Vaš talenat
  • P

Dakle, ovde pišite u čemu ste sve dobri. (molim da izbegavate "U jebanju" kao odgovor) Ovde zaista pišite za šta ste talentovani, u čemu ste dobri, koje su vam sklonosti... Možda ukapirate da imate sa nekim zajednička interesovanja. :)

Da vas čujem.

• sunshine

Bez zaebancije odlično štemam. Stric mi je vodoinstalater pa sam sa njim šljako. Špic, čekić i hiltovka su mi ko deo ruke, nešto ko Nadalu reket. A da, znam i vic da ispričam dobro, to su mi ljudi rekli.

• Џими

Све што се ради рукама. Одувек сам био вешт са шрафцигерима, бушилицама, клештима, тестерама итд. Требало је да будем неки мајстор. Све у стану од инсталација сам ја поставио, као и све полице, курцепалце и штатијазнам, сам поправљам кад се нешто сјебе итд. Још као клинац сам умео да поправљам једноставне електричне уређаје, без да ме је ико томе научио.

Такође, умем да намиришем превару, тј. човека кад лаже. Скоро непогрешиво. :)

За остале ствари сам углавном антиталентован.

• Bioshocker

За остале ствари сам углавном антиталентован.

Skromnost , odlika velikih ljudi .

• bojanboj

Vešt sa špricevima i iglama.Špricam,vadim krv,uključujem infuzije,previjam,gipsiram ruke i noge,šijem pocepane glave,pokrivam mrtvake čaršafima...

• Culle.haha

Skromnost , odlika velikih ljudi .

Dokaz talenta za ubutavanje.

Ja se amaterski za sada bavim glumom i mislim da imam neki talenat.

Nego, Džimi, sviraš beše, to nije mali talenat.

• Ivan92

Jedino za šta imam talenat je sviranje gitare, mada mi ni to ne ide kako treba.

• Culle.haha

Uostalom mislim da nema "malih" i "velikih" talenata, talenat je talenat, samo ga treba iskoristiti na pravi način.

• Јелица

Ja sam mislila da imam literarni talenat, a onda sam došla na ovaj sajt i shvatila da sam mala maca.

Talentovana sam za kuvanje. Umem lepo da kombinujem različite ukuse i pravim čudna jela. Jako lepo znam da ukrasim torte i kolače i trudim se da sve što skuvam bude ukusno , ali i lepo servirano.

Talentovana sam da šaram jaja za Vaskrs. To budu prava mala umetnička dela.

Mislim da mi polazi za rukom i uređenje enterijera. Uopšte, volim da spajam nespojivo i tako gradim neki stil.

• Culle.haha

Talentovana sam za kuvanje. Umem lepo da kombinujem različite ukuse i pravim čudna jela. Jako lepo znam da ukrasim torte i kolače i trudim se da sve što skuvam bude ukusno , ali i lepo servirano.

Odlično! Je l' si udata slučajno?

• zp

Prevodjenje. Jer se jako trudim da zadrzim stil, ali da bude u duhu jezika. Iz nekih jezika sam dobijala i po dve ocene vise za kratak prevod ali stilski savrsen i precizan.

• Earthworm Jim

Talentovana sam da šaram jaja za Vaskrs.

Lololo obožavam blasfemične ribe. I još i kuva!

• бури

sve žene na vukajliji izjavljuju da znaju kuvati...

Talentovana sam da šaram jaja za Vaskrs. To budu prava mala umetnička dela.

jes ti gledala lepa sela? A?

talentovan sam za vođenje dugih i glupih razugovora u kojima se bacam sa priče na priču :D

• dusan1001

Eto i onda se uvrede kad im kažeš da mršću u kuhinju :)
    Talentovan sam za matematiku zato sam i upisao pmf
    Za klavir takođe al sam to batalio odavno bez nekog posebnog razloga

• zp

Jelice, hoces postaviti neki recept pre Uskrsa? To bi bilo divno. Ja nisam talentovana za saranje jaja.

• Električar 

Talenat da napravim neko sranje. Mogu i čekić da pokvarim.

• Јелица

Pufnice, kako se citira, da znam za ubuduće?

