Uroš i grobari,pravedno osuđeni za zločine ili represija države?
  • Richard Pryor

Prilično aktuelna tema zadnjih par meseci,pa me interesuje šta mislite o tome.

• Skočimiš

Karina, sve bi ja njih streljo.

• Букснетина™

Репресија и ништа друго. Много већи злочинци су осуђени за силовања и убиства по 5 пута мање казне. Џабе си отворио ово, има да крену да се напушавају и да падне лок.

Едит: Трајковића (пандура ког је Урош пржио) треба разбити од батина. Треба га мучити.

• YouCantHandleTheTruћ

Ова тема обећава.

• Richard Pryor

Moje mišljenje je da su pravedno osuđeni,jedino imam problem sa dužinama kazni.
    Buksnetino,to što su drugi osuđeni manje nego što bi trebalo nije opravdanje da se neko izvuče sa sranjem koje je napravio.

• Jericho

Obecava troll, offtopic & ban.

• Johnny Kurajber

pravedno osuđeni

Nisu jer nisu osuđeni za delo koje su stvarno počinili, nego za daleko teža dela.
    Grobari su recimo osuđeni za isto delo kao ubica u Pohorskoj s' početka devedesetih, a to nije ni u jednom momentu suđenja dokazano....čak naprotiv...

• Dub

Zini da ti kažem šta mislim o tome.

• menijesamodosadno

Једном је морало. Боље одмах.
    И, да, јесте чиста репресија.

• Richard Pryor

To što ja mislim tako,ne znači automatski da sam u pravu.
    A Dub,šta da ti kažem,nemoj onda postovati na ovoj temi.

• Richard Pryor

Samo jbg,od nekog su morali da naprave primer,zato su i dobili veće kazne nego što su trebali.

• kizo

Много већи злочинци су осуђени за силовања и убиства по 5 пута мање казне. Џабе си отворио ово, има да крену да се напушавају и да падне лок.

Onda tražiti pravdu za žrtve čiji su krvnici osuđeni na tako male kazne. Tražiti povećanje kazni za te zločince. A ne smanjenje za ove.

Toliko od mene.

• Richard Pryor

Kizo,skroz si u pravu što se mene tiče.

• dusan1001

Slažem se sa kizom e sad problem je što nemamo dovoljno zatvora da sve smestimo u ćorku ruši škole pravi zatvore on je bio u pravu
    http://besplatno-skidanje.internetvampir.com/wp-content/uploads/2009/06/besplatan-download-filmova-tri-karte-za-holivud.jpg

• enemyofthefreeworld

Onolke škole prave, a zatvori ovolicki!

• бури

e da napišem i ovdje...

to je malo...
    trebalo je više, pa da ostali vide kako ne treba, a svaki sledeći koji i pomisli unijeti baklju na stadion da zna da ga čeka dugogodišnji mardelj i to bez mogućnosti pomilovanja...
    jbt, zbog takvih su ljudi prestali ići na stadione i voditi djecu, idu sam otpadnici od društva i što je najgore oni vode politeke klubova, naročito zvezde, zbog čega sam i oladio od navijanja za istu i prešao samo na CHELSEA

• Šalabajzer

U sirotinjskoj državi, kao što je Srbija, rigorozne kazne su jedini način da se spriječi divljanje na stadionima. Zašto? Zato što nismo Engleska, pa da za upad na stadion kaznimo čo'jeka sa 3 godine zatvora, jer to treba 'raniti, a đe nam je 'rana?! Možete misliti koliko bi sirotinje upadalo na stadion samo da ga strpa u ćuzu da riješi pitanje 'ljeba za iduće 3 godine? Ni ja ne mogu zamisliti.
    Zato je ovo jedina opcija, opleteš 10 i više godina za primjer njima pešes, pa nek stisne muda idući da divlja. Nije popularno, ali jebiga...

• Johnny Kurajber

to je malo...
    trebalo je više, pa da ostali vide kako ne treba, a svaki sledeći koji i pomisli unijeti baklju na stadion da zna da ga čeka dugogodišnji mardelj i to bez mogućnosti pomilovanja...

