Slažem se sa kizom e sad problem je što nemamo dovoljno zatvora da sve smestimo u ćorku ruši škole pravi zatvore on je bio u pravu
http://besplatno-skidanje.internetvampir.com/wp-content/uploads/2009/06/besplatan-download-filmova-tri-karte-za-holivud.jpg
e da napišem i ovdje...
to je malo...
trebalo je više, pa da ostali vide kako ne treba, a svaki sledeći koji i pomisli unijeti baklju na stadion da zna da ga čeka dugogodišnji mardelj i to bez mogućnosti pomilovanja...
jbt, zbog takvih su ljudi prestali ići na stadione i voditi djecu, idu sam otpadnici od društva i što je najgore oni vode politeke klubova, naročito zvezde, zbog čega sam i oladio od navijanja za istu i prešao samo na CHELSEA
U sirotinjskoj državi, kao što je Srbija, rigorozne kazne su jedini način da se spriječi divljanje na stadionima. Zašto? Zato što nismo Engleska, pa da za upad na stadion kaznimo čo'jeka sa 3 godine zatvora, jer to treba 'raniti, a đe nam je 'rana?! Možete misliti koliko bi sirotinje upadalo na stadion samo da ga strpa u ćuzu da riješi pitanje 'ljeba za iduće 3 godine? Ni ja ne mogu zamisliti.
Zato je ovo jedina opcija, opleteš 10 i više godina za primjer njima pešes, pa nek stisne muda idući da divlja. Nije popularno, ali jebiga...
to je malo...
trebalo je više, pa da ostali vide kako ne treba, a svaki sledeći koji i pomisli unijeti baklju na stadion da zna da ga čeka dugogodišnji mardelj i to bez mogućnosti pomilovanja...Pa dobro, ako misliš da je ispravno optuživati ljude za teža dela nego što su ih počinili, imamo mi poduži spisak žrtava policije i režima pa da čisto osudimo i njih na taj način da im ne padne na pamet da to opet rade.
E da, a ako neko pređe van pešačkog ajde da ga osudimo za razbojništvo pa neće više van pešačkog. To je divno rešenje.
Mi smo jedna divna zemlja kad je navijačka baklja najveći problem a mladost Srbije može za primer da trune po zatvorima.
E da, a ako neko pređe van pešačkog ajde da ga osudimo za razbojništvo pa neće više van pešačkog.glupost, ne tako oštro... ali ako je kazna 50 eura za to, treba je povećti na 200 eura i da nema dogovora...provjereno pali...
i kakav cirkus brate, nisi očekivao da svi kažemo da su prestrogo kžnjeni
predražinjo, misliš da ih nema? ja čak neke i poznajem, koji su nekad bili redovni na stadionu a sad ne smmiju unuke odvesti, jebi ga boje se da ne bude sranja... ne kažem da su većina, ali ih ima proiličan broj...
a i ovo o odpadnicimma je jasno, ako pričamo o organizovanim grupama navijača, naročito partizana i zvezde... pitam se zašto svi ti koji su na vrhu imaju kriminallni dosije?
- Š
Jbt tačno sam znao da će da nam lockuju temu Zvezda-Partizan...Stvari se otrgle kontroli

Stari članovi uglavnom znaju dosta stvari o mom životu, ali ukratko, meni je mnogo drugova po zatvorima, a još više po grobljima.
Svi ti moji drugovi su na ta dva mesta iz nekih veoma ozbiljnih "državnih" razloga, a opet, ja čak i to sve vidim kao glupost za koju ne vredi provesti život iza rešetaka ili ga završiti pre vremena.Onda mošete da zamislite kako mi pametno deluju ljudi koji završe na nekoj dugačkoj robiji ili u grobu, zbog fudbala...
http://vukajlija.com/fudbalska-utakmica/33839 (Ovo je moje viđenje svega toga-linkujem jer me mrzi da kucam)
- P
Treba da popiju kazne naravno....meni ide na kurac jedenje govna od strane novinara kako je on bio jadni turista....i ono slanje loše slike u svet.....pfffffffffff......
Tuluzovi huligani se zovu Indians....kao sto vidite na slici.....pogledajte natpis na majici "francuskog turiste" ....Indiansi nisu fan grupa (kao na primer Delije Sever) nego podgrupa kao Alcatraz ili Brigate
http://img243.imageshack.us/img243/6193/toulouselorient2.jpg
http://www.blic.rs/data/images/2010-01-19/5982_1027-bris-taton-foto-tanjug_f.jpg?ver=1281203729
- P
Ajde ajde veliki dušebrižniče ne skači, vidim da nisi pročitao moj post.....ili nisi shvatio sta je pisac hteo da kaže....
- P
Poslednjim postom si pokazao da si isti kao i ovi niskočelci koji divljaju po tribinama samo te drugačije ideologije privlače....
- P
Dusane uvati se pod ruku sa kolegom....
- P
I to što kaze Dotter neće biti mesta u zatvorima za sve odjednom....
- P
@Kizo Ova dvojica sakuču da pokažu kako su urbani jebote i kul ono kao znaš i te fore, jebote totalno smo opušteni i pokazali smo prvi da je to za svaku osudu....I da naravno da su roknuli nekog od naših bizgova preko granice po vestima bi bilo on je i onako bio huligan sto se petljao itd.....a ova dvojica bi svršila na Mašu Mileusnić dok čita takvu vest....

Evo pjere jedna definicija samo za tebe
http://vukajlija.com/pitanje-u-sluzbi-odgovora/310988- P
Samoreklamiranje?
Divan si.....
- P
i tolko urban jebote da namerno praviš gramatičke greške jer je to tako smešno.....ono jel smem da te pipnem...mislim tolko kuloće na jednom mestu nisam video....
Ova dvojica sakuču da pokažu kako su urbani jebote i kul ono kao znaš i te fore, jebote totalno smo opušteni i pokazali smo prvi da je to za svaku osudu....I da naravno da su roknuli nekog od naših bizgova preko granice po vestima bi bilo on je i onako bio huligan sto se petljao itd.....a ova dvojica bi svršila na Mašu Mileusnić dok čita takvu vest....Nemoj suditi o njima na osnovu dva posta od dvije rečenice.
I da naravno da su roknuli nekog od naših bizgova preko granice po vestima bi bilo on je i onako bio huligan sto se petljao itd.Da je neko naš roknut negdje vani, oni koji su ga šibnuli bili bi osušeni i služili bi zasluženu kaznu.
Sad stvarno više neću.
- P
@Dušice jel si pohitao da objasniš adminima stvari ju ju, al' ne brini neće oni tebe,to jest ne smeju da te banuju, ipak si ti urbaniji od urban šopa i Marčela zajedno...