Postaviću recepte. Mesila sam skoro neki bezkvasni hleb, jako je jednostavan, a ukusan. Ti samo nađi temu o tome.

• zp

Kucas CITAT, pa kucas sta zelis, pa obrnuti citat velikim slovima. Evo sad cu pogledati za temu;)
    I ja pravim crni bezkvasni, ali pisemo tamo;)

• Culle.haha

Ja imam onu mašinu što ubaciš sve i ona mesi hleb. Mnogo je kul. Al' ništa nije kao domaći hleb, realno.

E da, imam talenat da kradem kad se spremaju kolači. Retko me u'vate.

• бури

svi ti tvoji talenti su stvarno za pohvalu, to je prava rijetkost...
    kod mene stara to rijetko nešto posebno šara, samo skuva u lukovini i to je to :D

• P

Evo i ja da kažem:

- talenat sam za muziku, za pevanje, sviranje (iako jako dugo nisam svirao)
    - glumu (istaknuti član dramskog studija u mom gradu) i imitacije (umem mnoge, mnoge, mnoge ljude da imitiram... poznate, nepoznate, crtane likove, tj. glas..)
    - ples (krivo mi je što nisam razvijao taj talenat jer imam dosta potencijala, iskreno :)
    - komunikaciju (umem nekad da tako lako odobrovoljim nekoga da pristane na nešto ili da nekog smirim, to je prosto neverovatno)
    - razumem se dosta oko tehnike
    - volim da pišem, kada imam inspiraciju, napišem divne stvari, ali to moram istog momenta da uradim jer ću već posle 10 sekundi zaboraviti

Ostalo - katastrofa.

• Јелица

Zaboravila sam da dodam da se super snalazim u cvetnjaku i uopšte volim da uređujem dvorište i kul su mi ti svi baštenski radovi. Pravim male, šarene "oaze" raznog cveća.

• ЏелА

Pišem dobro na zadatu temu, sastave i ona sranja što se u školi radi, i izmišljam, tj. maštam puno pa dobro pišem i neku fantastiku i čuda, dobio nagradu, put u Sloveniju od škole za napisanu priču skorije i osvojeno prvo mesto na takmičenju.
    Dobro igram tenis, drugi put uzeo u ruke i razbijao one smorove koje troše silne pare, al' me mrzi, i ne volim tenis...
    Onda, ovim moram da se pohvalim, pišem pesme i čudesa za neki imaginarni bend, jedino moji tekstovi što koliko-toliko valjaju od svega što smo pokušali.
    Odličan sam glumac i folirant, ovo koristim da pobegnem iz škole a da ne zaradim neopravdani...
    I jezike i to, posle 7 dana sam ovladao Slovenačkim, jes' da nema puno razlika ali ima i zajebanih reči...

• бури

e da soldno glumim, ali ne i dobro... jebi ga zovu me da glumim samo u tragedijama, a ne i u komedijama...

• Пд

Ја немам никакав таленат. Све радим или лоше, или осредње.

• wojtek

Ја умем да радим чудне ствари спрстима. Остало су све нека стечена знања, рођен сам тотално бангав.

• paracinacusvedske

Jednom recju : olovka.
    Volim da pisem i da crtam. Crtam sve, mada uglavnom crteze sa fantasy tematikom. I pisanje pa... Sta da vam kazem. Defke mi nisu tol'ki tres, zar ne? :) Iako cete nekad da me uhvatite kako pisem nesto ozbiljnije. I naravno socijalno-politicko trucanje.
    I macevanje. Japansko macevanje. Iliti kenjutsu, dodje mi prirodno i nakon sto sam prestao sa "zvanicnim" treninzima ninjutsu-a (koga je kenjutsu deo) vezbao sam i razvijao stil i tehniku na svoju ruku, mahom uspomoc demonstracionih video klipova i tekstova na netu. Ali posle godina vezbe mogu da kazem da sam solidan macevalac/macevaoc, kako god.

• Jezivi

Jedini talenat koji imam je da lupam,po raznim stvarima.

• Hugocavez

За све спортове.