Pa dobro, ako misliš da je ispravno optuživati ljude za teža dela nego što su ih počinili, imamo mi poduži spisak žrtava policije i režima pa da čisto osudimo i njih na taj način da im ne padne na pamet da to opet rade.
    E da, a ako neko pređe van pešačkog ajde da ga osudimo za razbojništvo pa neće više van pešačkog. To je divno rešenje.
    Mi smo jedna divna zemlja kad je navijačka baklja najveći problem a mladost Srbije može za primer da trune po zatvorima.

• Predražinjo

jbt, zbog takvih su ljudi prestali ići na stadione i voditi djecu, idu samo otpadnici od društva

Buri, dobro si ostao živ koliko si lupio sad...

• Johnny Kurajber

Mada ja mislim da bi ovu temu trebalo lock jer je samo pitanje trenutka kad će šou da počne.
    Ljudi aj ko ide na Derbi neka krene, gužve su na Gazeli.
    Ko ne ide, želim mu svakako lep dan.
    Ćao.

• dusan1001

Dzoni želim ti da slaviš na stadionu partizan rulez :)

• Dzankee

Праведно осуђени, наравно, како ти смеш да жариш пајкана, а да те не набију у ћорку?

• Johnny Kurajber

Dzoni želim ti da slaviš na stadionu partizan rulez :)

Fala Dušane. Biće valjda pobeda i dobra utakmica uz odlično navijanje obe strane i najzad jedan pravi spektakl. Šta ću kad to volim :D

• бури

E da, a ako neko pređe van pešačkog ajde da ga osudimo za razbojništvo pa neće više van pešačkog.

glupost, ne tako oštro... ali ako je kazna 50 eura za to, treba je povećti na 200 eura i da nema dogovora...provjereno pali...

i kakav cirkus brate, nisi očekivao da svi kažemo da su prestrogo kžnjeni

predražinjo, misliš da ih nema? ja čak neke i poznajem, koji su nekad bili redovni na stadionu a sad ne smmiju unuke odvesti, jebi ga boje se da ne bude sranja... ne kažem da su većina, ali ih ima proiličan broj...

a i ovo o odpadnicimma je jasno, ako pričamo o organizovanim grupama navijača, naročito partizana i zvezde... pitam se zašto svi ti koji su na vrhu imaju kriminallni dosije?

• Johnny Kurajber

treba je povećti na 200 eura i da nema dogovora...provjereno pali...

Nije isto. Ne govorim o povećanju kazne, nego o optuživanju za delo koje nije urađeno. A i ovde to nije urađeno za primer nego zbog čepljenja.

• Š

Jbt tačno sam znao da će da nam lockuju temu Zvezda-Partizan...Stvari se otrgle kontroli

• Kurd

Stari članovi uglavnom znaju dosta stvari o mom životu, ali ukratko, meni je mnogo drugova po zatvorima, a još više po grobljima.
    Svi ti moji drugovi su na ta dva mesta iz nekih veoma ozbiljnih "državnih" razloga, a opet, ja čak i to sve vidim kao glupost za koju ne vredi provesti život iza rešetaka ili ga završiti pre vremena.

Onda mošete da zamislite kako mi pametno deluju ljudi koji završe na nekoj dugačkoj robiji ili u grobu, zbog fudbala...

http://vukajlija.com/fudbalska-utakmica/33839 (Ovo je moje viđenje svega toga-linkujem jer me mrzi da kucam)

• P

Treba da popiju kazne naravno....meni ide na kurac jedenje govna od strane novinara kako je on bio jadni turista....i ono slanje loše slike u svet.....pfffffffffff......

