo mali procenat legendarnih starih definicija i najmanji procenat dobrih novijih definicija, a i njih pročita 500 - tinjak autora, niš' posebno...Dakle, jebeš tajming ako će definiciju pročitati 50 autora, ne treba ni to.

Ja sam i dalje pri tome da se najviše čita između ponoći i jedan noću. Evo ja pre neki dan napisah definiciju oko tri noću i ona i dalje ima manje od 20 glasova. Kad napišem oko 2 popodne definicija nakupi do 40 glasova u toku jednog dana, a kad napišem malo posle ponoći definicija ima preko 50-60 ocena. Pri tom, te definicije nisu ništa kvalitetnije od ovih drugih, ali jednostavno mi je tad palo na pamet da ih definišem. Inače, ja konkretno ne vodim računa o tome, jer definicije pišem u jednom dahu, direktno na Vuku, kad mi padnu na pamet.
- pJedva dočekao da neko spomene pa da aminuješ, a?
P.S. Neki bi ovo nazvali i spem.
ja bi reko admin.
a neki bi to nazvali spAm :)
Jedva dočekao da neko spomene pa da aminuješ, a?P.S. Neki bi ovo nazvali i spem.
Uredno sam pisao u okvirima teme, to što se tebi i ostalim uvrijeđenim ne sviđa, ja ne mogu ništa. Iznosim svoje mišljenje i to je to. I nisam jedva dočekao, jebe mi se na kraju krajeva, ovdje sam zbog zajebancije, koja polagano nestaje, nažalost...

Zajebancija nestaje sa smanjenjem broja glasova?
Uvrijeđena ja nisam. Samo konstatujem ponavljanje iste priče okolo-naokolo. Smor, tebra.
Nego, da ne spemujemo, nego da pronađemo taj čarobni momenat za definisanje.
Zajebancija nestaje sa smanjenjem broja glasova?Uvrijeđena ja nisam. Samo konstatujem ponavljanje iste priče okolo-naokolo. Smor, tebra.
Nego, da ne spemujemo, nego da pronađemo taj čarobni momenat za definisanje.
Tako je , da ne spemujemo. Ja mislim da ne postoji najbolji tajming za pisanje definicija, jer se ionako slabo čitaju, mada najviše od te mizerije se nakupi u kasnim večernjim časovima, kada se slabije i definiše, pa definicija ostane na prvim stranama i ujutro , tako da je pročitaju vukajlijaši koji se smore na forumu, koji je realno slabije aktivan u jutarnjim časovima.
I da odgovorim na pitanje.:) Zajebancija nestaje jer bez takmičarskog duha nema ni dobrih definicija, pa autori štanjcaju bilo šta da bi povećali skor koliko bilo.