• Vajskrstese

ја сам талентован да цепам дрва и да забодем у монитор добра 2 сата без да мрдам мишом

• Spavallica

Moj talenat je crtanje, tako kažu. Ako se talenat prepoznaje po tome da li to voliš da radiš, onda su u pravu. Volim sve što ima veze sa dizajnom i umetnošću.
    Kad malo bolje razmislim, to mi je jedini pravi talenat.
    A dobra sam i u odlaganju svojih obaveza (najčešće obaveza oko fakulteta-učenja).

• Vajskrstese

A dobra sam i u odlaganju svojih obaveza

такођер

• l

biće od spavalice moderator jednog dana.... ja imam talenat da fatam krivine. eto.

• paracinacusvedske

Spavalice, odo da ti dam pluseve na defke zbog crtanja, treba podrzati kolege umetnike. A onda odo. Ljudi 'fala na zajebanciji, nasmejali ste me do suza i ulepsali mi vece vasim brilijantnim glupostima i trucanjem. 'fala i tebi TETKA pufnice :)
    Aj' u zdravlje!

• Spavallica

Pufnice, da znas da jesam, malo. :)
    Ali ne znam po cemu si to zakljucila?! :D

• paracinacusvedske

Ma jok TETKA, bez tebe ovaj veseli skup ne bi bio to sto je. :) Tebe sam izdvojio zato sto je svadja sa tobom zanimljiva, manje vise.

• Dub

Talentovan sam za lemljenje. Sa dobrom lemilicom mogu da lemim jako sitne lemove. Ne mora da bude neka skupa lemilica, ali važno je da vrh nije tup kao kolac. I za to je potrebna mirna ruka, i naravno, bez ljubavi se ne može :) Obožavam miris lema.

• wojtek

Немате појма колико вам завидим на мирној руци. Ујутру, кад узмем да срчем кофеин и припалим цигар, рука почне да шљака ко вибратор, па падне десет до дваес милиграма пропранолола да среди ситуацију.

• zp

рука почне да шљака ко вибратор

Ima i to svoje prednosti;)

• Hugocavez

Па прескочи ту јутарњу пљугу, мајку јој јебем, или једи нешто пре. Или крени мало на неки спорт.Нешто.

• wojtek

Ima i to svoje prednosti;)

Мислиш да можемо да је прошверцујемо као таленат, за потребе ове теме? :)

• zp

Definitivno;) Drugi nesrecnici moraju da trose novac:)

• Стеван

Онда и ја имам таленат. :)

• wojtek

Коначно и нека корист од моје фелеричности. :)

Венецуеланцу, но пасаран, не доручкујем, а пљуга ми је део ритуала.

• Џими

Побрисан спем. Ај сад озбиљно, без зајебанције.

• Tulumbac

Talentovan sam za dvosmislenost, ako me razumete.

• Minic94

Ja mogu jezikom da dohvatim svoj lakat. Mozda mogu i tudji al' to jos nisam probao.. Mogu palac da okrenem u stranu tj unazad da dodirnem ruku.
    Umem da deljam drvo, tj. da napravim one starinske macice, lukove, strele, i koplja od drveta - imitacije oruzja. Umem da pisem osisanom latinicom, umem i da je citam. Snalazim se sa elektrikom - nece struja da me drmne i bog ti. Znam sa racunarima da radim. i to je to.

za sve ostalo sam smotan k'o kramp.

• P

Tulumbac

Talentovan sam za dvosmislenost, ako me razumete.

Ahahahahahahaha!

• Francky Delevra

Mogu svašta sa loptom. Svim vrstama lopti. Čak i ako neki sport nisam nikad igrao, posle par meseci treninga biću konkurentan onima koji ga igraju stalno. Možda i bolji.

Znam da pravim klopu. U stvari znao sam-jebemliga, nisam kuvao jedno dve godine. Jedno vreme sam bio ubeđen da žene, ako ih dobro na'raniš klopom koju si sam spremio, odma skinu gaće. E tad sam, kuv'o-jebo sam mamu.

Mogu da napišem program za dijetu i trčanje pa da se kladim u oči da će debeli primerak posle par meseci, ako ispoštuje, masturbirati sam na sebe. Jeste da će mrzeti sam sebe, ali će i jebati. Nemo'š sve.

Do te mere sam antitalentovan za muziku, da i to smatram vrstom talenta.

Znam da pričam. Znam da planiram.