Tuluzovi huligani se zovu Indians....kao sto vidite na slici.....pogledajte natpis na majici "francuskog turiste" ....Indiansi nisu fan grupa (kao na primer Delije Sever) nego podgrupa kao Alcatraz ili Brigate

http://img243.imageshack.us/img243/6193/toulouselorient2.jpg

http://www.blic.rs/data/images/2010-01-19/5982_1027-bris-taton-foto-tanjug_f.jpg?ver=1281203729

• Kurd

U jbt...dobro je da su videli tu majcu na vreme, pa ga ubili.
    Sad je sve u redu, po meni ne treba ni u zavor da idu, čim je on imao tu majcu sasvim je OK je što su ga zveknuli.

Jel' ovo deluje nekom normalno?

• P

Ajde ajde veliki dušebrižniče ne skači, vidim da nisi pročitao moj post.....ili nisi shvatio sta je pisac hteo da kaže....

• Kurd

Ne skačem, nego kucam...i pročitao sam post.
    A to da slabo shvatam i da mi sporo radi mozak je sasvim poznato...nije svima dato da budu pametni. Ima i nas glupih.

• dusan1001

Da da maica sad opravdava sve...

• P

Poslednjim postom si pokazao da si isti kao i ovi niskočelci koji divljaju po tribinama samo te drugačije ideologije privlače....

• P

Dusane uvati se pod ruku sa kolegom....

• kizo

Pjer, jebote, polako.

• En_Dotter

Риба смрди од главе, а не од репа. Прво корупцију решити или свести на минимум, па онда срати о Уроишма, навијачима и осталом нискобуџетном жгадијом.

• menijesamodosadno

Да се извлаче корумпирани доктори и полицајци константно то је факат, и ту је проблем, а не у казнама за хулигане.
    Њима се лепе максималне могуће, а ови пролазе некажњено само јер су функционери странака. Јебем ти државу.

• P

I to što kaze Dotter neće biti mesta u zatvorima za sve odjednom....

• Skočimiš

Iskreno, to huliganstvo zaslužuje smrtnu kaznu. Mislim, bratac, koji kurac? Imaš poriv da nekom otvoriš glavu sikirom zato što navija za drugi klub. A jebem ti. Takve bih streljao. Navijaj i uživaj, nauči da gubiš, nauči da pobjeđuješ.

Ovo protiv navijača je represija i totalno je podržavam.

• P

@Kizo Ova dvojica sakuču da pokažu kako su urbani jebote i kul ono kao znaš i te fore, jebote totalno smo opušteni i pokazali smo prvi da je to za svaku osudu....I da naravno da su roknuli nekog od naših bizgova preko granice po vestima bi bilo on je i onako bio huligan sto se petljao itd.....a ova dvojica bi svršila na Mašu Mileusnić dok čita takvu vest....

• P

Samoreklamiranje?

Divan si.....

• dusan1001

I ja kažem sladak sam ko šećer

• P

i tolko urban jebote da namerno praviš gramatičke greške jer je to tako smešno.....ono jel smem da te pipnem...mislim tolko kuloće na jednom mestu nisam video....

• kizo

Ova dvojica sakuču da pokažu kako su urbani jebote i kul ono kao znaš i te fore, jebote totalno smo opušteni i pokazali smo prvi da je to za svaku osudu....I da naravno da su roknuli nekog od naših bizgova preko granice po vestima bi bilo on je i onako bio huligan sto se petljao itd.....a ova dvojica bi svršila na Mašu Mileusnić dok čita takvu vest....

Nemoj suditi o njima na osnovu dva posta od dvije rečenice.

I da naravno da su roknuli nekog od naših bizgova preko granice po vestima bi bilo on je i onako bio huligan sto se petljao itd.

Da je neko naš roknut negdje vani, oni koji su ga šibnuli bili bi osušeni i služili bi zasluženu kaznu.

Sad stvarno više neću.

• P

@Dušice jel si pohitao da objasniš adminima stvari ju ju, al' ne brini neće oni tebe,to jest ne smeju da te banuju, ipak si ti urbaniji od urban šopa i Marčela zajedno...

• En_Dotter

osušeni

И дати у хуманитарну помоћ.

• Earthworm Jim

Au... Kad vidim ovako nešto pokajem se što mislim da je sranje što se ne otvaraju nove teme.